Tabe mavefedt på 2 dage: Er det muligt? Finde ud af

Nogle gange går livet ikke som planlagt! Der kan være improviserede invitationer til en fristende badeferie eller en poolfest, hvor du forventes at komme i bikinier eller shorts. Det er, når vi alle ønsker at vide, hvordan vi taber mavefedt på 2 dage for at deltage i den sjove bande. Men fedtforbrænding på bare et par dage? er det muligt?

Mange mennesker indser vigtigheden af ​​en fit krop, kun i tider som denne. Selvom det er for kort tid til at opnå en surfbrætmave, kan du stadig “klare” at tabe bestemt kropsfedt og få synlige resultater. I denne artikel hjælper vi dig med at lære nogle midlertidige metoder til at slippe af med mavefedt på to dage, som også kan hjælpe dig på en langsigtet vægttabsrejse.

Tabe mavefedt på 2 dage

Bedste måder at tabe mavefedt på 2 dage:

Her er nogle gennemprøvede tips, der naturligvis kan hjælpe dig med at forbrænde mavefedt derhjemme på to dage:

1. Intermitterende faste:

Intermitterende faste er kendt for at være en af ​​de hurtigste måder at fjerne mavefedt på. Det indebærer en cyklus med at spise og faste i fast varighed. Du kan vælge en fasteplan som 16/8, hvor du faster i 16 timer og spiser inden for et 8 -timers vindue. Denne model hævdes at være effektiv end at spise små måltider ofte, da den afgifter kroppen og forbedrer stofskiftet

2. Søvn:

Selvom det lyder enkelt, er en god 7-9 timers kvalitetssøvn meget vigtig for at tabe sig. Mangel på søvn kan påvirke dit fordøjelsessystem og føre til dårligt stofskifte. Dette kan være en stor bidragyder en omfangsrig talje. Så sørg for at sove godt de næste to dage.

3. Hold dig aktiv hele dagen:

Selv når du ikke træner, skal du holde din krop i bevægelse hele dagen for at forbrænde nogle ekstra kalorier. Undgå at tage en lur efter et måltid, og nyd en hurtig 5-minutters gåtur for at øge din fordøjelse. Sig nej til elevatorer, og tag trappen i stedet.

4. Tilsæt C -vitamin:

C -vitamin spiller en vigtig rolle i nedskæring af dit mavefedt på 2 dage. Forbruge tilstrækkelige mængder af dette næringsstof kan forbrænde 30% mere fedt under træning. Så øg dit C-vitaminindtag ved at tilføje frugt som lime, appelsin og granatæble til din kost. Derudover kan du også drikke varmt citronvand på tom mave for at fortynde fedtet og afgifte din krop.

5. Langsom spisning:

Når du spiser hurtigt, tager du store slug luft ind uden at vide det. Al den overskydende luft bliver fanget i dit fordøjelsessystem og forårsager oppustethed. Spis langsomt, og tag dig tid til at tygge og spise. Dette vil hjælpe med at tabe tarmfedt hurtigt uden træning.

6. Blandet sæt øvelser:

Kombination af forskellige former for øvelser kan give dig forskellige former for fordele ved fedttab. Så hold dig ikke til bare cardio- eller modstandstræning (løft af vægte). Bland og match i stedet forskellige teknikker som Crunches, Side Crunches, Planks, Push-ups, Beast Holds osv. For at opnå en slankere talje

mave fedt

7. Sig nej til sukker:

Indtagelse af sukker kan øge mavefedt uden din viden. Selv på lang sigt er det sundhedsskadeligt og øger risikoen for diabetes. Så reducer dit sukkerniveau ved at undgå sodavand, desserter og dåsemad. Gå efter hele frugter i stedet for juice, da sidstnævnte ikke har kostfibre og masser af frugtsukker.

8. Begræns kulhydratindtag:

Mange mennesker antager, at et vægttab kost betyder et kulhydratfrit måltid. Dette er slet ikke sandt! Eliminering af kulhydrater fra systemet kan få din krop til at gå tilfældigt og udgøre mange sundhedsrisici. I stedet for det skal du reducere kulhydratbaserede fødevarer og tilføje mere protein til din kost for effektive resultater.

9. Undgå Gassy Foods:

Visse fødevarer som kål, bønner, blomkål, spirer, artiskokker osv. Er knyttet til tarmgas. Følsomme maver reagerer dårligt på dem, hvilket resulterer i fordøjelsesbesvær, luft i maven og sprængt i maven. Hold dig væk fra dem i løbet af de næste par dage for at undgå forlegenhed.

10. Drik mere vand:

Vand kan hjælpe dig med at tabe fedt på flere måder. For det første renser det dit system og øger din stofskifte i en midlertidig periode. For det andet får det dig også til at føle dig fyldigere, når du spiste inden måltider. Eksperter foreslår at have mindst 1-2 liter vand for at bemærke synlig forbedring i nedre mavefedtreduktion.

11. Skift til sunde fedtstoffer:

Forbrug af hydrogenerede olier kan øge dine transfedtstoffer, som ikke kun sidder i din maveregion, men også kvæler dine arterier. Begræns dit indtag af disse fødevarer, og skift om muligt til muligheder som kokosolie, som anses for at være en af ​​de bedste kilder til sunde fedtstoffer.

12. Bliv rolig og fokuseret:

Lad ikke angsten få styr på dig! Prøv i stedet meditation og hold dit sind i fred. Husk, at stress og spændinger kan tage hårdt på din mave og forværre dit fedtindhold. Det kan nogle gange føre til “stress -spise”, en tilstand, hvor du ikke kan kontrollere dit madbehov.

Så prøv disse metoder og håb på det bedste! Du skal bemærke, at disse ovenstående tips bare er simple livsstilsændringer og ikke er mirakler, der giver dig et hurtigt tab af mavefedt på 2 dage. Det er dog ingen skade at prøve dem. Også ved at holde sig til disse punkter over en periode kan gøre dine resultater permanente og sparke traumer af styrtdiæter ud!