15 különböző típusú bugyi férfiaknak névvel és képekkel

Az alsóneműt minden magánszemély magánügyének tekintik. A bugyi és a melltartó az egyik legjövedelmezőbb szegmens a női ruházatban. A homoszexuálisok és a transzneműek nyilvános elfogadottságának növekedésével a férfiak bugyija egy közelgő piac. Sokan széles körben elfogadják azt a gondolatot, hogy bugyit viselnek a férfiak.

Férfi bugyik típusai

Sokféle oka lehet annak, hogy a férfiak bugyit viselnek, de a férfiak számára is megtalálható fajta bugyi. Sok férfi kényelmesebbnek tartja a bugyit, mint a szokásos nadrágja. Ez az egyik oka annak, hogy a férfi bugyi felkapott téma.

A legkényelmesebb legújabb bugyi indiai férfiaknak:

Itt megnézhet néhány legjobb férfit, akik különböző színű és stílusú bugyit viselnek.

1. Csipke bugyi férfiaknak:

Csipke bugyi férfiaknak

A csipke bugyi az egyik legkedveltebb bugyi férfiak és nők számára. Az anyag textúrája és tapintása ezeknek a bugyiknak a különlegessége. Nagyon kényelmesek és különböző színekben kaphatók. Ezek a férfiak legkeresettebb bugyitípusai.

2. Tangák férfiaknak:

Tangák férfiaknak

A tangák tökéletesek azoknak a férfiaknak, akik szeretnek pompázni áruikkal. Az elejét szövet borítja, míg a többi része csak húrokból áll. A tangák az egyik legnyilvánvalóbb és legszegényebb bugyi a férfiak számára. Emiatt sok szexuális fantáziába kerülnek, függetlenül a partnerek szexuális irányultságától.

3. Bikini alsónadrág úszáshoz:

Bikini alsó nadrág úszáshoz

A férfiak szeretnek bikini alsót viselni úszáshoz. A puha és sima szövet megkönnyíti a mozgást. Ezenkívül extra luxust biztosítanak a derék számára, így nagyon kényelmes viselet medencepartikra vagy strandpartikra.

4. Puszta bikini:

Puszta bikini

A puszta bikinit azért kell felfedni, mert átlátja az anyag jellegét. Olyan szexuálisan elragadóvá tehetnek, hogy a partnerednek minden bizonnyal később rossz gondolatai lesznek az árukról. Nagyon népszerűek az LMBT témájú rendezvények között.

5. Bőr nadrág bugyi:

Bőr nadrág bugyi

A bőrnadrág egyike a sok népszerű ruhadarabnak, amelyek göndör szexuális fantáziákhoz kapcsolódnak. A bőrtörzsek általában szorosan illeszkednek, ezért sikeresen alakítják az elülső és a hátsó részeket. Ezek a ládák különböző színekben és kivitelben kaphatók.

6. Nylon bugyi:

Nylon bugyi

A nylon egy másik szövet, amelyet a bugyi viselői szeretnek szerte a világon. Az anyag víztaszító képessége tökéletesen alkalmas egy bugyi viselésére egy medencepartin. Ezek a bugyik fluoreszkáló színekben is kaphatók, amelyek nagyon népszerűek a mai férfi generáció körében.

7. Animal Print bugyi:

Animal Print bugyi

Az állatmintás ruhadarabok divatban vannak attól a naptól kezdve, amikor elkezdtünk ruhát viselni. Nem csoda, hogy manapság nagyon népszerűek az állatmintás bugyik a párok körében. Az állatmintás nyers érzéki vadon élét nyújtja szexi ruhájának. Különféle állati nyomatok közül választhat kedvenc bugyijából.

8. Magas derék bugyi:

Magas derék bugyi

A magas derekú bugyi a legjobb bugyi azoknak a férfiaknak, akik szeretnek testformát viselni. Mivel a bugyi dereka elég magas, eltakarja a viselő hasi részét, így segít a tonizálásában a nem kívánt zsírnak, amelyet megpróbál eltakarni. Tökéletesek azoknak a férfiaknak, akik átlagos testsúllyal rendelkeznek és szeretnek tónusosnak látszani.

9. Selyem bugyi:

Selyem bugyi

A selyem bugyi minden idők kedvence a bugyi teljes kollekciója között. A selyem képes megakadályozni a nemkívánatos hőt, így tökéletes választás nyáron. A színek és méretek a szexiség különböző variációit adják ezekhez a bugyikhoz.

10. Nagyi bugyi:

Nagyi bugyi

A nagyi bugyi a legkényelmesebb bugyi a férfiak számára, akivel valaha találkozhat. Helyet biztosítanak viselőjüknek áruik számára, valamint a szövet semmiféle mozgást nem korlátoz. Ezek a tökéletes férfiak, akik bugyit viselnek egy lusta napon otthon.

11. Szatén bugyi:

Szatén bugyi

A szatén bugyi a férfiak egyik legnépszerűbb bugyija. Puhaak és kényelmesek, miközben fényesek is. A világ minden tájáról szeretik az emberek az állaga és a bőrével szembeni érzése miatt. Próbáljon ki egyet ezek közül a férfiak közül, és soha nem akarja levenni őket.

12. Hálós bugyi:

Hálós bugyi

A hálós bugyi egy másik bugyi, amelyet férfiak és nők egyaránt szeretnek. A hálószövetnek köszönhetően a bugyi lélegző, és segít a viselő mozgásában is. Ezek a bugyik különböző színekben és különböző hálóméretekben kaphatók. Viseljen egyet az alkalomnak megfelelően, és hagyjon néhány szikrát repülni.

13. Bugyi férfiaknak sallangokkal:

Bugyi férfiaknak sallangokkal

A fodros férfiak bugyiját évek óta túl csajosnak tartják. De ez már nem így van. A férfiak is fodros bugyit kezdtek sportolni. Nem csak kényelmet nyújtanak, hanem növelik a szexuális vonzerejét. A sallangok miatt kívülről párnázott alsóneműnek tűnnek.

14. Hi-Cut bugyi:

Hi-Cut bugyi

A magas vágású bugyit azoknak a férfiaknak hozták létre, akiknek az átlagosnál nagyobb combjuk van. A combok nagy mérete miatt más ruházat nem biztosítja a szükséges kényelmet a viselőjének. Ezek a bugyik biztosítják, hogy könnyedén mozoghasson, miközben az áruk is jól támaszkodnak.

15. Üreges állati bugyi:

Üreges állati bugyi

Ez az egyik szexi parti ruha, amelyet viselhet. Van benne humorérzék és a nyers érzékiség. Ez a kombináció teszi ezt a nadrágot tökéletes ruházati lehetőségnek szexi szórakozáshoz és szórakozáshoz a párjával. Az elefánt, kutya, kígyó és kakas a leghíresebb üreges állati bugyi ebben a kategóriában.

Nagyon könnyű összezavarodni, ha talál egy szép férfipárnit bugyiban a rengeteg lehetőséggel. De a legfontosabb az, hogy találjon egy párot, amely egyszerre megfelelő és kényelmes. Jobb, ha nem visel rosszul illeszkedő bugyit, mert ezek elég kínos emlékeket idézhetnek elő. A fenti bugyi férfiaknak különböző modellekkel elérhető az interneten. Válassza ki a legjobbat, és vásároljon.