15 legjobb fehér bugyi a nők számára

A bugyi a nők belső viselési formája. Jól fel kell szerelni a testre és laza is. A bölcs bugyit a biztonságos érzés érdekében kell választani, mivel cserébe növeli a nők bizalmát. Biztonságban és védve kell éreznie magát a bugyiban. A bugyi készítéséhez különféle szöveteket használnak, mint a pamut, selyem, szatén, de elsősorban bőrbarát és lélegző anyagnak kell lennie. Nézze meg ezeket a gyönyörű fehér nadrágmintákat, hogy hozzáadhassa őket a fehérneműdobozához.

Női fehér bugyi:

Itt talál 15 legjobb kényelmes fehér bugyit hölgyeknek, különböző típusokkal.

1. Fehér selyem bugyi:

Ez az aranyos tanga stílusú fehér selyem bugyi extra puha anyagból készül a kényelem és a stílus érdekében. Fekete csipkével és jellegzetes csokornyakkendővel díszített, különleges megjelenésért. Ennek a nadrágnak az alacsony derékú modellje tökéletes a legtöbb öltözékhez, és biztos, hogy nem lesz pillanata.!

2. Fehér nylon bugyi:

Ez az egyik legklasszikusabb fehér nylon bugyi. Prémium nylonból készült, amely a legjobb nyújtást és illeszkedést nyújtja. A bugyi széles pántja biztosítja, hogy a helyén maradjon, és nem kell gyakran húznia őket. Ez az árnyék stílusú nylon bugyi elegánsnak tűnik.

3. Fehér átlátszó bugyi:

Szeretnél szexi angyalnak látszani? Próbálja ki ezt az egyedülálló fehér átlátszó bugyit, amely alacsony derékú, tanga stílusban érkezik. Ennek a bugyinak az oldalsó fodrosai forró darabká teszik!

4. Fehér virágos bugyi:

Ez a bugyi egy műalkotás! A varrat nélküli fehér bugyi gyönyörű virágmintával rendelkezik, hogy kellemes megjelenést hozzon létre. Szuper puha anyagból készült a kényelem érdekében. Mondjon búcsút a ráncoknak, amelyeken nincsenek látható vonalak ebben a bugyiban. Ez a természet ihlette bugyi design kötelező hozzá a fehérneműdobozhoz.

5. Vékony fehér bugyi:

Ez az ultravékony fehér bugyi rendkívül kényelmes, mégis szexi. A lélegző bugyi a legjobb illeszkedést és lélegzőképességet kínálja. Alacsony derékú bugyi, tökéletes a nadrágjához és szoknyájához. Az aranyos csokornyakkendő szép kiegészítője ennek a bugyinak.

6. Fehér háló bugyi:

Ha szereted az egyedit, akkor ez a darab biztosan felkelti a figyelmedet. A gyönyörű csipkés bugyi jacquard hálóval van ellátva a szellőzés és a kényelem érdekében. Rendkívül vékony varratokkal és elülső kivágással rendelkezik. A bugyi pamut béléssel is rendelkezik a lélegzőképesség és a puha tapintás érdekében.

7. Fehér pamut bugyi:

Ez egy magas vágású fehér bugyi, tiszta pamutból. A derékpánt fehér csipkéből készült, amely gyönyörűen néz ki. A köldök környékén kopott. Puha érzést kelt. Mindkét oldalon az egész test alsó fele borított. A mindkét oldalon használt fűzők rugalmasak és puhaak. A pamut fehér bugyi kényelmes viselet nyáron.

8. Fehér csípő bugyi:

Ezt a bugyit az alsó testrészen hordják, általában csípőtől kezdve, így csípő nadrágnak hívják. Fenomenális hímzőmunkát végeznek elöl, derékpánttal a csípő körül. Párosíthatja fehér színű melltartóval.

9. Fehér csipke bugyi:

Ez egy szexi fehér bugyi, aranyos masnival az elején. Fehér csipkével készült. Kényelmes, mert rugalmas és puha viselet.

10. Fehér alacsony derék bugyi:

Alacsony derékként viselik, amely a derekad alatt van. Jelenleg a legtöbb hölgy alacsony derék bugyit használ. Egy extra csík is fel van erősítve a bugyi fölé az egyedi megjelenés érdekében, íjjal. Hibátlan és kívánatos az alacsony derékú farmert viselő hölgyek számára.

11. Fehér bikini bugyi:

Ez egy fehér bikini bugyi, amelyet a bikini részeként használnak. A nők bikinit viselnek, amikor strandra megy. A bikini a nők legérzékenyebb ruházata, amely csak melltartóból és bugyiból áll. Itt egy bugyi széles derékpánttal rendelkezik, és csak a hátsó részt borítja bugyi.

12. Fehér G húros bugyi:

Ezt a bugyit G String Panty néven ismerik. Ebben a derékban csak egy fehér csík van, és a nemi szervek területét fehér puha szövet borítja. Az elülső oldalon remek virágmintás rajzolódik ki. Az esküvői éjszakán vagy a nászúton viselheti. Felkeltheti az izgalmat.

13. Fehér tervező bugyi:

Ezt a bugyit kifejezetten egy tervező tervezte. Az intim területet pamutszövet borítja, a derékon pedig két különböző csipkecsík található. Ez különbözik a szokásos bugyitól. Különleges érzést adhat a viselése során.

14. Fehér szatén bugyi:

fehér szatén bugyi

Ez a bugyi szatén anyagból készült, amely viselése olyan, mint egy selyem. Kevés laza anyag lesz. Csak kevés hölgynek fog tetszeni a szatén szövet. Egyszerű kialakítású. Vékony anyaga miatt.

15. Szexi fehér bugyi:

Ez a bugyi különleges pillanatokra való. Az elülső oldalon különleges pillangó dombornyomott, hogy lebilincselő és érdekes dizájnt adjon. Mindenki szeretni fogja. Ez a legkellemesebb és lenyűgözőbb. Az összes fehér bugyi közül biztosan forró szenvedélyt és intenzív érzést fog kelteni a pár között.

A fehér bugyi kötelező minden női ruhatárban. Semmi sem pótolhatja a fehér bugyi előkelőségét. Számos formatervezés és szövet közül lehet választani, ezért nehéz csak egy darabot kiválasztani. Mindazonáltal meg kell értenie, hogy a nadrágos modellben kapható bugyi vagy az átlátszó hálós minta általában nem ajánlott napi viseletre.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80