9 félelmetes nagyi bugyi, amelyek kényelmesen érzik magukat

A nagyi bugyi nagy méretű bugyi, amely nagyszerűen néz ki nagymamáknak. Ezt a stílust sportolták sok évvel ezelőtt, de most a nagyi bugyi visszatért a stílusba. Így Ön is választhat egy nagyi bugyit, amitől nem érezheti magát nagyinak! Válasszon ezek közül a lehetőségek közül, és tegye a megfelelő választást.

A legjobb nagyi bugyi a trendi nőknek:

1. Nyomtatott nagyi bugyi:

Nyomtatott nagyi bugyi

Színes és stílusos nyomtatott nagyi bugyit talál. A nagyi bugyi rugalmas szalagokkal rendelkezhet, amelyeket fésűs csipke borít. A felhasznált anyag lehet szatén vagy pamut, vagy akár selyem.

2. Pamut nagyi bugyi:

Pamut nagyi bugyi

A legjobban használt nagyi bugyi a pamut nagyi bugyi. Ezek a nagyi nadrágok egész évben tökéletesek, mivel pamutból készülnek és a legkényelmesebbek. Nézze meg a színválasztékot, mivel a fehér szintén az egyik legjobb választás.

3. Puszta csipke nagyi bugyi:

Puszta csipke nagyi bugyi

Még nagy bugyiban is forró lehet, és ez a puszta csipke bugyi csak az Ön számára. Válassza őket pompás színekben, és kényelmet és csillogást talál egyszerre. Az elülső panelként használt csipke széles.

4. Pöttyös nagyi bugyi:

Pöttyös nagyi bugyi

Ez a 70 -es és 80 -as évek stílusa, és klasszikusnak számít. A pöttyös bugyi valóban lenyűgöző, és a nagyi bugyiban lévő nők nagyon jól néznek ki bennük. A színek változhatnak, de a fehér pöttyök bármilyen színen nagyon jól néznek ki.

5. Vicces nagyi bugyi:

Vicces nagyi bugyi

A nagyi bugyi vicces és aranyos is lehet, még a nagy méretük miatt is. Ez a fehér nagyi bugyi hátul valami vicces idézetekkel van nyomtatva. A bugyi kontrasztos színű. Próbálja ki ezt a stílust vicces módon személyre szabott idézetekkel.

6. Kismama nagyi bugyi:

Kismama nagyi bugyi

Sok terhes nő talál vigaszt a nagyi bugyiban. Ezek nyújthatók, és a legjobb társak, ha a tested megnagyobbodik. A pamut anyaga puha tapintású. Érezni fogja a megfelelő puhaságot, és könnyedén nyújtózkodhat, ha bármilyen problémával szembesül.

7. Vintage Look nagyi bugyi:

Vintage Look nagyi bugyi

Ez egy gyönyörű vintage kinézetű nagyi bugyi, amelyen csodálatos nyomatok vannak. A színek lenyűgözőek, és ez teszi a bugyit nagyon elbűvölővé. A bugyi természetes lélegző anyagból készült. Ez leginkább fiatal lányok számára hasznos, szeretnek kirándulni a tengerparti területen, szeretnek úszni. Szerezd meg ezt a mintát virágmintával.

8. Nylon nagyi bugyi:

Nylon nagyi bugyi

Itt van egy másik nagyszerű nagyi bugyi, amely visszatérhet. A nylon anyag kellemes tapintású. Különböző árnyalatokban kapható, de a sötétebb árnyalatok gazdagabbak. Kényelmet fog érezni ebben a stílusmintában, ez jó bugyi a rendszeres használathoz.

9. Hálós nagyi bugyi:

Hálós nagyi bugyi

Forró nagyi bugyi ez a hálós paneles csipke bugyi gyönyörű sötétkék színben. A csipke gyönyörű és lenyűgöző. Válassza ezt az élet bármely különleges napjára. Ez a legjobb vétel a nagyi bugyi tekintetében.

A nagyi bugyi különböző stílusokból áll, amelyek közül választhat. A csipke és a szatén tökéletes randikhoz. A pamutok egész évben kényelmesek. A nagyi bugyi a legjobb a kényelemért, mivel testének nagyobb területét támogatja.