9 gyönyörű bikini bugyi nőknek, márkás mintákkal

A bikini bugyi olyan típusú bugyi, ahol a derékvonal alacsonyabb, az oldalsó vágások pedig a derék közelében vannak. Ezek a stílusok több csillogást kínálnak és több stílust adnak. A bikini bugyi különböző anyagból készülhet, és mindegyik más szintű kényelmet nyújt. A pamutok általában napi viseletre, míg a szatén és selyem különleges alkalmakra.

A legjobb női bikini bugyi a legújabb dizájnnal:

Válassza ki ma a bikini bugyiját ezek közül,

1. Alkalmi bikini bugyi:

Alkalmi bikini bugyi

Itt az egyik legkényelmesebb bugyi. Ezeknek az elegáns és divatos bugyiknak alacsony a derékvonala, így szexi megjelenésűek is. Az alkalmi viseletű bugyi lehet egyszínű vagy nyomtatott.

2. Stretch pamut bikini bugyi:

Stretch pamut bikini bugyi

Ezek a pamut bugyi bikinik nagyon puha, puha tapintású pamut anyagból készültek. Pompásnak és elbűvölőnek érezheti magát velük. A derékpánton lévő rugalmas rugalmasság nagyon kényelmesvé teszi, és semmilyen módon nem bántja a bőrt.

3. Színes blokk bikini bugyi:

Színes blokk bikini bugyi

Nézze meg ezeket a hűvös színű blokkolt pamut bikini bugyikat, amelyek széles színválasztékban készülnek. A kontrasztos színek merészek és élénkek. Bármilyen stílusa lehet ezekben a színblokk -változatokban.

4. Szív bikini bugyi:

Szív bikini bugyi

Válaszd ezt a szuper szexi szívű bikini szabású bugyit a következő randin. Ettől szerelmesnek érzi magát. A pamut bugyi hálóbetéte is feltűnő.

5. String Bikini bugyi:

String Bikini bugyi

Ezek csodálatos napi viseletű nylon bikini bugyik, amelyekből általában nyomatokat készítenek. A nyomatok lehetnek nőiesek vagy gyerekesek. A színválaszték széles választéka közül választhat, kontrasztos rugalmas szalagokkal.

6. Csipke bikini bugyi:

Csipke Bikini bugyi

Csillogjon ezzel a csipke bikini stílusú bugyival, amely csipkéből és pamutból készült. A csipke pamut béléssel és párnázattal rendelkezik. A csipke eltakarja a bugyi elejét, és izgalmasan néz ki.

7. Bikini bugyi szett:

Bikini bugyi szett

Választhat, hogy női bikini bugyit vásárol szett formájában. Ez a készlet a hozzá tartozó melltartóból készült bugyiból áll. Ez a teljes fehérnemű -készlet nagyon vonzó, és tökéletesen illeszkedik. Ezt csipkéből vagy pamutból lehet kapni, de a csipke vonzóbb.

8. Low Rise Bikini bugyi:

Low Rise Bikini bugyi

Egy másik klassz stílus a bikini részben az alacsony emelkedésű bikini bugyi, amely alacsonyabban helyezkedik el, mint a bikini bugyi. Ezek az alacsony emelkedésű bikini bugyik különböző anyagokból is készülnek. A kényelem érdekében választhat pamutot.

9. Selyem bikini bugyi:

Selyem bikini bugyi

Szerezzen magának egy ilyen feltűnő selyem bikini bugyit, amely gyengéd tapintású. Az itt használt selyem anyaga kiváló minőségű, és ezáltal nagyon gazdag is. A belső bélés pamut lehet a kényelem érdekében. Lehet kontrasztos csipke rugalmas is.

A bikini bugyi a nők által használt bugyi egyik napi stílusa. Ezek pamutból, szaténból, selyemből vagy csipkéből készülhetnek. Szerezz be magadnak egy pár stílust különböző stílusokban, például alacsony emelkedés, húr és színblokk. A nők szeretnek bugyiban kombinált készletet vásárolni, akkor meg kell érteniük ezeknek a bugyiknak a kényelmét és eredetiségét, megpróbálnak megfelelő kutatást végezni, miközben minőségi bugyit vásárolnak a rendszeres használatra. A piacon kap egy kis méretű és nagyméretű bikini bugyit, közömbös ömlesztett bugyit és kedvenc stílusát.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80