A legjobb 9 női magas derekú bugyi a legjobb kényelem és stílus érdekében

A fehérnemű kiválasztása ijesztő lehet. Annyi stílus létezik, hogy nem lehet könnyen kiválasztani a tökéleteset. Próbálja ki a magas derekú bugyit, és nézze meg az általuk nyújtott kényelmi szintet. Ezek a magas derekú bugyi stílusok tökéletesek az Ön számára, különösen akkor, ha karcsúbbnak szeretné látni a gyomrát. Mivel tökéletesen illeszkednek, hajlamosak simítani a hasi területet, és sokkal karcsúbbá teszik.

Legújabb magas derekú bugyi nőknek:

Lássuk a modelleket Magas derék bugyiban hölgyeknek.

1. Pamut magas derék bugyi:

Pamut magas derék bugyi

Legyen szexi és elbűvölő ezzel a lenyűgöző piros csipkével és pamutvörös magas derekú bugyival. A bugyi szélein csipke panelek vannak tele, és ez partiképet kölcsönöz. Szerezd be a következő bugyidat ebben a stílusban, és te is szexi leszel.

2. Csipke magas derék bugyi:

Csipke magas derék bugyi

A végső intim viselet a szexi fehérnemű, amelyet a legfinomabb csipke anyagból készítettek. Ez a magas derekú nadrág különböző színekben és érzetekben kapható. A nadrág csipke munkája bonyolult és finom.

3. Alak viselése bugyi:

Alak viselése bugyi

Minden alaktudatos nő számára az alakviselet a tökéletes termék. Segít megtartani az extra lemezt, és kívülről formás alakot kap. A formás viseletű magas derék bugyi tökéletes erre.

4. Háló magas derék bugyi:

Háló magas derék bugyi

Egy másik szexi és stílusos megjelenés a hálós derékmagas bugyi. Ennek a stílusnak a hálós megjelenése a bugyi alján található. A felhasznált anyag rendkívül gazdag és puha. A hálós panelek fényes megjelenése csillogást kölcsönöz.

5. Szexi magas derék bugyi:

Szexi magas derék bugyi

Válassza ki a következő szexi, fekete, magas derekú bugyit, amely elbűvölő ruhájához illik. Ez nemcsak belülről, hanem kívülről is szexi érzést kelt. A fekete szín a csillogáshoz kapcsolódik, és ez tökéletes az Ön számára.

6. Plusz méretű magas derék bugyi:

Plusz méretű magas derekú bugyi

A nagyobb méretű nőknél a fehérnemű okozhat problémát. Ezek a nagyméretű, magas derékú pamut bugyik a nagyobb méretű nőknek szabadságot adnak, hogy szexi és stílusosak legyenek, miközben rengeteg kényelmet éreznek. A bugyi különböző színekben kapható, és varrat nélküli is lehet.

7. Elöl záródó magas derék bugyi:

Elöl záródó magas derék bugyi

A magas derék bugyi kissé nehézkes lehet, különösen, ha meg kell látogatnia a mosdót. Ez az elöl záródó bugyi magas derékban megadja neked ezt a szabadságot. A bugyi csipke felső részével is szexi megjelenésű.

8. Esküvői magas derék bugyi:

Esküvői magas derék bugyi

Hozza ki a legjobbat esküvője napjára ezekkel a magas derekú fehér bugyikkal. Ezek a szépségek a legjobb csipkéből készülnek, és hozzájuk illő melltartóval érkeznek. A kombinációs készlet tökéletes kiegészítője az esküvő napjának. Próbálja ki ezt a mintát az esküvő utáni első éjszakán.

9. Zökkenőmentes magas derék bugyi:

Varrat nélküli magas derék bugyi

A zökkenőmentes stílus tökéletes, ha szoros ruházatot és finom anyagból készült ruhát kell viselnie. A meztelen szín egy másik tényező, amelyet figyelembe vehet, mivel keveredik a bőrrel. Válassza ezt a magas derekú bugyit, hogy minden jól sikerüljön egy napra.

A magas derekú bugyi a fehérnemű rész része, amely nagyszerű azok számára, akik be akarják húzni a has körüli extra fangot. Ezek a csipke, pamut bugyik különböző stílusokkal, mint a varrat nélküli, elülső zárás stb., Nagyszerű vétel. Manapság a lányok szeretnek ilyen magas derekú bugyikat használni; valójában azt hiszik, kövér érzés, ezért szívesen használják az ilyen típusú bugyikat, hogy karcsú megjelenésűek legyenek.