A legjobb 9 női tangás bugyi európai stílusban

A tanga bugyi európai stílusú bugyi, amely nagyobb fedést biztosít, mint egy tanga, és kevesebbet, mint egy bikini. Ezt a stílust a nők nagyon szeretik, mivel szexi, ugyanakkor kényelmes.

A legjobb és legszexibb női tangás bugyi, amely a trendben van:

A lenti listából kiválaszthatja a tanga bugyi stílusát,

1. Csipke Tanga bugyi:

Csipke Tanga bugyi

Próbálja ki ezeket a szexi, csipkéből készült bugyit. A fehér csipke tanga bugyi tökéletesen illeszkedik, és lenyűgöző megjelenést kölcsönöz. Válassza ezt a különleges napon, és szexi érzi magát belülről.

2. Brazil tanga bugyi:

Brazil tanga bugyi

Nézze meg ezeket a brazil tangás stílusú bugyikat, amelyek lézervágással készülnek. A bugyi zökkenőmentes megjelenésű és különböző színekben kapható. Választhatja, hogy hat vagy egy darabból álló csomagban vásárolja meg őket. Ezek nagyon kényelmesek és kiválóan alkalmasak mindennapi használatra.

3. Csipke hátú Tanga bugyi:

Csipke hátú Tanga bugyi

Az egyik legjobb tanga bugyi stílus a csipke hát. Itt a bugyi pamut eleje, hátulja csipkével készült. Ez is kontrasztos színű lehet. Ezek a bugyik nagyon szexik, és változás a mindennapi viseléstől.

4. Nyomtatott Tanga bugyi:

Nyomtatott Tanga bugyi

A nyomtatott bugyit a csipke és a szilárd bugyi helyett választhatja. Ezek a női tangás bugyik merészek és gyönyörűek, és a nyomatok is fantasztikusak. Tekintse meg e termékek széles választékát, majd válassza ki a kedvencét.

5. Stílusos Tanga bugyi:

Stílusos Tanga bugyi

Szeretnél valami szexibbet? Válassza ki a szatén bugyit, amely gazdag szatén anyaggal és csipke szegéllyel rendelkezik. A bugyi puha szaténból készült, amely remekül érzi magát a bőrön. A bugyi puha csipke szegéllyel rendelkezik, amely nem vágja el a bőrt.

6. Csípő Tanga bugyi:

Csípő Tanga bugyi

Ha plusz méretű nő vagy, akkor kiválaszthatod ezeket a szuper szexi hipster plus size tanga bugyikat, amelyek gyönyörű csipke anyagból készülnek. A bugyi nagyon nyugodt és könnyen viselhető. Ettől biztosan szexi és elbűvölő lesz.

7. Tanga készlet:

Tanga készlet

Válasszon tanga vágású bugyiszettet hozzá illő melltartóval a következő ruhához. Ez a készlet a bugyiból és a melltartóból áll, ugyanabban az anyagban és nyomtatásban. Válasszon a különböző nyomatok és színek közül.

8. Zökkenőmentes Tanga bugyi:

Zökkenőmentes Tanga bugyi

Szerezzen be többet ebből a mindennapos bugyi tanga stílusból, különböző árnyalatokban. Ezek a bugyik zökkenőmentesek, és így nem mutatnak bugyi vonalat, amikor szűk ruhát viselnek. A varrat nélküli bugyi is nagyon kényelmes, mivel a rugalmas nem fáj.

9. Fehér Tanga bugyi:

Fehér Tanga bugyi

Ezek az aranyos fehér tangás bugyik egy másik nagyszerű vásárlás. Válasszon a csipke hátsó vagy a teljes csipke bugyi közül. Ennek a bugyinak egy aranyos íja van elöl, amely ugyanakkor szexinek tűnik. Szerezzen be egy pár ilyen szépséget mindennapi viseletére vagy bármilyen különleges alkalomra.

A tanga stílusú bugyi kényelmes viselet, amelyet sok nő szeret. A stílus csipkét és szaténot, sőt pamut anyagot tartalmaz. Ez a stílusú tanga bugyi szexi megjelenés alá esik; ebből a mintából kicsi -nagy lesz egy méretben. A bugyi mosásához hideg vizet kell használnia, soha ne szárítsa meg ezeket a bugyikat semmilyen hővel. A szövet természetes lesz ebben a bugyi stílusban. A farmernadrágot rendszeres használatra is használhatja, próbálja ki ezeket a bugyikat úszóruhájaként. Ezek mindegyike nagyon laza és kényelmes teszi a bugyit.