Hvordan hjælper p -piller med acne?

Acne har altid været et stort problem for ikke kun teenagere, men også for de unge eller lavere voksne. Acne er simple pletter i din hud, især dit ansigt, der kan blive rødt eller hævet for nogle. Der er ingen dødelig reaktion for acne, men det spiller uartigt med udseendet af en person. Det er præcis derfor, at nyere opfindelser og innovationer er gået sammen for aggressivt at bekæmpe acne og dets datterselskaber. Blandt de mange andre løsninger er p -piller blevet angivet som et hjælpemiddel til at helbrede acne. Nylige undersøgelser viste, at brugen af ​​p -piller kan hjælpe dig med at lette på de aggressive røde udslæt i dit ansigt. I denne artikel diskuterer vi om fjerner prævention acne.

Hjælper prævention med acne

Hvad er prævention?

For dem, der endnu ikke ved det, er p -piller visse piller og tabletter eller kapsler, der ville hjælpe dig med at kontrollere din ægløsning lige efter coitus. Normalt er dette en beskyttelse, der fra kvindens side kan beskytte sig mod uønsket undfangelse. Så normalt ville disse piller ødelægge ægget eller ikke lade det blive befrugtet.

Hvad forårsager acne?

Acne hos en dreng og en pige er anderledes, men årsagen er den samme. Normalt med puberteten satte acne problemer sig og ikke i din barndom. Dette skyldes primært, at det kvindelige østrogen eller det mandlige testosteron på det tidspunkt pludselig udvikler sig eller begynder at virke. Som et resultat er der disse hormonelle udbrud i dit ansigt, som vi betegner acne. Mange gange kan det bebrejdes eksterne ting som allergi eller sved og fugtighed, men de fleste acne -tilfælde omhandler kvinder og deres kvindelighed, deres kvindehormoner.

En primær årsag til acne hos både mænd og kvinder i deres yngre alder eller endda i deres tidlige voksne kan bebrejdes deres hormonelle ubalance. I begyndelsen af ​​puberteten går både pigen og drengen langsomt mod udviklingsvejen. På dette tidspunkt bliver hormonerne langsomt aktiveret, hvilket sender en besked til hjernen om at overholde disse nyere ændringer i din krop. Din hjerne reagerer hurtigt på det, grunden til at din krop er beordret til at vokse. Din krop er dog stadig ikke vant til de ændringer, der kommer ud som et ydre udbrud i det største organ i din krop, din hud.

Hvordan behandler prævention acne?

Prævention hos en kvinde ville stoppe ægløsningsprocessen eller ægbefrugtningen i kvindens krop. Normalt producerer en piges krop både østrogen og testosteron sammen med et andet hormon kaldet gestagen. For meget testosteron i kroppen øger oliesekretionen, hvilket resulterer i et svedigt fedtet ansigt fyldt med acne. Normalt regulerer p -piller processen med overskydende hormonproduktion, hvilket får hormonerne til at balancere sig ordentligt.

Men nogle gange starter p -piller med en stigning i acne. Dette ligner roen før storm -scenariet, hvor hormonerne først sættes ud og slippes, før p -pillerne begynder at arbejde på dem. Så indledende processer kan vise en stigning i acne, men i sidste ende er det sandsynligt, at det falder.

Typer af prævention til behandling af acne hos kvinder:

Acne er kvinder er ret almindelige og kan føre til en masse frustration og forlegenhed. Kvinder, der bruger p -piller, har imidlertid gode nyheder. Orale præventionsmidler er den bedste form for prævention, der hjælper med acne.

Man kan bruge disse piller ikke kun til at forhindre uønskede graviditeter, men også opnå en klar teint på samme tid. Ikke alle p -piller forhindrer acne. Piller, der indeholder en kombination af østrogen og progesteron, kan behandle acne. Visse piller har kun progesteron, der kan forværre situationen.

Følgende p -piller er godkendt til at være egnede til behandling af acne:

Ortho Tri-Cyclen: Disse piller bruger en kombination af østrogen og en syntetisk form af progesteron kaldet norgestimate.

Estrostep: Disse piller findes i en kombination af østrogen og en anden syntetisk form af progesteron kaldet  norethindron.

YAZ: Disse piller findes i en kombination af østrogen og en anden syntetisk form af progesteron kaldet drospirenon.

Disse piller findes i en række mærker, og de fleste af dem virker effektivt til at reducere mild til moderat acne hos kvinder.

Fordele ved prævention ved acne

Prævention kan effektivt nedbringe acne -udbrud hos kvinder, der er i prævention. De virker ved at reducere overskydende talg på huden forårsaget af øgede testosteronniveauer. Man kan mærke klar hud efter et par dages brug af disse piller.

Risici ved orale præventionsmidler:

Mens p -piller for at reducere enorm vækst af acne især i dine ømme år kan være risikabelt. Dine hormoner er ømme, og det er dit ægløsningssystem også. På nuværende tidspunkt, hvis præventionen tages i overskydende mængde, kan din ægløsning i de yderligere år blive påvirket.

De andre bivirkninger ved brug af orale præventionsmidler er:

 • Øgede blodpropper
 • Migræneanfald
 • Højt kolesteroltal
 • Hjertesygdomme
 • Stigning i vægt
 • Kræft

Hvem skal undgå p -piller?

Mens p -piller er den mest almindelige mulighed for at forhindre uønsket graviditet, anbefales det i visse tilfælde ikke p -piller.

Undgå p -piller i følgende tilfælde:

 • Hvis du har unormal vaginal blødning
 • Hvis du ammer
 • Hvis du har født en baby inden for de sidste fire uger
 • Hvis du lider af luftvejssygdomme som astma
 • Hvis du har blodpropper og hjertesygdomme
 • Hvis du har haft en abort for nylig
 • Hvis du lider af øjenrelaterede problemer

P -piller skal altid tages efter råd fra en læge. Disse piller skal bruges i henhold til instruktionerne og kan ikke bruges for meget. Man kan mærke en stigning i acne i løbet af de første dage, men du vil bemærke, at de forsvinder efter et stykke tid. P -piller kan kun behandle mild til moderat acne, der kun er forårsaget af overskydende talg. I andre tilfælde af acne anbefales aktuel medicin og cremer. En pille om dagen holder bestemt acne væk!