Sådan fjernes bumser på 2 dage naturligt?

Vær slet ikke bekymret for din bums. Acneudbrud er almindelige blandt teenagere. En acne udbrud opstår på grund af betændelse i oliekirtlerne i din hud og hårsække. Hærdning af acne er en proces, ikke en to-dages affære. Acne skyldes overaktive oliekirtler, der tilstopper porerne.

Bumser og bumspletter er naturligt forekommende koger på din hud, mest på dit ansigt, hvor toksinerne og snavs, der opsamles dagligt, får nedenunder at få reaktionen til at svulme op eller blive rød. Der er hormonelle ændringer og pubertet, der kan bebrejdes de grimme røde udslæt. Uanset hvad er bums for evigt uønsket, især lige før en særlig lejlighed. I denne artikel får vi derfor nogle af de hurtigste måder at slippe af med acne på inden for 2 dage.

Sådan fjernes bumser på 2 dage naturligvis

Du kan få acne på dit ansigt, bryst, ryg, skuldre og endda balder. Der er mange måder, hvorpå du kan fjerne bumser på 2 dage. Gik til at undre dig over, hvordan du fjerner bumser og bumser på to dage.

Bedste måder at fjerne bumser og bumser på 2 dage:

Nedenfor nævner vi 15 forskellige klassiske og bedste behandlingsmetoder til fjernelse af bumser og bumser eller mørke pletter på 2 dage på en naturlig måde uden at få bivirkninger.

1. Isterninger:

Sådan fjernes bumser og bumser på 2 dage

Is hjælper med at reducere porernes størrelse ved at trække blodkarrene under huden sammen. Hvis din acne er øm, skal den også hjælpe med at lindre smerten. Smør isterninger til den ømme acne. Masser en isterning over acne i ansigtet, mens du venter på, at området bliver følelsesløs. Lad dit ansigt uden hjælp vente på, at det er varmt igen.

2. Tandpasta:

Prøv tandpasta til dit spørgsmål om, hvordan du fjerner bumser på 2 dage. Tandpasta involverer silica, som er det tørremiddel, du blandt andet opdager i poser med oksekød. Uden tvivl kan tandpasta hjælpe med at tørre din bums i løbet af natten og reducere den i størrelse, selvom det ikke er en vindende måde at rengøre din hud på.

Sådan fjernes bumser og bumser på 2 dage

3. Fugtgivende:

Sådan fjernes bumser og bumser på 2 dage

Hold din hud fugtet. Den vane, du er ved at skabe, kan forårsage tørring, hovedsageligt til det sted, hvor din læsion kommer frem. Via et rensemiddel med en fugtighedscreme, eller en oliefri fugtighedscreme, forsegler fugt ind i din hud og undgår tørring og afskalning. Produkter, der indeholder ingredienser som urinstof, glycerin plus alfa -hydroxysyrer absorberer vand fra luften plus holder huden fugtet.

4. Undgå at røre ved:

Bare rør det ikke! Olierne fra dine hænder plus bakterier fra genstande, der ligner en mobiltelefon plus gymudstyr, kan forårsage rødme og stoppe bumserne hurtigt fra at blive fjernet. At plukke plus poppe læsioner vil forværre udseendet af din hud og forsinke dine bumser i at helbrede. Dette kan sandsynligvis være den hurtigste måde at fjerne bumser med det samme.

5. Eksfoliering:

Sådan fjernes bumser og bumser på 2 dage

Exfolier din hud. Bliv en vane med at eksfoliere gennem en acne scrub hver uge, bogstaveligt talt hver uge. Eksfoliering er ikke andet end at blødt tørre det øverste lag af døde hudceller, der ophobes på epidermis, frigøre vejen for et dejligt nyt lag af levende, acne-fri hud. Når du har vasket dit ansigt med en blid eksfoliant, skal du passe på ikke at gnide for hårdt.

6. honning:

Sådan fjernes bumser og bumser på 2 dage

Ud over at være velsmagende er honning et naturligt antibiotikum, der gør det ideelt til helbredelse plus faldende bumser. Som en ekstra bonus hjælper dets klæbrighed med at fjerne overskydende snavs plus urenheder fra din hud. Du kan betjene honning ved at bygge en simpel maske. For at udføre dette blander du 2 spiseskefulde af den gyldne eliksir med en teskefuld kanel og smører det i dit ansigt. Lad blandingen stivne i cirka ti minutter, før den vaskes af med varmt vand.

7. Klor – Svømning:

Tag en dukkert. Hvis du gerne vil have en pool, kan du prøve at svømme. Klor er anerkendt for at tørre din hud, hvilket er gode nyheder for at slippe af med bumser. Bare sørg for at fugtige resten af ​​din hud ordentligt og konditioner dit hår for at stoppe skader.

Sådan fjernes mørke pletter fra ansigtet inden for 2 dage

8. Bananskræl:

Sådan fjernes pletter fra ansigtet på 2 dage

Bananskræl er nyttige til behandling af insekt plus myggestik, og det kan desuden være nyttigt til at reducere størrelsen på nogle bumser. Massér forsigtigt bananskallen over det berørte område. Prøv også at putte bananskallen med et strejf salt, en teskefuld eddike plus en spiseske ahornsirup i blenderen. Smør på dit ansigt plus lad stå i 7 minutter. Rengør med ansigtsvask plus tør.

9. Aspirinpasta:

Sådan fjernes mørke pletter fra ansigtet inden for 2 dage

Pulver en aspirintablet plus tilsæt bare tilstrækkeligt vand til at skabe det til en pasta. Påfør et aspirinpasta jævnt på bums (e) med en Q-tip, hvilket dækker helt. Lad tørre. Aspirin er endnu en antiinflammatorisk; at bygge det vil hjælpe hudkampen ved siden af ​​betændelse, hvilket gør bumsemærkerne mindre synlige. Lad aspirinpastaen kæmpe bums i løbet af natten.

10. Gurkemeje og gram melpasta:

Sådan fjernes mørke pletter fra ansigtet inden for 2 dage

Gurkemeje har været et populært krydderi, der er meget udbredt i mange indiske retter for at fremkalde smag til retten. Imidlertid er ikke mange mennesker klar over de medicinske egenskaber, som gurkemejen besidder. Sådan fjerner du bumser på 2 dage.

  • Gurkemeje i sin pulverform blandet med kølet mælk og grammel reducerer ikke kun rødmen med sin antiinflammatoriske egenskab, men reducerer også acnekimerne og reducerer det derfor natten over.
  • Lad blandingen stå natten over, og hvis du har glemt at påføre natten, lad den tørre i 20 minutter

11. Bagepulverapplikator:

Sådan fjernes bumser og bumser på 2 dage

Bagepulver er endnu et mirakelprodukt, der undrer sig over din hud, især i tilfælde af udslæt, betændelser og acne. Bagepulverens medicinske egenskaber gør det til en velegnet komponent til bekæmpelse af acne natten over, muligvis forsvinder det inden for to enkle dage. Tag blot bagepulver i en vandopløsning, idet vandindholdet er mere. En tyk pasta og påføring på stedet reducerer straks bumsens størrelse og rødme og vil sandsynligvis være løsningen på, hvordan man fjerner bumspletter fra ansigtet på 2 dage.

12. Vicks Vapo Rub To The Rescue:

Vicks Vapo Rub for at fjerne bumser og bumser på 2 dage

Vaporub, der ofte bruges til overbelastet bryst eller løbende næse, er faktisk en fantastisk måde at håndtere bumser på hurtigst mulig måde. Vaporub er koncentreret og stærk, hvilket gør den til en velegnet komponent til kraftig overbelastning. Den friske mint lugt virker straks, da de afkølende krystaller beroliger bums, der dæmper rødmen. Inden for to dage vil du se din acne tørre op.

13. Kanelkur:

Sådan fjernes bumser og bumser på 2 dage

Kanel, der igen bruges meget til smagsretter, er endnu en ingrediens, der kan få din bums til at forsvinde inden for to enkle dage. Sådan fjerner du bumser på 2 dage ved hjælp af kanel. Til dette skal du bruge

  • Jordet eller pulveriseret kanel, honning og rosenvand.
  • Lav en tyk pasta af det og påfør det på de berørte pletter.

Opbevar det natten over efter dupning på området. Skyl med koldt vand om morgenen.

Sådan fjernes bumser og bumser på 2 dage

14. Hot Mint Steam:

Sådan fjernes bumser og bumser på 2 dage

Hvordan fjerner man bumser naturligt på 2 dage uden at blive rodet med aktuelle applikatorer og behandlinger? Brug dampterapien, hvor dampen åbner tilstoppede porer og tvinger snavs og toksiner, der ophobes nedenunder, ud og derved får acne til at reducere. Brug eventuelt mynteolie eller tea tree olie i dampskålen for ekstra hjælp.

15. Æblecidereddike:

Sådan fjernes bumser og bumser på 2 dage

Æblecidereddike er kendt for både sine alkaliske og sure egenskaber. Blandingen af ​​de to fungerer derfor som en suveræn acne -fjerner. Du undrer dig sikkert over, hvordan du slipper af med bumser på 2 dage ved hjælp af æblecidereddike.

  • I en lille skål skal du bruge koncentreret æblecidereddike og vand til at fortynde opløsningen, inden du bruger en bomuld til at dyppe og duppe på acne -pletterne.
  • Lad det stå natten over og vask det af næste morgen.

Du kan se øjeblikkelige resultater lige efter påføring.

I denne artikel har vi valgt nogle af de bedste hjemlige produkter, der altid er tilgængelige i og i nærheden af ​​dine omgivelser. Acne eller bumser kan knuses lige i begyndelsen med disse fuldstændige bevismetoder, der giver dig mulighed for at behandle din bums inden for to nætter, så du kan lave tid til arrangementet med en fejlfri hud.