Sådan popes en bums?

Hver piges mareridt er, når de vågner med en bums i ansigtet om morgenen. Denne bums får dig ikke kun til at føle dig flov over at gå ud. Alligevel vil det også langsomt få dig til at falde i en depression om dit udseende, hvis det ikke forsvinder, og dette problem står faktisk over for mange piger rundt om i verden i dag.

Mange produkter er tilgængelige, som giver et meget detaljeret løfte om at udrydde bumser fra dit ansigt med det samme. På grund af en alvorlig situation for dette mirakel falder mange piger i bytte til at købe produkter, der nogle gange ikke virker. Alligevel skal du ikke bekymre dig, der er et par sikre og meget effektive måder, der giver dig de bedste og hurtigste resultater med hensyn til at slippe af med en bums med det samme.

Sådan popes en bums

Popping bumser – godt eller dårligt?

Du har en begivenhed eller en nat i dit liv planlagt, og pop dukker op som en bums. Det er fristende at poppe den zit og have fejlfri hud. Du synes måske, at det er let at komme ind og blive færdig med det. Men er det godt? Absolut ikke! Det er en frygtelig idé. I mange tilfælde får poppende bumser bumserne til at vare længere, og spredningen af ​​infektion er et andet efterspil. At klemme og prøve at poppe det gør infektionen værre, og bakterierne spredes. Det er bedst at vente.

Overvej at tage en behandling mod akne fra en hudlæge, og brug de produkter, der anbefales af hudplejespecialister. Hvis du følger en daglig hudplejerutine, der passer til din hud, stopper du også bumser med tiden.

Sådan popper du en bums sikkert? – Tips til at huske på, før du gør:

 • Sørg for at have rene håndklæder til rådighed.
 • En ny og ren vaskeklud er en god idé, hvis du planlægger at dampe dit ansigt. Det er også en god idé at poppe en bums efter et varmt brusebad.
 • Vælg en skarp nålelignende dem, der bruges til at sy.
 • Dette tip er valgfrit. Mærker som Sephora gør færdige ekstraktorer, der kan udtrække bums i stedet for at bruge dine fingre. Du skal dog vide, hvordan du bruger disse udsugninger for at undgå permanent skade.
 • Sørg for at du steriliserer nålen eller emhætten, før du bruger den.
 • Gnid altid alkohol. Isopropylalkohol bruges som desinfektionsmiddel og skal bruges uanset brug af din finger, nål eller ekstraktion.

  Gnid alkoholen før og efter.

 • Brugen af ​​tørre lotion har været stor, især til at desinficere såret efter at pus er blevet fjernet.

Hvad er måderne til at poppe en bums?

Her er et par tip til at kende den rigtige måde at poppe en bums:

1. Dine hænder:

Når du har fulgt rådene til pleje, kan du bruge fingrene til at poppe bums eller whitehead. Sørg for at følge efterværnet, hvilket forhindrer yderligere skader og spredning af bakterier.

2. Af hudlægen:

Besøg hos en hudlæge vil hjælpe med at bestemme, hvilken type bums der kan poppes, og hvad der ikke kan. De giver aktuelle cremer, der dræner den overskydende olie, der dræber bums. Store bumser kan behandles ved hjælp af dræn- og ekstraktmetoder efterfulgt af hudlæger. De kan også foreslå andre behandlinger og behandlinger og behandle den underliggende årsag til bumser. Dette er den rigtige måde at poppe en bums på – at søge ekspertrådgivning.

3. Efter nåle:

Du kan også bruge steriliserede nåle til at poppe en bums, og igen skal du følge tipene til pleje. Når du har poppet bumsen, skal du følge efterbehandling obligatorisk, da chancerne for infektion er meget højere. Sørg for, at du ved, hvordan man popper en bums med en nål.

4. Ved brug af varmt tøj:

Du kan bruge en varm klud, der er gennemblødt i kogende vand og poppe en bums. Sørg for at følge rådene før og efter pleje.

Sådan popper du en bums:

Spørgsmålet i enhver piges sind er, hvordan man popper en bums uden at efterlade et ar. Svaret på, hvordan man popper en bums? er beskrevet detaljeret nedenfor:-

Renhed:

Renlighed er det første skridt til at fjerne en bums; da bumser trives med bakterier, skal du vaske dine hænder omhyggeligt, før du rører bums. Vær meget forsigtig, da beskidte hænder kun vil få gang i bumsen til at trives på huden, hvilket giver dig yderligere ubehag og får den til at se endnu mere truende ud.

Rengøring af huden omkring bums er også påkrævet, da bums kræver, at bakterier heler og vokser. Hvis du popper bums efter desinficering af huden med en vatpind og noget desinfektionsmiddel, reduceres chancerne for at bumsen vokser tilbage drastisk. Huden kan helbrede hurtigere, og der vil ikke være tegn på bums eller ar, for den sags skyld, på dit ansigt. Pinden fjerner overskydende olie og alle bakterier, hvilket hindrer væksten af ​​bumsen, når den først dukkede op.

Eksfoliering og anti -oxidation:

Sådan undgår du bumser

Eksfoliering er påkrævet for at fjerne døde celler fra huden, så din hud let kan strække sig, så du lettere kan poppe bumsen. Eksfoliering med en kendt afløser giver din hud styrke til at regenerere nye celler, så din hud kan helbrede, når bumsen er sprunget. Vær forsigtig med, hvordan du popper bums, og brug altid desinficerede handsker for at undgå enhver infektion.

Når du har smidt en bums, er der et par ting, du skal huske på:

 1. Brug aldrig dine bare fingre, da dette kan føre til yderligere infektion på grund af bakterierne i dine hænder.
 2. Rengør det altid med en antibakteriel eller alkoholopløsning.
 3. Hvis det bløder, skal du bruge en varm klud til at stoppe blødningen.
 4. Dupning af salicylsyre helbreder også såret og forhindrer yderligere bakterier.
 5. Brug Neosporin, hvis såret begynder at skorpe.
 6. Kontakt en hudlæge for at forhindre ardannelse og for behandling af ar fjernelse.

Bumsens hoved:

Bumsens hoved er normalt placeret i midten og er hovedårsagen til bumsens vækst. Tænk venligst på hovedet som bumsens hjerne; derfor, for helt at fjerne bums, pop den fra midten, så hovedet fjernes, udrydde enhver forestilling om yderligere vækst, så du ikke længere skal bekymre dig om den pågældende bums. Som altid skal du holde dine hænder rene og prøve altid at bruge desinficerede handsker for at undgå infektion.

Det er naturligt, at lidt blod og pus ledsager bumsens hoved, hvilket kun viser, at bums endelig er blevet ødelagt. På den anden side viser for meget blødning, at du har lagt for meget pres, hvilket kan efterlade et ar; Sørg derfor for at anvende et lille tryk for at fjerne hovedet og undgå ardannelse.

Sådan popes en bums derhjemme med en nål eller en nål:

Lad os se på, hvordan man popper en bums uden ardannelse:

 • Rens dine hænder og ansigt. Vask dine hænder med sæbe og vand og dit ansigt og eksfolier forsigtigt. Inden du popper en bums, er et varmt eller varmt brusebad en god idé, da det blødgør bumsen, hvilket gør det lettere at poppe.
 • Sørg for at sterilisere stiften eller nålen (dit valgfrie våben). Brug en tændstik eller en lighter, før nålen gennem flammen og afkøl den. Gnid alkoholen efter det.
 • Gnidning af alkohol på bums og området omkring den steriliserer bums.
 • Steriliser også dine hænder. Alternativt kan du bære latexhandsker.
 • Her er den vigtige del – piercing bums. Gennemboring forsigtigt den hvide del, toppen af ​​bums. Stik på tværs, parallelt med dit ansigt og ikke ned. Piercing det ned vil yderligere skubbe bakterierne ned.
 • Mens nålen stadig er i huden, skal du lave en lille tåre for at dræne pus. Det hvide hoved eller den hvide del af bums er intet andet end død hud.
 • Afløb pus. Skub forsigtigt fra siderne og få pus ud. Sørg for, at du har handsker på eller bruger en ren, varm klud omkring fingrene for at forhindre spredning af enhver infektion.
 • Tilbage fra er der ingen pus, og det oser af blod.
 • Påfør en tørremiddel – dup lidt alkohol og stedet behandling, som du bruger.
 • Anvend ikke makeup i mindst en time, efter at du har poppet en bums.

Ting at undgå:

Bumser opstår normalt på grund af det konstante forbrug af junkfood, der opvarmer maven. Drik masser af vand og følg en sund livsstil for at undgå ethvert møde med en bums, hvilket giver dig en sund og fejlfri hud.

Resumé:

Det er ikke godt at poppe en bums, medmindre du ved, hvordan du gør det rigtigt! For at være mere realistisk kan vi ikke lade være med at poppe det. Dette er nogle af vores skønhedsscenarier, der kræver sådanne drastiske trin. Vi håber, at de tips, vi har delt, vil hjælpe dig. Sørg for ikke at skabe yderligere skader. Husk altid at sterilisere og gennembore tværs og ned. Det lyder skræmmende, men det er afprøvede metoder. Jeg håber det også virker for dig. Se ellers en hudplejespecialist eller en hudlæge.