Top 10 bedste antibiotika til behandling af acne og bumser

Er du frustreret over din acne? I ved alle, at acne er meget hyppig og også kan behandles. Acne medfører ubehag plus skader teenagerens tillid Acne er en almindelig hudlidelse, der ikke kun er begrænset til ungdom. Du kan tage behandling i et par måneder for at rydde pletter. Denne flyer beskriver virkningen af ​​acne med antibiotiske tabletter. Antibiotika fås som aktuelt arrangement til mild acne, plus som medicin, kapsel også eliksir til oral brug ved moderat såvel som svær acne.

Bedste antibiotika til behandling af acne og bumser

Antibiotika spiller en vigtig rolle, da det dræber bakterierne og rydder porerne. Alligevel reducerer sådanne antibiotika ikke niveauet af olie, som vores krop producerer; de virker straks ved siden af ​​skadelige bakterier.

Betydningen af ​​antibiotika til acne:

• Antiinflammatorisk virkning

• Reducerer antallet af bakterier på hudoverfladen plus i folliklerne, tæller Propionibacterium acne.

Bedste antibiotika til acne:

Nedenfor er en liste over nogle af de bedste antibiotika til acne, og de er som følger;

1. Tetracyclin:

antibiotika mod bumser Tetracyclin

Dette er en medicin, der også bruges til bekæmpelse af bakterier, der imidlertid medfører acne som regel; det er arrangeret for en midlertidig behandling. Dette opklares ved, at sikre typer af P. acnes er blevet modstandere af denne medicin. Tetracyclin bruges ikke til små børn, ellers gravide kvinder.

2. Minocyclin:

bedste antibiotikum mod acne Minocyclin

Medicin skyldes tetracyclin plus bruges også effektivt til behandling af P. acne. Det foreslås, at dette lægemiddel administreres verbalt på en ufyldt mave, da måltider kan reducere dets virkning. Blandt de mulige dårlige reaktioner er der følgende: misfarvning af tænder og hud, sygdom og besvimelse. Det er det bedste antibiotikum mod acne.

3. Kombinerede orale præventionsmidler:

Kombinerede orale præventionsmidler er nyttige til behandling af acne hos kvinder og unge piger. Food plus Drug Administration accepterede tre produkter, der kombinerer østrogen plus progestin (Estrostep, Ortho Tri-Cyclen plus Yaz).

4. Doxycyclin:

antibiotikum mod bumser Doxycyclin

Det har en parallel effekt til tetracyclin, men det bruges ofte til ekstra resistente tilfælde af denne omstændighed. Denne medicin kan forværre forstørret lysfølsomhed og som følge heraf solforbrændinger. Dette er et af de bedste antibiotika til acne.

5. Clindamycin:

det bedste antibiotikum mod acne Clindamycin

Det er en medicin, der udfører en langt væk fra jorden succes mod P. Acnes. Denne medicin kommer som en relevant ellers oral acne -blanding. Det arrangeres af din læge i henhold til dine behov. Den sandsynlige konsekvens af at tage dette lægemiddel er tarminfektion plus gærinfektioner blandt kvinder.

6. Isotretinoin:

mest effektive antibiotika mod acne Isotretinoin

Denne medicin opbevares for mennesker af den strengeste acne. Isotretinoin (Amnesteem, Sotret Claravis,) er et indflydelsesrig lægemiddel til mennesker, hvis acne ikke svarer til anden behandling. Dette er det bedste antibiotikum mod acne.

7. Erythromycin:

bedste antibiotika til bumser Erythromycin

Det dræber bakterier, der forårsager acne. Denne medicin hjælper også med at reducere hævelse samt rødme i de overdrevne områder, der er et normalt symptom på cystisk acne. Det er bedre at få denne medicin på en fuld mave; ellers kan det forårsage kvalme.

8. Oral isotretinoin:

antibiotika mod acne Oral Isotretinoin

Det er ekstremt effektivt. Af den grund, at dens mulige bivirkninger kræver, at læger intimt overvåger nogen, de behandler med dette lægemiddel. De hovedsageligt alvorlige potentielle bivirkninger omfatter ulcerøs colitis, en forbedret risiko for tristhed plus selvmord, desuden barske fosterskader.

9. Retinoid:

antibiotika mod bumser Retinoid

Denne fremgangsmåde som cremer, lotioner og geler. Retinoidlægemidler skyldes vitamin A plus optagelse af tretinoin (Avita, Retin-A, andre), tazaroten (Tazorac, Avage) og adapalen (Differin). Du smører denne medicin om aftenen, start med 3 gange om ugen, derefter dagligt efterhånden som din hud bliver vant til den. Det virker ved at forhindre stik af hårsækkene.

10. Tretinoin:

antibiotika mod acne Tretinoin

Det er en mægling, der har succes med at planlægge acne, men den behandler den ikke. Tretinoin fås som topisk væske, gel og creme. Eksisterende i tretinoin creme 0,05% plus tretinoin creme 0,025%. Normalt skal denne medicin bruges regelmæssigt ved sengetid ellers en gang hver 2. – 3. dag, som lægen har til formål. Du skal jage de instruktioner, som den medicinske leverandør kender. Brug den korrekte dosis Tretinoin, få ikke ekstra ellers mindre af denne medicin, da det muligvis ikke lykkes for din tilstand ellers guide til uønskede bivirkninger.

Billeder Kilde: Shutterstock