Top 15 berømte designerbutikker i Indien med navne

Med en mængde modemærker og designermærker, der introducerer sig i Indien, er modeindustrien vokset med en enorm hastighed i Indien. Indiske designere får anerkendelse over hele verden og leder modeindustrien i dag. Butikkerne tilbyder et udvalg af valg fra dragter til nederdele, der er opdateret med den nyeste mode i byen. Da boutique -kjole varierer fra almindelige designs, har de mere dille på det indiske marked.

Butikker i Indien

Populær liste over indiske boutique -navne:

Flere designere er kommet frem, og de fleste har deres flagskibsbutikker i Indien. Her er få navne på butikker i Indien, du kan shoppe til din brudekjole, festdragt og ægteskabsdragter og kurtas.

1. Manish Malhotra -butikker i Indien:

Butikker-i-Indien-Manish-Malhotra

Manish Malhotra har omdefineret kostumer i indisk biograf. Når han tager boutique -navne i Indien, kan han ikke udelades. Han er blandt de mest elskede designere i Bollywood og har vundet popularitet over hele verden. Han har en af ​​de bedste designerbutikker i Indien. Denne top indiske boutique er komplet med alle de nyeste kjolemodeller og varianter.

Internet side: https://www.manishmalhotra.in/

En flagskibsbutik i Delhi-

Adresse:

 • Ambawatta One, H 5/1 Kalkadas Marg,
 • Bag Qutub Minar,
 • Mehrauli, New Delhi, Delhi 110030
 • Telefon: 098186 84859

Flagskibsbutikken i Mumbai-

Adresse:

 • Showroom nr. 3/4/5 Vishnudham CHS,
 • Hjørne af 14. vej & Forbindende vej,
 • Khar West, Mumbai,
 • Maharashtra 400052
 • Telefon: 022 2605 0723/91 9987719978

Diffusionsbutik i Mumbai-

Adresse:

 • Hjørne af 14. vej & Forbindende vej,
 • Khar West, Khar West,
 • Mumbai, Maharashtra 400052.
 • Telefon: 02226054674/91 98212 22355.

2. AM: PM indiske butikker:

Butikker-i-Indien-Am-Pm

En skabelse af Ankur og Priyanka Modi, AM: PM har rene stoffer, levende farver og smarte silhuetter. Deres stil taler subtilitet og klasse. Berømtheder har været loyale kunder til dette mærke. Det er endnu en tilføjelse til listen over de bedste indiske boutique -navne.

Internet side: https://www.ampm.in/

Butik i Delhi-

Adresse:

 • 74B Stueetagen, Nær Kalaniketan,
 • Khan Market Rd, Khan Market,
 • New Delhi, Delhi 110003.
 • Telefon: 011 4350 3102.

Butik i Mumbai-

Adresse:

 • Palladium Social, 462,
 • Senapati Bapat Marg,
 • Lower Parel, Mumbai, Maharashtra 400013

3. Designer Tarun Tahiliani butikker i Indien:

Butikker-i-Indien-Tarun-Tahiliani

Tarun Tahiliani er et verdenskendt mærke i dag, og det var det første indiske mærke, der blev fremvist på Milan Fashion Week. Det er godkendt af Bollywood -berømtheder og er også berømt i udlandet. Det er en af ​​de bedste designerbutikker til indiske brudekjoler, festkjoler, jakkesæt, nederdele og andre designerkjoler. Deres butikker ligger i Hyderabad, Delhi og Mumbai.

Internet side: https://www.taruntahiliani.com/

Flagskibsbutik i Delhi-

Adresse:

 • DLF Emporio, 357, 2. sal,
 • DLF Emporio, Nelson Mandela Marg,
 • Vasant Kunj II, New Delhi, Delhi 110070
 • Telefon: 011 4606 0980

Flagskibsbutik i Mumbai-

Adresse:

 • 11, Stueetagen, Span Center,
 • South Avenue Road,
 • Modsat Rama Krishna Mission, Santacruz,
 • Mumbai, Maharashtra 400054
 • Telefon: 02226008491/02226003805

4. Ritu Kumar -butikker i hele Indien:

Butikker-i-Indien-Ritu-Kumar

De har butikker i Kolkata, Mumbai, Delhi, Punjab, Bangalore, Pune, Chandigarh og Ahmedabad, Ritu Kumar dækker alle de større byer i Indien. Det er et af de mest elskede luksusmærker i Indien og er godkendt af Bollywoods mest berømte berømtheder. Det findes på listen over indiske boutique -navne og tilbyder noget af det fineste tøj.

Internet side: https://www.ritukumar.com/in/stores

5. Anita Dongre Designerbutikker i Indien:

Butikker-i-Indien-Anita-Dongre

Anita Dongre har butikker i Kolkata, Mumbai, Delhi, Pune, Hyderabad, Gurgaon og Lucknow. Det er et mærke inspireret af Rajasthans rige kulturarv. Det har brude couture, herretøj, pert og guldsmykker. Denne indiske boutique tilbyder nogle fine indiske kjoler og dragter komplet med traditionelt og moderne tøj.

Internet side: http://shop.anitadongre.com/

6. Satya Paul -butikker i alle større byer i Indien:

Butikker-i-Indien-Satya-Paul

Satya Paul har en mængde butikker i alle større byer i Indien- Kolkata, Delhi, Mumbai, Lucknow, Hyderabad, Bangalore, Chennai, Jaipur og mange flere. Satya Paul blev etableret i 1985 og er et af Indiens førende designermærker med international tilstedeværelse. Mærket er berømt for sine unikke designs og sin pulserende farvepalet. Det er en af ​​de bedste designerbutikker i Indien.

Internet side: www.satyapaul.com

7. Indiske butikker Shivan & Narresh:

Butikker-i-Indien-Shivan-Narresh

Denne designerbutik har butikker i Mumbai, Delhi, Goa, Chennai, Kerala og Hyderabad. Shivan og Narresh er Indiens første luksus badetøjsmærke og er berømt for deres 100% sømfrie svømmelinje. De skabte Lycra og bikini saree, som har været revolutionerende kreationer. Tjek det her!

Internet side: www.shivanandnarresh.com

8. Manish Arora:

Butikker-I-Indien-Manish-Arora

Manish Arora har butikker i Mumbai, Delhi og Noida. Han er en af ​​de mest inspirerende nutidige designere i modebranchen. Han har sat sit præg med en blanding af farver og håndværk og tilbyder noget fint tøj, der vides at stå tidstesten. Disse boutiquekjoler som dyretoppe, livlige stemningstoppe, drømmevævetoppe og stemningskørt osv. Er i trend.

Internet side: http://www.manisharora.com/

9. Nappa Dori -butikker i Indien:

butikker-i-indien-nappa-dori

Nappa Dori har tre flagskibsbutikker i New Delhi sammen med butikker i Haryana, Bangalore og en butik, der snart åbner i Mumbai. Dette mærke er en hyldest til indiske følelser, blandet på en perfekt måde med nutidige materialer og designs. Nappa Dori oversættes til ‘nål og tråd’.

Internet side: http://www.nappadori.com/

10. Sabyasachi -butikker i Indien:

Butikker-i-Indien-Sabyasachi

Når man tager navne på butikker i Indien, kan Sabyasachi ikke udelades. Sabyasachi har butikker i Kolkata, Delhi, Mumbai, Hyderabad, Chennai, Bangalore og Ahmedabad. Sabyasachi var banebrydende for brugen af ​​indiske tekstiler i en moderne kontekst. Han har brugt indfødte metoder som blokprint, gota -arbejde, håndfarvning osv. Og har vundet popularitet over hele kloden.

Internet side: http://www.sabyasachi.com/

11. Neeta Lulla butikker i Indien:

Butikker-i-Indien-Neeta-Lulla

Neeta Lulla kom ind på modescenen for omkring to årtier siden. Hendes designs er ikke kun blevet værdsat i Indien, men har også modtaget stor ros i udlandet. Hendes onlinebutik sælger også indiske dragter og kjoler i udlandet. Hun er berømt blandt Bollywood -berømtheder som Katrina Kaif, Aishwarya Rai, Deepika Padukone, Sushmita Sen, Sridevi og mange flere.

Internet side: http://store.neetalulla.com/

12. Ensemble Boutiques Indien:

Butikker-i-Indien-Ensemble

Med sine butikker i Delhi, Mumbai og Bangalore er Ensemble en samling af eksklusive beklædningsgenstande samlet. Deres motto er at bringe gamle stoffer og broderiteknikker tilbage og fusionere det traditionelle med det moderne. De har det bredeste udvalg af førsteklasses designermærker som Anamika Khanna, Rohit Bal, Gaurav Gupta, Sabyasachi og TarunTahiliani for at nævne nogle få. Hvis du har en smag for high-end designermærker, er dette det perfekte sted for dig.

Internet side: www.ensembleindia.com

13. Kimaya Boutique -butikker:

Butikker-i-Indien-Kimaya

Kimaya har forretninger i Delhi, Mumbai, Chennai, Bangalore, Ludhiana, Surat og Gurgaon. Det har luksusmærker fra over 150 designere, herunder Manish Malhotra, Shantanu og Nikhil, Anamika Khanna og mange flere. Grundlagt i 2002, er det hjernebarn af Pradeep Hirani og Neha Hirani. Det huser eksklusive samlinger fra de bedste indiske designere og luksusmærker og er nok en anden bedste indiske butik.

Internet side: www.kimaya.in

14. Evoluzione Indian Boutique:

Butikker-i-Indien-Evoluzione

Evoluzione har butikker i Delhi, Bangalore og Chennai og er det perfekte sted for folk, der har noget til designertøj. Det er en eksklusiv boutique, der huser samlinger af Varun Bahl, Manish Arora, Rajesh Pratap Singh og mange flere. De har også tilbehør fra en berømt designer.

Internet side: www.evoluzionestyle.com/

15. Boutiqueområder i Ogaan:

Butikker-i-Indien-Ogaan

Internet side: www.ogaan.com

Ogaan har omkring seks butikker i Delhi og Hyderabad. Ogaan er en af ​​de bedste multi-designerbutikker i Indien. Det indeholder samlinger fra de største etiketter i Indien.

Indiske designere får anerkendelse over hele verden og leder modeindustrien i dag. De har deres butikker på tværs af alle større byer i Indien og har fået deres navne ved at markedsføre og lave smukke kreationer. Lige fra valg af stof til arbejdet med materialet er alle en unik blanding af kreativitet og hårdt arbejde.