10+ bedste Jessica Alba frisurer/frisurer gennem årene

Jessica Alba, en af ​​Amerikas foretrukne skuespillerinder, er også et kendt modeikon. Hendes slanke, ungdommelige og altid kantede udseende er det, der definerer hende og adskiller hende fra andre jævnaldrende. Det, vi elsker mest, er de smukke Jessica Alba -frisurer, som hun bærer ubesværet. De er behagelige og den bedste del – selv en gennemsnitlig person som os kan også prøve dem. De er ikke for dristige eller tunge, hverken eller også lette.

Disse Jessica Alba -frisurer og haircuts er noteret og mest elskede efter udseende i den seneste tid. Lad os tjekke vores samling, og du vil også elske dem!

9 bedste frisurer til Jessica Alba -frisurer gennem årene

Jessica Alba korte og lange frisurer 2021:

Med den nye udvikling inden for modeverdenstendenser har vi endda udseende og frisurer til kvinder, der er inspirerende fra berømtheden Jessica alba.

1. Det ensidige løse bølget hår:

Jessica alba frisurer 2021

Jessica har altid været en stor fan af løst bølget hår. De fleste af hendes frisurer kredser om behagelige, men elegante bølger. Dette ensidige fastspændte og løse hår mod en skulder med mellemlang længde er helt fantastisk og smukt. Det bedste ved dette er selv du og jeg kan prøve det ubesværet. Synes du ikke det?

2. Fitness Time High Pony:

jessica alba korte frisurer

Jessica er en fitnessfreak, og vi ser hende aldrig gå glip af træningen. Hvad hun elsker i løbet af denne tid er det afslappede high pony -look. Det er enkelt, tager næsten ingen tid og går også meget godt med det tunge regime, hun påtager sig i sit gym og træningspas. Vi elsker, hvordan hun også er nede på jorden med så enkle udseende. Hendes hverdagslige casual look er ligesom os, synes du ikke det!

3. Side-Combed Casual Loose Hair:

Jessica alba lange frisurer

Et andet yndet udseende af hende under den nylige lockdown er hendes sidedelte kæmmede løse frisure indtil skulderlangt hår. Det var hendes almindelige daglige look, og det er bare let, enkelt, men alligevel elegant, overdådigt og smukt. Prøv det på dine hverdagsudflugter, og du kan kopiere et lignende udseende og klare at ligne hende. Er det ikke fantastisk?!

4. Flettet rod:

Flettet rod

Flettede frisurer har altid været en af ​​mange berømtheds favoritter, men kun få kan dyrke dem med en sådan skønhed og delikatesse som Jessica Alba. Denne frisure har en delikat sidefletning, der løber fra hovedets forside til bagsiden og ender med at være en del af en hårophobning bagved. Håret på den bageste side ser dog utæmmet ud, men er elegant og smukt på sin egen rodede måde!

5. Medium klassiske bølger:

Jessica alba strandbølger

Denne hårlængde observeres mest på Alba. I denne har hun stylet sit hår ved at begynde med en sidedel. Afskeden i dette tilfælde definerer strømningsmønsteret for hendes hår. Håret flyder lige til hendes skuldre og besidder strålende mellemstærke krøller, som tilsyneladende blev opnået med hjælp fra en krølletønde. Den volumiserende lotion har tilføjet volumen til hendes hår, hvilket fremhæver hendes smukke kindben.

6. Perfekt rodet bolle:

Jessica alba lav rodet bolle

Selvom denne frisure giver en rodet stemning rundt omkring, forbliver den generelle effekt af denne frisure utvivlsomt strålende. Den rod, hvormed håret trækkes tilbage til de rodede hvirvler, der kendetegner hovedets bageste, alt ved dette hår gør er bare ren elegance; Når det er sagt, ender alt håret endelig i en uvurderlig bolle, der definerer klassen af ​​dette hår.

7. Klassisk kort frisure:

Jessica alba kort frisure

Ser denne frisure ikke bekendt ud? Til dem, der kender den, giver denne frisure simpelthen en agent Carter -stemning, ikke sandt? Selvom den ikke helt ligner den Carter gør, trækker denne frisure simpelthen klassicismen af. De strålende blonde bølger baner vejen til udsøgthed, der er toppet med den snurrende side fejende pandehår.

8. Krøllet hestehale:

Jessica alba hestehale

Enkelt børstet hår tilbage bundet i en hestehale. så hvad er anderledes spørger du? Læg mærke til håret, der udgør hestehale? Håret snurres med en krøllehjælp, indtil det får en sådan form, at hele hestehalen ligner en sammenføjet cylinder. Dette hestehale -look er sødt og let at trække af, hvad mere kan du eventuelt ønske dig fra en celeb -frisure?

9. pandehår og boller:

Jessica alba med pandehår

Pandehårene i fronten indrammer øjet perfekt, mens bollen ved siden af ​​nakken hjælper med at fremhæve ansigtsstrukturen. Hvis du har et ovalt ansigt som Jessica Alba, skal du uden videre gå efter denne frisure, da du vil prale af din smukke ansigts symmetri sammen med dine smukke øjne.

10. Medium lige:

Jessica alba long bob

Denne er en simpel bob cut. Den har Jessicas medium glatte hår, der flyder til hendes skuldre. Håret er skilt i midten, og boben indrammer hendes ansigt, mens hun fremhæver hendes smukke ansigtstræk som hendes kindben.

11. Slicked Back:

Jessica alba mellemlangt hår

Ekstremt glat tilbage hår ser ikke så godt ud på hende, men hun havde det alligevel! Hendes smukke blonde hår er næsten ikke synligt forfra i dette hår gør. Det hele er skåret stramt tilbage og er bundet.

12. Klassiske polerede krøller:

Jessica alba vintage krøller

Endnu et af hendes klassiske udseende, og i dette bliver det endnu mere klassisk! Smukt og kongeligt mellemskilt hår med elegante krøller over ørerne og på bagsiden toppet med et poleret look, hvad mere er nødvendigt ?. Ikke noget!