Hilary Duff Hair Trends: 12 bedste Hilary Duff frisurer nogensinde

Hillary Duff er muligvis det mindre kendte navn i den amerikanske og Hollywood-filmbrorhed, men bestemt ikke mindre populær når det kommer til hendes udseende og smarte stilarter. Skuespilleren, sangerinden og producenten har flauntet nogle af de kæbefaldende smukke optrædener og blev især populær blandt Hilary Duff-frisurer. Lige fra rodet udseende til struktureret moderne udseende og edgy, enkle, elegante poser, har Hilary gjort dem alle let og klassisk.

12 Bedste populære Hilary Duff -frisurer 2021:

Lad os tjekke hendes nye trend og mest berømte Hilary Duff frisurer og haircuts i dette årti.

1. Beach Waves frisure:

Hilary Duff Beach Waves frisure

Denne mellemlange fremhæver hår med strandbølger frisure er blandt vores foretrukne seneste og nye makeover sportet af Hilary Duff. Hun ser betagende smuk ud i dette elegante og klassiske fantastiske look. Udseendet med mellemlangt hår er også let at administrere og giver et meget elegant og edgy ungdommeligt look uden besvær.

2. The Green Hair Bob:

Hilary Duff Green Hair Bob

Hvis du ikke tjekkede Hilary Duff i de grønne hårhøjdepunkter og bobklip, skal du tjekke dette ud. Billedet, hun selv har lagt ud på de sociale medier, har vundet stor popularitet for at være blandt de trendige og dejlige frisurer. Dette hårklipp ser kantet og meget unikt ud, giver også et stilfuldt og fedt, men alligevel sassigt look sømløst. Synes du ikke det?

3. Flettet rodet bolle:

Hilary Duff flettet rodet bolle

Mens bollefrisuren og frisure-looket er trendy, er denne flettet og rodet bolle fra Hilary Duff blandt vores all-time favoritter. Denne smarte og moderne hårmakeup passer meget godt til flere arrangementer og festlige lejligheder og får enhver til at fremstå meget elite, sofistikeret og smuk. Med det midtskårne hår og flettet rodet hårknude ser Hilary virkelig smuk ud herinde.

4. Hestehale Look:

Hilary duff hestehale

Selvom det ser lidt rodet ud, men det forvirrede udseende er det, der gør Hilary endnu mere karismatisk. Hun har håret bundet i en hestehale bagpå, som er sikret med hårbånds hjælp. Den forreste del af hendes hår er stylet som en pande, der silhuetter side-fejede pandehår, som varierer i længde fra midten til siderne, håret på siderne når hendes øre. Nogle hårstrå lades utæmmet her og der for at tilføje dette forvirrede look.

5. Bølget hår med pandehår foran:

hilary duff frisure foran pandehår

Duff har ægte glat hår, som hun ofte krøller i enderne for at opnå et bølget udseende som denne særlige frisure. Hun har også stylet noget af sit forreste hår til pandehår, der er indrammet i øjnene. Da hun har et ovalt ansigt, ser denne frisure ganske fantastisk ud på hende og fremhæver alle hendes ansigts vigtigste egenskaber. Det bølget lagdelte hår tilføjer volumen til det samlede hår og fremhæver også kindbenene.

6. Tilbagetrækning Updo:

Trækket tilbage op gør hilary duff

Igen har hun udnyttet sin ovale ansigtsstruktur til sin fordel. Dette look sporter trukket hår tilbage (som trækkes tilbage ved hjælp af sarte penselstrøg med en blød afrundet børste) bundet op i en knude bagved. Nogle hår slippes løs over ørerne for at give denne frisure et slags strandligt udseende, der ser ekstremt afslappet ud.

7. Side fejet pandehår:

Side fejet pandehår hilary duff

Dette er en ordentlig ansigtsrammende frisure. Det har sideskilt hår, der flyder ned lige ved siden af ​​kindbenene til halsen. Kindbenene og kæbekanten er meget godt fremhævet. De side-fejede pandehår, som denne frisure sporter foran, er fejet i siden og er indrammet i øjet.

8. Rodede teksturer:

Hilary Duff Messy textures

Nu er det ikke sexet! Hårsektionen, der flyder ned lige foran venstre øje, er det mest unikke og slående træk ved denne frisure. Som det er tydeligt, har håret mange teksturer i det. Stylingen inkluderer at holde håret lige og samtidig bevare en minimal rodet egenskab i enderne. Denne frisure er sådan, at den silhuetter hele ansigtsstrukturen.

9. Asymmetrisk Medium Cut:

Asymmetrisk medium snit

Som du vil bemærke, holdes håret skulderlængde, men det holdes længere foran og transcenderer langsomt til kortere hår bagtil. Dette asymmetriske snit er noget sammenligneligt med et mellemlangt bob-snit.

10. Omfattende Updo:

Hilary Duff Voluminous Updo Hair

Påfør en volumiserende lotion på dit hår, og gå efter denne frisure for at vise de teksturer, dit hår besidder. Denne frisure har to endelige sektioner – en forside og en bagsektion. Den forreste del er sideskilt, mens den bageste del er trukket tilbage og er bundet op i en rodet høj pony, som derefter deler sig i to segmenter og flyder ned over skuldrene.

11. Krøllet hår:

Hilary Duff Krøllet hår

Hilary Duff har naturligvis glat hår, men i dette hår rocker hun et endekrøllet hår, der giver ekstra volumen til hendes hår. Det lidt bølgede hår i panden og ved siden af ​​hendes kindben hjælper med at komplimentere dem og fremhæve kindbenene.

12. Høj bolle:

Hilary Duff High Bun

Denne høje bolle er en af ​​flere pæne bollefrisurer, som Hilary har sat op. Håret er stilistisk børstet tilbage med nogle kantede strøg af en pensel, og dermed kommer det lille bølgede display. Dette look er strengt taget til et ovalt ansigt, da denne frisure koncentrerer sig om bare håret og ansigtet står op for sig selv!