Kim K frisurer: 12 trend Kim Kardashian fletninger og hestehaler

Siden tiden “Keeping up with the Kardashians” blev sendt som et tv -program, har Kardashian -søstrene modtaget stor popularitet og fan -følgere. Kim Kardashian er en blandt dem, der er en kendt socialite, forretningskvinder, modeikon og producent. Kim Kardashian frisurer er de mest diskuterede emner udover hendes outfits og look i modeverdenen i dag. Vi er hovedsageligt inspireret igen og igen af, hvordan Kim flaunted den bedste version af sig selv, så ofte.

12 forskellige Kim Kardashian korte og lange frisurer 2021:

I dag er vi her for at udforske de mest populære og eftertragtede Kim Kardashian -frisurer og frisurer, der har trender godt i modeindustrien verden over.

1. Slank, lang fletning:

Slank, lang fletning

Du ville blive chokeret over at vide, at selv vores yndlings Kim Kardashian elsker at eksperimentere og flauntre fletninger. Her er beviset. Denne lange kantede og meget slanke, tynde fletning fra hår fungerede meget godt med sådan et varmt outfit i sidste juletid. Kim pralede stolt sit stiludtryk så problemfrit, og vi kan ikke få nok af det. Hvad synes du om denne seneste?

2. Bob Haircut:

Bob Haircut

Kim Kardashian er ingen udelukkelse fra den globale bob -haircut -trend, der kører rundt i år. Ligesom mange andre berømtheder elsker selv Kim at prale af sit korte hår, og dette dristige og smarte billede er et fuldt bevis for os. Holdningen, intelligensen og det smukke udseende med et rygende hot style statement kan ikke føres så ubesværet af nogen anden berømthed end vores egen Kim!

3. De røde højdepunkter hår:

Det røde fremhæver håret

Kim elsker endda at eksperimentere med sin hårfarve og udseende, og disse røde hårhøjdepunkter med det røde kostume er bare helt fantastiske. Hun ser betagende og meget moderne ud i dette korte lag af hår med rød farve. Hun lagde dette billede af hendes frisure selv ud på sin sociale mediekonto, og billedet er blevet meget populært med det samme. Kan du også lide det?

4. Halvt op Halvt nede:

kim kardashian halvt op halvt nede

Dette er nok den smukkeste af hele de halve opdaterede frisurer, der er iført af Kim. Det ser tilfredsstillende ud, samt smukt. Håret er opdelt i den forreste og bageste del. Den forreste del er skilt i midten med en tydelig skillelinje, mens håret bagved dels er bundet op og dels løst. Håret foran slippes også løs, og det dækker en del af hendes kindben og giver derved hendes aflange ansigtsform en smuk andel.

5. Front Bangs:

Kim kardashian pandehår frisure

Intelligent stylet, pandehårene på forsiden dækker næsten hele panden og skaber dermed en illusion om mere symmetrisk ansigtsform. Pandehårene er smukke øjenrammer, der afleder opmærksomheden til øjnene. Resten af ​​håret lader flue ned ad hendes skuldre, mens hun viser strålende bølger, der fremhæver hendes kæbelinje.

6. Side fejet pandehår:

Kim kardashian bedste frisurer

Ingen anden frisure af hende er så passende som denne til at vise sit tykke voluminøse hår. Håret fylder bare gigantiske områder over hendes hoved og flaver sig selv. De side-fejede pandehår udmærker sig ved sin opgave at give det aflange ansigtsform en illusion af en smukkere oval. Håret, der flyder ned ad hendes skuldre, har betydelig volumen og fremhæver og indrammer kæbeknoglen og kindbenene.

7. Pompadour:

Kim k frisurer

En generel pompadour -frisure, den flager over volumen øverst og samtidig bevarer et slankt kig på siderne såvel som på den bageste del af hovedet. Håret børstes tilbage og føntørres på samme tid for at give det et fint slankt, men forvirret look.

8. Høj bolle:

Kim kardashian bolle frisurer

Selvom hun har en aflang ansigtsstruktur, har hendes ansigt en unik egenskab. Generelt er aflange ansigtstyper kendetegnet ved en stor pande. Alligevel er hendes ansigtstræk fordelt jævnt, og derfor har hun en pande, der hverken er for stor eller for lille. På grund af dette kan hun ganske let dyrke frisurer som denne trukket op. Det har hår, der er hårdt trukket op, og som derefter bindes op i en stor høj knold. Det overordnede udseende af denne frisure er poleret, pænt og professionelt.

9. Høj hestehale:

Kim K høj hestehale

En ikke så poleret hestehale men bestemt en smuk en! Denne hestehale frisure er stylet ved at børste håret tilbage og blot binde det op i en hestehale. Den eneste ting, denne frisure siger, er, at du ikke altid har brug for smarte frisurer og frisurer for at se smuk ud, nogle gange er gammel guld!

10. Poleret lavpony:

Kim k lav hestehale

Anvendelse af en hårcreme bliver helt nødvendig for at opnå dette meget polerede look. Håret børstes fladt mod hovedet, så det næsten silhuetter formen på det og bindes tilbage i form af en lav hestehale, der hænger ved siden af ​​halsen.

11. Brushed Back Mohawk:

Kim k mohawk haircut

Ligner denne frisure ikke en Mohawk fra siden? Nå, en Mohawk men bestemt ikke strengt taget. Ingen hårklipning er påkrævet i dette tilfælde; det er bare stylingen, der betyder noget! Hvis det er stylet korrekt, kan du opnå dette look uden ekstra indsats og se ganske funky ud!

12. Slank rygbørste:

Kardashian frisurer

Igen, en anden af ​​Kims slicked-back hår gør, men i denne er håret ikke bundet i en lav pony eller i en høj bolle, det slipper snarere for at flyde godt ned under hendes skuldre. Dette er en af ​​de enkle stylede frisurer, der kræver minimal styling og giver maksimal effekt på publikum!

Vi håber, at du elsker disse nyeste og mest populære Kim Kardashian -frisurer og frisurer, ligesom vi gør. Vi kan ikke komme over dem, og Kims popularitet og ikoniske modelook vil utvivlsomt fortsat styre modeverdenen i lang tid. Hendes eksperimentelle, dristige, smarte og udsøgte udseende vil altid være stilfuldt.