Top 12 frisurer af Katy Perry, som er populære

Den berømte sangskriver og amerikanske sangerinde Katy Perry, der kærligt er kendt af flere af hendes fans for hendes sang ‘Roar’, er intet mindre end et modeikon. Med sine smukke ansigtstræk og dejlige skarpe øjne er sangerinden også kendt bredt for sin skønhed. Men det, der undrer os, er også Katy Perry -frisurer. Skønheden er kendt for at værdsætte alsidigt udseende og prøver ofte at eksperimentere med flere stilarter. Hendes frisurer og makeovers har altid fanget opmærksomheden, og der er ingen grund til, at vi også går glip af dem!

12 populære Katy Perry korte frisurer og lange frisurer 2021:

Med disse smukke og fantastiske Katy Perry -frisurer og frisurer, håber vi, at du også kan lide dem og prøve dem.

1. De stumpe pandehår:

Katy Perry Blunt Bangs

De fleste af os frygter ofte at prøve afstumpede hårklipp. Dette flydende og korte stumpe bangs -look er virkelig en inspiration og et hit fra eksperimentet. Med så langt sort bølget hår og stumpe pandehår, der falder på panden, har Katy Perry virkelig trukket en af ​​en slags frisure herinde. Hun ser unik og betagende smuk ud.

2. Lang blond bølget hårklippning:

katy perry hår 2021

Bølger har altid været bedste venner, der ser ud med flere berømtheder og ikoner. Katy Perry er ikke anderledes. Dette lange hår med det blonde bølgede hårklipp er dejligt og helt fantastisk. Det giver en smuk feminin følelse og prinsesse vibes ubesværet. Hvad synes du om denne?

3. Blonde Bob Haircut:

katy perry hår nu

De fleste af de berømtheder prøver ofte bob cut for den ubesværede ungdommelige og slanke følelse. Katy Perry har også prøvet det blonde hår, og vi kan ikke tage øjnene fra hende. Med det sideskårede hår og det glatte hårtekstur kommer denne blonde bobklipning meget godt overens med hende og matcher hendes ansigtstræk. Dette er et meget afslappet og slankt look at prøve.

4. Side fejet pandehår:

Katy perry bob med pandehår

Dette er en mellemlang frisure, der har et asymmetrisk snit, hvor håret er relativt kortere foran. Det meste af hendes pande er dækket op af de side fejede frynser, der er stylet ved hjælp af det forreste hår. Dette er en simpel op -gør, og det er enkelheden, der taler længder her.

5. Bohemian Braid:

Katy perry fletninger

Hårstylingen er enkel med en smuk og tydelig midterdel, det der gør det interessant er, hvor generelt de fleste kvinder tager hårbånd på efter at have stylet deres hår sådan, hårbåndet mangler! I stedet bruger Katy Perry sit hår som pandebånd ved at style det til en fletning og bære det langs hovedets længde sidelæns. Styling af fletningen er ikke for fancy, det er bare en simpel fletning, der skal styles med langt hår (selvfølgelig).

6. Elegant frisure:

Katy perry klipning

Denne frisure skriger af et pænt, poleret og et ‘god pige’ -look ikke sandt? Med en strålende sidedel børstes håret fladt langs hovedet, der næsten silhuetter kraniets struktur. Det flade hår fortsætter indtil ørerne, hvorefter det tillades en vis volumen, hvormed det flyder ned, mens det gradvist overgår fra lige til let bølget stil.

7. Flere højdepunkter:

Katy perrys frisurer

Katy Perry kender den perfekte måde at flaunt krøller, når det kommer til det. I denne frisure har hun ikke kun taget nogle fantastiske krøller på, men også overdrevet deres snoede natur ved at tilføje nogle få farver nogle højdepunkter. Disse farver supplerer ikke kun krøllerne, men tilføjer også et ekstra element af sauciness til det samlede look.

8. The Bun Duo:

Katy Perrys hårbolle

Når en bolle ikke er nok til to, er det så simpelt som det. At have meget hår på hovedet har mange fordele og tjener mange formål, dette er helt sikkert et af dem. Frisuren har glat og poleret midterskilt hår. De to sektioner af håret formes derefter til to høje boller, der næsten ligner søde kaninører. Du skal helt sikkert prøve denne frisure, hvis du vil have den sødme kvotient i dit look.

9. Blue Waves:

Katy Perrys forreste bølger

Opnå nye højder i funky frisurer med dette look. Håret er stylet på en sådan måde, at det næsten ser ud til, at Katy Perry har en blå hat på hovedet. De elegante og gigantiske krøller flyder lige til hendes pande linje. Vedligeholdelse af denne frisure kan sandsynligvis være et problem, da det ser ud til at holde krøllerne på plads, kræver lidt ekstra pleje og energi. Bortset fra det, hvis du med succes kan trække denne frisure af, er du bestemt og utvivlsomt showstopperen.

10. Høj bolle:

Katy Perrys høje bolle

Dette er et af de mere professionelle udseende af Katy Perry, hvor hun stramt har trukket håret tilbage (eller rettere børstet tilbage) og bundet det op i en høj knold. Den måde, hvorpå alle hårstråene tæmmes, er den vigtigste funktion, der giver denne frisure det officielle ‘pro lady’ -look!

11. High Pony:

Højt ponyhår

Selvom den høje hestehale er en almindelig frisure, er denne ganske bemærkelsesværdig kun på grund af den fascinerende hårfarve. Hestehalen bindes op ved hjælp af hårstrå, der er bundet op i små fletninger, og det lange hår flyder ned over hendes skulder og viser sin livlige farvepalet.

12. Mellemblå Bob:

katy perry bob hår

Denne bob -frisure er ret almindelig, da vi mest har set dette på berømtheder som Jennifer Aniston. Håret er sideskilt og blåt i farven. Ved at analysere hendes frisurer er en ting, vi med sikkerhed ved, at Katy Perry er fascineret af farven blå, og derfor gør hun også den farve i denne asymmetriske bob -snit.

Katy Perry er også kendt som den gyldne gudinde, der ofte praler med det perfekte blonde hår i de seneste dage. Vi elsker hendes blandede og alsidige udseende, fra højdepunkter til sort til blondt hår; hun bærer dem alle så godt. Hvad synes du om Katy Perry -frisurer?