10+ legjobb Jessica Alba frizura/hajvágás az évek során

Jessica Alba, Amerika egyik kedvenc színésznője, szintén neves divatikon. Karcsú, fiatalos és mindig pörgős megjelenése határozza meg őt, és különbözteti meg más társaitól. A legjobban szeretjük a gyönyörű Jessica Alba frizurákat, amelyeket könnyedén hordoz. Kényelmesek, és a legjobb az egészben – még egy hozzánk hasonló átlagember is kipróbálhatja őket. Nem túl merészek vagy nehézek, sem könnyűek.

Ezeket a Jessica Alba frizurákat és fodrászokat a közelmúltban figyelték meg, és a legkedveltebbek. Nézzük meg összeállításunkat, és te is szeretni fogod őket!

9 legjobb Jessica Alba frizura hajvágás az évek során

Jessica Alba rövid és hosszú hajvágás 2021:

A divatvilág trendjeinek új fejleményeivel még megjelenést és frizurát is kínálunk olyan nőknek, akik inspirálnak Jessica alba hírességtől.

1. Az egyoldalú laza hullámos haj:

Jessica alba frizurák 2021

Jessica mindig is nagy rajongója volt a laza hullámos hajnak. A legtöbb frizurája kényelmes, mégis elegáns hullámok körül forog. Ez az egyoldalú feltűzött és laza haj a váll felé, közepes hosszúságú, gyönyörű és gyönyörű. Ebben még te vagy a legjobb, és én könnyedén kipróbálhatom. Nem gondolja?

2. A Fitness Time High Pony:

jessica alba rövid frizurák

Jessica fitnesz -őrült, és soha nem látjuk, hogy hiányzik neki az edzés. Amit ez idő alatt szeret, az az alkalmi magas póni megjelenés. Egyszerű, alig igényel időt, és nagyon jól illik a nehéz rendszerhez, amelyet az edzőteremben és az edzéseken vállal. Szeretjük, hogy ő is földhözragadt ilyen egyszerű megjelenéssel. A mindennapi alkalmi megjelenése pont olyan, mint mi, nem gondolod!

3. Oldalt fésült alkalmi laza haj:

Jessica alba hosszú frizurák

Egy másik kedvenc megjelenése a közelmúltbeli lezárás során az oldalt elválasztott, fésült laza frizurája a vállig érő hajig. Ez volt a szokásos napi megjelenése, és egyszerűen egyszerű, egyszerű, mégis elegáns, plüss és gyönyörű. Próbálja ki a mindennapi kirándulásokon, és megismételheti a hasonló megjelenést, és sikerül ugyanúgy kinéznie, mint ő. Hát nem nagyszerű?!

4. Fonott zsinór:

Fonott rendetlenség

A fonott frizurák mindig is a sok híresség kedvencei közé tartoztak, de csak kevesen tudják olyan szépséggel és finomsággal sportolni őket, mint Jessica Alba. Ez a frizura finom oldalsó zsinórral rendelkezik, amely a fej elejétől a hátsóig fut, és végül a haj felhalmozódásának része. A haj a hátsó oldalon, bár látszólag szelídnek tűnik, de elegáns és szép a maga rendetlen módján!

5. Közepes klasszikus hullámok:

Jessica alba strand hullámai

Ez a hajhossz figyelhető meg leginkább az Albán. Ebben az esetben a haját úgy formázta, hogy egy oldalrésszel kezdte. Az elválás ebben az esetben meghatározza a haja áramlási mintáját. A haj egészen a válláig folyik, és ragyogó, közepesen erős fürtjei vannak, ami úgy tűnik, egy göndör hordó segítségével érte el. A térfogatnövelő krém volument adott a hajának, ami kiemeli gyönyörű arccsontját.

6. Tökéletes rendetlen zsemle:

Jessica alba alacsony rendetlen zsemle

Még ha ez a frizura rendetlen hangulatot áraszt mindenfelé, e frizura összhatása kétségtelenül ragyogó marad. Az a rendetlenség, amellyel a hajat visszahúzzák a fej hátsó részét jellemző rendetlen sodrásokhoz, minden, ami ezzel a hajjal kapcsolatos, csak tiszta elegancia; mondván, az összes haj végül felbecsülhetetlen értékű kontyba kerül, amely meghatározza ennek a hajnak az osztályát.

7. Klasszikus rövid haj:

Jessica alba rövid frizura

Nem ismerős ez a frizura? Azok számára, akik ismerik, ez a frizura egyszerűen Carter ügynök hangulatát kelti, nem? Ez a frizura nem éppen olyan, mint Carter, de egyszerűen lehúzza a klasszicizmust. A ragyogó szőke hullámok megnyitják az utat a kifinomultsághoz, amelyet a sodródó oldalú söpört frufru tesz fel.

8. Göndör lófarok:

Jessica alba lófarok

Egyszerű, hátrafésült haja lófarokba kötve. szóval mitől más a kérdés? Figyeld meg a hajat, amely a copfot alkotja? A haj hajcsavaró segítségével addig forog, amíg olyan formát nem nyer, hogy az egész lófarok úgy néz ki, mint egy összekapcsolt henger. Ez a lófarok -kinézet aranyos és könnyen lehúzható, mit is kívánhat még egy celeb frizurától?

9. frufru és zsemle:

Jessica alba frufruval

Az elülső frufru tökéletesen illeszti a szemet, míg a nyak melletti konty segít kiemelni az arc szerkezetét. Ha olyan ovális arca van, mint Jessica Alba, akkor minden további nélkül válassza ezt a frizurát, mivel gyönyörű arcszimmetriáját és gyönyörű szemeit fogja mutatni.

10. Közepesen egyenes:

Jessica alba hosszú bob

Ez egy egyszerű bob vágás. Jessica közepes egyenes haját jellemzi, amely a válláig folyik. A haj középen szétnyílik, a bob keretezi az arcát, miközben kiemeli gyönyörű arcvonásait, például az arccsontját.

11. Visszacsípve:

Jessica alba közepes hosszúságú haj

A rendkívül szálkás hátsó haj nem tűnik neki olyan jól, de azért sportolt! Gyönyörű szőke haja alig látszik elölről ebben a hajban. Az egészet szorosan visszavágják és lekötik.

12. Klasszikus csiszolt fürtök:

Jessica alba vintage fürtök

Egy másik klasszikus megjelenése, és ebben még klasszikusabb lesz! Szép és királyi, félig szétválasztott haj, elegáns fürtökkel a fülek felett, hátul pedig csiszolt külsővel, mi kell még? Semmi!