Katy Perry 12 népszerű frizurája, amelyek népszerűek

A híres dalszerző és amerikai énekes, Katy Perry, akit több rajongója szeretettel ismer a „Roar” című daláról, nem kevesebb, mint egy divat ikonja. Gyönyörű arcvonásaival és kedves éles szemével az énekesnő széles körben ismert szépségéről is. De ami meglep minket, az Katy Perry frizurája is. A szépségről ismert, hogy értékeli a sokoldalú megjelenést, és gyakran próbálkozik többféle stílus kipróbálásával. Frizurái és átalakításai mindig felkeltették a figyelmet, és nincs okunk arra, hogy kihagyjuk őket!

12 felkapott Katy Perry rövid hajvágás és hosszú frizura 2021:

Ezekkel a gyönyörű és lenyűgöző Katy Perry frizurákkal és hajvágásokkal reméljük, hogy nektek is tetszeni fog és kipróbáljátok őket.

1. A tompa frufru:

Katy Perry Blunt Bangs

A legtöbben gyakran félünk a tompa hajvágástól. Ez a folyékony és rövid tompa frufru kinézet valóban a kísérlet inspirációja és sikere. Katy Perry ilyen hosszú, hullámos hajjal és tompa frufruval hullott a homlokára. Egyedülállónak és lélegzetelállítóan gyönyörűnek tűnik.

2. Hosszú szőke hullámos hajvágás:

katy perry hair 2021

A hullámok mindig is a legjobb barátok voltak, számos hírességgel és ikonnal. Katy Perry sem más. Ez a hosszú hajú szőke hullámos hajvágás szép és teljesen lenyűgöző. Pompás nőies érzést kölcsönöz, és a hercegnő könnyedén vibrál. Mit gondol erről?

3. Szőke Bob hajvágás:

Katy Perry haja most

A hírességek többsége gyakran kipróbálja a bob vágást az erőfeszítés nélküli fiatalos és letisztult érzés érdekében. Katy Perry is kipróbálta a szőke hajat, és nem tudjuk levenni róla a szemünket. Az oldalt szétválasztott hajjal és az egyenes haj textúrával ez a szőke bob fodrász nagyon jól kijön vele és illeszkedik az arcvonásaihoz. Ez egy nagyon alkalmi és elegáns megjelenés, amelyet ki kell próbálni.

4. Oldalt söpört frufru:

Katy Perry bob frufruval

Ez egy közepes hosszúságú frizura, amely aszimmetrikus vágással rendelkezik, elöl viszonylag rövidebb hajjal. Homloka területének nagy részét az elülső szőr segítségével formázott, oldalról söpört rojtok borítják. Ez egy egyszerű feladat, és itt az egyszerűség beszél sokat.

5. Bohém fonat:

Katy Perry zsinórok

A hajformázás egyszerű, csinos és jól látható középső részével, ami érdekessé teszi, hogy általában a legtöbb nő hajpántot vesz fel, miután így formázta a haját, a hajpánt hiányzik! Ehelyett Katy Perry a haját használja fejpántként, ha fonatba formálja, és a fejének hosszában oldalra viseli. A fonat formázása nem túl divatos, csak egy egyszerű fonat, amelyet hosszú hajjal kell formázni (természetesen).

6. Elegáns hajviselet:

Katy Perry hajvágása

Ez a frizura ügyes, csiszolt és “jó lány” kinézetű, nem? Ragyogó oldalsó résszel a hajat laposan ecseteli a fej mentén, majdnem a koponya szerkezetét ábrázolva. A lapos haj a fülekig tart, majd enged egy kis térfogatot, amellyel lefelé folyik, miközben fokozatosan átáll az egyenesről a kissé hullámosra.

7. Több kiemelés:

Katy Perry frizurája

Katy Perry tudja a tökéletes módot a fürtök fitogtatására, amikor erről van szó. Ebben a frizurában nemcsak félelmetes fürtöket tett fel, hanem eltúlozta kanyargós jellegüket, néhány kiemeléssel néhány színt. Ezek a színek nem csak kiegészítik a fürtöket, hanem extra csillogást is adnak az általános megjelenéshez.

8. A Bun Duo:

Katy Perry hajgumija

Ha egy zsemle nem elég, menj kettőre, ez ilyen egyszerű. Ha sok haj van a fején, számos előnye van, és sok célt szolgál, ez határozottan az egyik. A frizura sima és csiszolt, középen szétválasztott hajat tartalmaz. A haj két szakaszát ezután két magas kontyra formálják, amelyek majdnem olyanok, mint az aranyos nyuszi fülek. Feltétlenül ki kell próbálnia ezt a frizurát, ha azt a ravaszság hányadost szeretné megjelenésében.

9. Kék hullámok:

Katy Perry elülső hullámai

Ezzel a megjelenéssel új magasságokat érhet el a funky frizurákban. A haj olyan stílusú, hogy szinte úgy néz ki, mintha Katy Perry kék kalapot viselne a fején. Az elegáns és óriási fürtök egészen a szemöldökéig folynak. Ennek a frizurának a karbantartása valószínűleg problémát okozhat, mivel a kinézete alapján a beállított fürtök helyén tartása némi extra gondosságot és energiát igényel. Ettől eltekintve, ha sikeresen le tudja húzni ezt a frizurát, akkor biztosan és kétségtelenül a showstopper.

10. Magas zsemle:

Katy Perry Magas zsemle

Ez Katy Perry egyik professzionálisabb megjelenése, amikor szorosan visszahúzta (vagy inkább hátrafésülte) a haját, és magas kontyba kötötte. Az összes hajszál megszelídítésének módja az egyik legfontosabb jellemző, amely ennek a frizurának a hivatalos „profi hölgy” megjelenést kölcsönzi!

11. Magas póni:

Magas póni haj

Bár a magas lófarok gyakori frizura, ez csak a hipnotikus hajszín miatt elég figyelemre méltó. A lófarok hajszálakkal van felkötve, amelyeket kis zsinórra kötnek, és a hosszú haj lefolyik a válla fölött, megjelenítve élénk színpalettáját.

12. Közepes kék Bob:

katy perry bob haj

Ez a bob frizura meglehetősen gyakori, mivel ezt főleg olyan hírességeken láthattuk, mint Jennifer Aniston. A haj oldalt és kék színű. A frizuráit elemezve egy dolgot biztosan tudunk: Katy Perry -t lenyűgözi a kék szín, ezért ő is ezt a színt választja ebben az aszimmetrikus bob vágásban.

Katy Perry aranyistennőként is ismert, az elmúlt napokban gyakran a tökéletes szőke hajjal pompázik. Szeretjük vegyes és sokoldalú megjelenését, a kiemeléstől a feketén át a szőke hajig; olyan jól viseli mindet. Mit gondol a Katy Perry frizurákról??