10 divatos edzőcipő a legújabb tervekben

Az 1941 -ben alapított edző Newyorkban indult, akik kézitáskákon, ékszereken és lábbeliken keresztül tették ki helyüket a divatiparban a férfiak és nők egyedi cipőinek kialakításával. Bölcs dolog megismerni a top 10 típusú edzőcipőt a híres kézitáskáikon és egyéb kiegészítőin kívül.

A legjobb edzőcipők különböző formákban:

Itt tekintheti meg a 10 legjobb edzőcipőt a legújabb tervekben. válassza ki a legjobbat az alábbi listából.

1. Allover Stud Low Cut edzőcipő:

edzőcipő

Sneaker könnyű, könnyen hordható cipő, amelyen a cipő mindkét oldalán felső részre ragasztott csapok vannak. A cipő felső része általában vászonból vagy szintetikus anyagból készül. A szín ellentétes lehet a színes csapokkal.

2. Virágmintás női cipők edzőcipővel:

Virágmintás női cipővel

Sima vászon cipő viselése csapok nélkül monoton lesz. Ennek megváltoztatására a tervezők virágmintás felsőt hoztak létre. A virágos kivitel minden nő figyelmét felkeltette, akik szeretik a cipőket, amelyek lehetnek alacsony vágású cipők vagy magas boka szintű cipők.

3. Manhattan bőr bőrcipő edzőcipő férfiaknak:

Manhattan Coach bőr bőrcipő férfiaknak

Ez a fajta cipő hivatalos vagy félhivatalos cipő alá tartozik, kontrasztos talppal és felsővel. A felsőrész barna vagy fekete bőrből készülhet, kontrasztos fából készült talppal, amely kézzel varrott kialakítású az oldalsó tetején, csúszásgátló funkcióval.

4. Walter Driver Loafer férfi edzőcipő:

Walter Driver Loafer férfi cipő

A Walter sofőrcipők a naplopók kategóriájába tartoznak. Ez egy csúszás a bőr felső cipőn. Ennek bőr alapja van, az oldalán pedig bőr felső, kézzel varrott kialakítással. A naplopók teteje üres a dizájnnal.

5. Magas felső aláírás nyomtatott női cipő:

Magas felső aláírás nyomtatott női cipő

A Coach egyedi C alakú aláírással rendelkezik, amelyet a táskájukon, a pénztárcájukon és a márkás cipőiken keresztül közvetítettek. A tornacipő felső része jellegzetes anyagból készült, csipkerendszerrel. A manapság leggyakrabban értékesített cipők magas boka.

6. Niles 2 Slip On férfi cipő:

Niles 2 Slip On férfi cipő

Ezeket könnyű viselni a Sneaker cipőben a csipkementes rendszer miatt. A cipő felső része bőrből készült, fehér talpa gumiból készült. Ez az egyedi design különböző színekben kapható, amelyeket alkalmi viseletként használnak.

7. Utopia Flat női edzőcipő:

Utópia lapos cipő nőknek

Ez a lapos vágású cipő modell nyomtatott formatervezéssel híres a nők körében a könnyű viselkedés miatt. A sarok mérete 2-3 mm. A felső színe ellentétes a sarokkal.

8. Férfi sapka edzőcipő:

Férfi sapka lábujj edző csizma

Ez a cipő kialakítás a biztonsági cipő kategóriába tartozik. A felső elülső részen sapka alakú, bőrből készült anyag van, amely sapkaként védi a lábujjakat a sérülésektől. Ez a cipő páros öltönyt és nyakkendőt tartalmaz.

9. Férfi ökölvívó edzőcipő:

Férfi boksz edzőcipő

Ez a típusú cipő csehszlovák sziluettel rendelkezik, amely az európai divat alá tartozik, és polírozott felsőrésze bőrből készült, kontrasztos csipkével és rugalmas gumi talppal. A felső felső rész mint megemelt minta csipke hurokkal kezdődik, közvetlenül a lábujjhegy felett.

10. Cut-Out Creeper női csizma:

Kivágott kúszónövényes női csizma

Ez a fajta edzőcipő fémes bőr felsőrészből vagy fényes fekete bőr felsőrészből készült, bokaszíjjal a rögzítéshez. Ez a fajta cipő nőies tapintású, a kivágott kivitelben vásárolt. Ez a cipő tökéletesen passzol egy barátfiához és egy crop tophoz.

Ez a márka biztosítja a jól megtervezett és kidolgozott cipődarabot a szükséges mennyiségű formatervezéssel és fényezéssel, amely önvédelemmel is rendelkezik az áráért. Ez a kiemelkedően tervezett bokszcipő szükséges változás azoknak a férfiaknak, akiknek végtelen pár másik cipője van. Azoknál a hölgyeknél, akik szeretik bemutatni márkás kiegészítőiket, ehhez a listához mindenképpen egy aláírt cipőnek kell illeszkednie!!


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80