10 stílusos ezüst színű cipő férfiaknak és nőknek

Az egyik dolog, ami megkülönböztet minket emberektől az állatoktól, a cipő. Ez a tartozékaink fő része. Ez csak állatbőr volt a megfelelő szőtt cipőkhöz. Ezek a cipőminták időről időre fejlődtek, szezonról szezonra. A színek és fajták végtelenek. A cipők egyik elegáns színe az ezüst.

Különböző típusú cipők ezüst színben:

Íme néhány stílus hivatalos és esküvői ezüst cipő férfiaknak és nőknek Indiában.

1. Ezüst cica sarkú női cipő:

Ezüst cica sarkú női cipő

Minden lány szeret stílusosan mozogni. A magassarkú biztosan hozzáadja a hüvelyket, de egy idő után fájni kezd. Tehát ha hosszú napod van, akkor ezüst cicás sarkú cipő. Csak egy hüvelykes sarkuk van.

2. Ezüst fűzős férfi cipő:

ezüst cipő

A rapperektől a sportolókig minden férfi fűzős cipőben jár. Viseled labdázáshoz, futáshoz vagy bármilyen fizikai tevékenységhez. A férfiak hozzáadnak egy kis blingot, ha ezüst színt használnak fűzős cipőjükben. Nagyon klassz. A férfiak szívesebben viselik őket partikra és rendezvényekre.

3. Menyasszonyi ezüst ék cipő:

Ezüst ékű női cipő

Ha tényleg cipőt szeretne viselni bulizni, de nem akar kompromisszumot kötni a kényelemben. Akkor ezüst ék cipő a legjobb az Ön számára. Mivel olyan, mint a platformos sarok, kényelmesek. A széles sarok segít az egyensúly fenntartásában.

4. Ezüst edzőcipő:

Ezüst edzőcipő

Futhat edzőcipőben, vagy azokban végezheti az edzéseket. Az ezüst edzőcipők a megfelelő kényelmet és stílusos megjelenést biztosítják. Ideális azoknak a férfiaknak, akik még edzés közben is okosnak és divatosnak akarnak látszani.

5. Ezüst Stiletto női cipő esküvőre:

Ezüst Stilettoesnői Cipő

A tűsarkú magas vékony sarkú cipő. Sok női híresség is használja ezt a típusú cipőt. Gyémánt vagy flitter van rajtuk. A lányok bulikban hordják. Ez egy menyasszonyi választás.

6. Ezüst Loafer cipő férfiaknak:

Ezüst cipők férfiaknak

A cipők az irodai kedvencek. Az ezüst cipők stílusosak az irodai viseletben. Nem annyira bling. Nézzen stílusosan és más fülbemászó hangulatot a férfiak számára. A férfiak könnyen viselik öltönyökön és ünnepélyes viseleten.

7. Silver Peep Toes női cipő:

Silver Peep Toes női cipő

Ha széles lábujja van, akkor a peep lábujj cipő a legjobb az Ön számára. Az ezüst peep lábujj cipők kis nyílással rendelkeznek a lábujjak közelében. Ezek a cipők a legjobbak a félig hivatalos partikhoz. A lányok bármire felvehetik.

8. Ezüst csizma Férfi Cipő:

Ezüst csizma férfi cipő

A csizma nagyon unalmas tud lenni. A férfiak szívesen kísérleteznek a cipők színeivel. Az ezüst csizma cipő stílusos lehetőség a férfiak számára. Tökéletes egynapos partikhoz, különösen, ha sok tánccal jár.

9. Ezüst szatén női cipő:

Ezüst szaténasszony cipő

A lányok szeretik a szatén cipőket. Az ezüst szatén cipők extra sima felületűek. A menyasszonyok az esküvői ruhájukkal viselik, mivel nem túl mutatósak. Nagyon okosak a munkához is.

10. Ezüst cipők Férfi cipők:

Ezüst cipők férfi Cipők

Egyetlen fiú sem nőhet a cipője nélkül. Ezek az ideális cipők igazán félelmetesen néznek ki ezüst színben. Okosnak és nagyon divatosnak tűnik. Fiatal férfiak extra kényelme miatt éjszakai kiruccanásokon hordják.