10 stílusos zöld cipő férfiaknak és nőknek

Bár különféle típusú zöld cipőket találhat férfiaknak és nőknek, de ritkán talál olyan embert, aki zöld színű cipőt visel. Alkalmanként használják. Nem fog kínosan nézni, ha egy hölgy zöld cipőt visel. De egy férfi többnyire fekete színű cipőt választ. Ez az emberek általános gondolkodásmódja. Ellenkező esetben bármilyen színű cipőt viselhet, feltéve, hogy viselőjének először tetszik.

Különböző stílusú cipők zöld színben:

Íme a felsorolt ​​10 zöld színű, különböző árnyalatú cipő férfiaknak és nőknek Indiában.

1. Zöld csónakos férfi cipő:

zöld cipő

Ez sötétzöld cipő férfiaknak. Ez a cipő mentes a ráncoktól, és nagy a kereslet. Nem fűzhető csipke vagy csat. Könnyen viselhető és használható. Világosbarna madzagot használnak, hogy a cipő tetején íj legyen.

2. Magas sarkú zöld női cipő:

Magas sarkú zöld női cipő

Ez a zöld női cipő melegen tart télen. A bokáján íjminta van, és még magassarkút is tartalmaz. Ez a térd alatti csizma teljes megjelenést kölcsönöz a Divának. Velúrból készül, és a kényelem érdekében kicsit laza.

3. Zöld Wingtip férfi cipő:Zöld Wingtip férfi cipő

Ez a mentazöld férfi cipő, amelynek tetején W design található. Tiszta bőrből készült és cérnamintával rendelkezik. Mindkét cipőn különböző színű fűző található. Az alap fából készült, amelyen zöld bőr található. A fülek szélesen nyílnak.

4. Zöld Gladiátor női cipő:

Green Gladiator női cipő

Ez a Gladiator női zöld cipő. Tervezői kivágásokkal rendelkezik, és térdig ér. A gladiátor lefedi az egész lábát. Lélegző anyagú, és nincs lehetőség csipkével való kötésre. Fehér lábaidat fogja díszíteni.

5. Zöld kosárlabda férfi cipő:

Zöld kosárlabda férfi cipő -5

Limezöld cipő férfiaknak, akik kosárlabdázás közben viseltek. A cipő belsejében nagyon puha és szivacsos szövet van elhelyezve, hogy támogassa a lábat játék közben. A cipőkön és a csipke alatt design található, olyan anyagot rögzítenek, mint a csipke.

6. Green Ballet Flats női cipő:

Green Ballet Flats női cipő-6

Ez a balettlakás zöld női cipő, amely tökéletesen ötvözi a stílust és a kényelmet. Csillogó anyagból készült, amely lehajthatja a fejét. A tetején zöld csipkével ellátott íj és kis sarok található.

7. Férfi zöld munkacsizma:

Férfi zöld munkacsizmaEzek a zöld cipők férfiaknak, akik munkanapokra alkalmasak. Ez a cipő bőr és szövet szövet és csipke keveréke. Magas a bokája, és sok öltést vesz fel a hosszú élettartam érdekében. Vonzó csipke minta készült.

8. Green Pumps női cipő:

Zöld szivattyúk női cipők -8

Ezeket a zöld cipőket a nők viselhetik az irodában és a buliban is. Ez egy magas sarkú, lendületes megjelenéssel. A lábujjra szatén anyagú íjat ragasztanak. Mindkét oldalon nyitva van. Ennek a zöld szivattyúnak is van fodra a cipő tetején.

9. Green Sneaker férfi cipő:Green Sneaker férfi cipő

Zöld sportcipő férfiaknak, könnyen és divatosan viselhető. Különféle szál stílusokkal rendelkezik. A fonalrétegek a bokán készülnek. Használhatja lazán, séta és kocogás közben is. Fehér színű csipkét használnak.

10. Zöld táncoló női cipő:Zöld táncoló női cipő

Ez a női zöld cipő, amelyet társastánc közben viselhet. Vastag sarkú, fekete csipkével rendelkezik, amely csattal van összekötve. A bokáját és a lábujját cipő borítja. A női lábak ebben gyönyörűek.

Az emberek úgy ítélnek meg téged, ahogyan hordozod magad. A zöld cipők egyedi stílusúak, és könnyen lekötik mindenki figyelmét. A zöld szín másnak tűnik a cipőkön. Lehet divatos és elbűvölő is.