15 különböző típusú teniszcipő a legújabb tervekben

Amikor kicsik voltunk, csak egy vad krikettet ismertem. A mai forgatókönyv más. A gyerekek képzeletünket felülmúló dolgokat tudnak, különösen a sport világában. A gyerekek már nem tücsök fanatikusok. Az olyan sportok, mint a foci, a tenisz, a tollaslabda, a birkózás és még sok más, átvették a hatalmat.

Hazánk férfiak és nők nemrégiben elért eredménye a tenisz területén vált az órai beszédhez. Ehhez a sporthoz speciális cipőket gyártanak.

A legjobb teniszcipők a divatban:

Íme néhány férfi és női teniszcipő. Többnyire unisexek. Válassza ki kedvesét az alábbi listából.

1. Csipkés teniszcipő:

Teniszcipő

Minden teniszcipő csipkével van ellátva. Céljuk, hogy jobban illeszkedjenek a játékoshoz. A fűzőket sokféleképpen lehet megkötni. Divatirányzat, hogy a fűzőket különböző módon kötik össze. Ezek a cipők olyanok, mint a szokásos teniszcipők. Minden játékos kedveli, mert alkalmas. Ez egy unisex stílus.

2. Szintetikus teniszcipő:

Szintetikus teniszcipő

Általában a rohangálás miatt a hagyományos sportcipők pamut anyagból készültek. De a technológia fejlődésével az új szövetek jobb rugalmassággal és áztatási képességgel készülnek. Ezek a szövetek szintetikusak. Olyan jók, mint a pamut. Mindannyian színesek és szórakoztatóak cipők tervezésében. Leginkább a nők kedvelték.

3. Vaskos egyedüli férfi teniszcipő:

Vaskos talpú teniszcipő

A teniszben a játékosnak futnia kell a teniszpályán. Előfordulhat, hogy a játékosnak ugrani kell, hogy lőjön. Az ilyen tevékenység során a cipőtalpnak minden ütést el kell viselnie, hogy elkerülje a sérüléseket. A vaskos talpú teniszcipők kemény talppal rendelkeznek a megfelelő talpú helyeken. A talp megfelelő párnázását biztosítja. A férfiak kedvelik, mivel súlyuk nagyobb.

4. Barna teniszcipő:

Barna teniszcipő

A teniszpályán sok a sár és a por a teniszpálya agyagos felületéről. Ettől a csillogó fehér cipő piszkos lesz, ezért a gyakorláshoz gyakran barna színt használnak. A barna teniszcipő kicsit hűvösebb, mint a hagyományos teniszcipő. Kint is viselhetők. A férfiak kedvelik őket, mivel nagyon alkalmi megjelenésűek.

5. Fehér teniszcipő:

Fehér teniszcipő

A fehér teniszcipő hagyományos teniszcipő. Évszázadok óta a férfiak és a nők fehér teniszcipőt viselnek. A fehér szín a tisztaság és a rossz játék jele. Ez a fajta teniszcipő fehér fűzővel rendelkezik. Általában a márka neve színes. Ez sok versenyen kötelező. Ez unisex. Nagyon unalmasnak tűnik a teniszpályáról.

6. Színes teniszcipő nőknek:

Színes teniszcipő

A mai generációt nem lehet korlátok közé szorítani. Szabadok akarnak lenni. Még a teniszpályán sem akarják felragasztani a hagyományos fehér cipőt. Sok színt és stílust akarnak. A színes teniszcipő kielégíti a fiatal szív igényeit, és ugyanazt a munkát végzi, mint a fehér teniszcipő. A nők nagyon kedvelik.

7. Hard Court teniszcipő férfiaknak:

Keménypályás teniszcipő

A teniszpálya általában többféle felülettel rendelkezik. Ez lehet fű, agyag, kemény vagy szőnyeg. Minden bíróságnak speciális cipője van. A keménypályás teniszcipő kemény felületre készült. Keményebbek és extra kényelmet biztosítanak. Segítenek a jobb fogásban. Leginkább a férfiak viselik őket, mivel nehezebbek.

8. Külső teniszcipő nőknek:

Külső talpú teniszcipő

A külső talpú teniszcipő szélesebb talppal rendelkezik. Céljuk, hogy jó fogást biztosítsanak. Az extra párnázás segít csökkenteni mindenféle sérülést. Ezek a cipők színesek és nagyon játékosak. A nők jobban kedvelik, mert világosabbak.

9. Wilson Pro személyzeti teniszcipő:

A Wilson profi személyzete teniszcipő

A Wilson pro staff teniszcipő az egyik legrégebbi teniszcipő. Számos verseny hivatalos cipője. Abszolút tökéletesek mindenféle bírósághoz. Hagyományosan fehér színűek. De a növekvő kereslet miatt színes cipőket is készítettek. Unisex formatervezésűek.

10. Léggőzös teniszcipő:

Léggőzös teniszcipő

Sok sportoló a léggőz technológiáját választja teniszcipőjében. Könnyű futáshoz és ugráshoz készült. Extra pattogást adnak. A léggőzös teniszcipő könnyű és nagyon kényelmes. Olyanok, mint a részed, amikor viseled őket. A nők szeretik.

11. Könnyű teniszcipő:

Könnyű teniszcipő

A teniszcipő világításra szolgál. De extra párna hozzáadása közben nehézkessé válnak. A könnyű felvételek készítéséhez világos cipő szükségessége kezdett megmutatkozni. A könnyű teniszcipő speciális szálakból készül, amelyek könnyűvé teszik a cipőket. Ugyanolyan illeszkedést és kényelmet biztosítanak, mint a többi teniszcipő. Mivel könnyűek, szeretik őket a nők.

12. Klasszikus teniszcipő:

Klasszikus teniszcipő

A klasszikus teniszcipő fehér színű. Vastag talpuk van. A csipkék is fehérek. Uniszexek, mivel egyszerűbbek és egységesebbek. Súlyuk nem túl könnyű. Ezek a cipők jól illeszkednek a hagyományos fehér teniszruhához.

13. Gel Technology férfi teniszcipő:

Gél technológia Teniszcipő

A géltechnikai teniszcipőkben speciális gél található. Ezek a gélek mindenféle sokkot képesek elnyelni. A gél leginkább a sarok területén található. Ismeretes, hogy megelőznek minden sérülést. Sok középkorú sportoló szereti. Őket a férfiak preferálják.

14. Barikád teniszcipő:

Barikád Teniszcipő

A barikád teniszcipő kötött anyagú. Memóriahabos sarkuk van az extra kényelem érdekében. Ez személyre szabottabb vigaszt nyújt. Kicsit drágák, de teljesen megéri. Ezt a technológiát minden sportoló ismeri, különösen a nők.

15. Hiperpályás teniszcipő:

Hypercourt teniszcipő

A laikus kifejezésben a hiperpályás teniszcipő nem más, mint magassarkú teniszcipő. Ezek a cipők nem csak magas sarkúak, hanem ütésekre is alkalmasak. Könnyűek és veled lélegeznek. Közel tartanak a bírósághoz. Mindkét nemnek tetszenek.

A tenisz nagyon nagy és híres sport nyugaton. Ennek a sportágnak speciális cipője van, amely megnyugtatja a sportolót a hosszú játék során. A teniszcipőben mindig van fűző. Nem mindig unalmas fehéreknek kell lenniük. Minden új szín, szövet és kötött felső nagyon elragadóvá tette. Amikor viseli őket, nem kell ragaszkodnia a teniszpályához. Még hűvösek is, ha kint hordják őket.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80