20 legjobb biztonsági cipő a legújabb tervekben férfiaknak és nőknek

A biztonsági csizma (acél orr-csizma, acélsapkás cipő, biztonsági cipő) egy olyan típusú csizma, amelyet a tartósság és a védelem érdekében ajánlottak és terveztek. A biztonsági bakancsokat rendszerint acélsapkával erősítik a lábujjvédő alatt, hogy védelmet nyújtsanak a leeső tárgyak ellen, és néha van egy középső talpuk is, amely alulról történő defekt ellen véd. Ahogy a név is sugallja, a biztonsági bakancs elsődleges célja, hogy biztonságot nyújtson a viselő lábának, ezért az acél általában a választott anyag a szóban forgó megerősítések építéséhez. Az acél megerősítések azonban a csomagtartót is megnehezítik és korlátozzák annak rugalmasságát. Ez elfogadható lenne az építőiparban és a nehéz ipari környezetben, de kihívásokat jelent olyan környezetekben, ahol a biztonságon kívül; a könnyű kopásképesség is követelmény. Az ilyen piacok kielégítésére erősítéseket is készítenek kompozit anyagokból, alumíniumból és néha műanyagból, például hőre lágyuló poliuretánból.

A védőcipőt az orvosok is ajánlják, miután alaposan megvizsgálták a beteget, és azt javasolták, hogy viseljen ütéscsillapító vagy csúszásgátló biztonsági cipőt, hogy megvédje lábát a külső tényezőktől, például a csúszós padlótól, az egyenetlen padlótól vagy az ütéstől, amely káros állapotokhoz vezethet, mint például törés vagy ín gyulladás. A biztonsági csizmák minősítése a használattól függően változik. Például az elektromos ion kisülés ellen védett cipő és az elektromos áramütés elleni speciális védelem. Indiában a biztonsági cipőket a következő tanúsítványoknak megfelelően minősítették: IS 15298-I: 2011 vizsgálati módszerek, IS 15298 –II biztonsági lábbelik, IS 15298-III védőcipők, IS 15298-IV Foglalkozási lábbelik.

A legjobb 20 biztonsági cipő különböző kivitelben férfiaknak & Nők:

Bár a biztonsági csizma nem az első választás a divatot illetően, manapság a biztonsági cipők különböző divatos formátumokban érkeznek. Íme a 20 legnépszerűbb biztonsági cipő trend férfiak és nők számára, amelyek nemcsak a csúszós háztartási munkákhoz, hanem a hagyományos biztonsági csizma beállításokhoz is jól jönnek.

1. Fém biztonsági lábujjcipő férfiaknak:

Munkavédelmi cipő

A hagyományos jó öreg biztonsági csizmák néven is ismert, a legjobb védelmet nyújtják viselőjük lábának a zord ipari körülmények között. Indiában az ilyen cipőket széles körben használják az iparági előírásoknak megfelelően olyan nagyvállalatoknál, mint a SAIL, JINDAL STEEL stb..

2. Gumi talpú férfi cipő:

Gumi talpú férfi cipő

Ezek a jó kinézetű cipők általában csúszós környezetben hasznosak, például hűtőtárolóban, a folyó partján. Az ilyen cipők gumitalpa segít a jobb fogásban, és megakadályozza a véletlen csúszást.

3. Acélbetétes biztonsági cipő nőknek:

Acél talpbetét női cipő

A talpbetétes acéllemezzel ellátott cipők védelmet nyújtanak a cipőtalp alól érkező szúrások ellen. Az ilyen cipők különösen hasznosak azoknak a nőknek, akik a gyárban dolgoznak a nehéziparban.

4. Diabéteszes unisex cipő:

Cukorbeteg unsex cipő 4

A kifejezetten a cukorbetegeket szem előtt tartó cipők vastag puha talpukkal jobb kényelmet nyújtanak. Ezeket cukorbetegségben szenvedő férfiak és nők egyaránt viselhetik. Számukra ez egyensúlyi cipő. Türelmesként megfelelő biztonságra van szükségük, amikor sétálnak.

5. Alacsony bokájú, egysebességes sűrűségű cipő férfiaknak:

Alacsony boka egysebességes sűrűségű cipő férfiaknak

Ezeknek a cipőknek kompozit lábujja van, amely nagy ellenállást biztosít a kopás és a kopás ellen. Bár nem olyan védő, mint az acél erősítésű cipő, az ilyen cipők biztonságot nyújthatnak olyan iparágakban, mint a vegyi feldolgozás és a félvezetőgyártás.

6. Magas boka acéllábú téli cipő nőknek:

Magas boka acél orrú téli cipő nőknek

A kemény ipari környezetben dolgozó divattudatos nők számára ezek a cipők tökéletes alternatívát jelentenek a hagyományos biztonsági csizmákhoz. A magas sarkú cipőkkel és modern, letisztult megjelenéssel rendelkező cipők védőcsizmát védenek a megerősített acél lábujjon keresztül.

7. Teljes biztonsági gumicsizma nőknek:

Teljes biztonsági gumicsizma nőknek

Ezeket a PVC anyagból készült gumicsizmákat a szezonban jobban viselik, mint egy divatos ruhát, védőcsizmának tekintik, hogy ne nedvesítsék meg a lábat az esővíztől. De a tervezők megpróbálnak divatos kilátásokat nyújtani azáltal, hogy jazzes és élénk színeket hoznak létre, mint például fényes vörös, tompa sárga vagy kék.

8. Normál biztonsági gumicsizma férfiaknak:

Normál biztonsági gumicsizma férfiaknak

Azok a férfiak, akik nedves vagy mocsaras környezetben dolgoznak, az ilyen gumicsizma a tökéletes lábbeli megoldást kínálja. Az ilyen cipők páratlan biztonságot nyújtanak a csúszási balesetek ellen.

9. Vízálló bőrcsizma nőknek:

Vízálló bőr csizma nőknek

Évszázadokon keresztül a bőr volt az egyetlen választott anyag a cipőiparban. A bőr azonban nem játszik jól vízzel vagy nedves környezettel. A vízálló bőrcsizma a bőr és az időjárásálló gumi osztályát kínálja a bőrt szerető női vásárlóknak.

10. Szúrásálló biztonsági cipő férfiaknak:

Szúrásálló biztonsági cipő férfiaknak

Ezt a nagy ellenállású szúrási ellenállást úgy érik el, hogy fémlemezt helyeznek a cipő belső talpa és külső talpa közé, és ellenállnak az 1200 newton erőnek, és ellenállnak a repedéseknek. A cipő felső része nem fémből készült, így könnyű és könnyen használható.

11. Női speciális szúrásálló biztonsági bokacsizma:

Női speciális defektálló biztonsági bokacsizma

Az ilyen cipők könnyű súlyt biztosítanak & tartós cipőmegoldás azoknak a nőknek, akik zord környezetben dolgoznak. Ezeknek a cipőknek a talpa acéllemezzel van megerősítve, így biztonságosan szúrhatók és használhatók a potenciálisan veszélyes gyepen.

12. Hőálló biztonsági bakancsok férfiaknak:

Hőálló férfi bakancsok

Az ilyen típusú cipőknél a felső rész bőrből vagy velúr anyagból készült, akasztott vagy nem akasztott csipke mintával. A talp hőálló tulajdonságokkal rendelkezik, akár 300 Celsius fokig.

13. Csúszásgátló biztonsági cipő nőknek:

Csúszásgátló biztonsági cipő nőknek

Ez a csúszásgátló cipőterv klasszikus cipő, amely stílust és védelmet nyújt. A cipő felső része velúr bőrből készült, puha talpbetéttel. A külső talp exkluzív gumi anyagból készült, amely padlótól a külső talpig tartó fogást biztosít, amely kimosja a vizet a két felület között, ezáltal csúszásgátló hatást biztosít.

14. Abszorbens Shocker bélelt cipő férfiaknak:

Abszorbens Shocker bélelt cipő férfiaknak

Ez a fajta cipő úgy készült, hogy jó érintkezést biztosítson a belső talppal és a lábakkal. A belső talp puha és párnázó hatású. Azoknak az embereknek, akiknek korábban volt lábtörésük vagy ínszakadásuk, mindig ajánlott ütéscsillapító cipőt viselniük, nem pedig normál díszes cipőt és szandált..

15. Di-elektromos Unisex csizma:

Di-elektromos Unisex csizma

A dielektromos csizma speciális gumicsizma, amelyet építkezésen dolgozó embereknek vagy villanyszerelőknek ajánlunk, akiknek napi feladata az elektromos vezetékek csatlakoztatása. Ebben az esetben kötelesek elektromos szigetelt talppal ellátott csizmát viselni, amely megakadályozza a nagyfeszültségű elektromos feszültség elleni ütést. A női biztonsági cipők számára ezek a gumicsizmák különböző színkombinációkban kaphatók.

16. Metatarsalis lábbeli férfiaknak:

Metatarsalis lábbeli férfiaknak

Ezek a csizmák különleges védelmet nyújtanak a lábközépcsontoknak, nem veszélyeztetve a kényelmet. Az iparban végzett nehéz anyagú munkákhoz ez a fajta cipő kényelmes a munkavállalók számára. Amikor a férfiak egész nap az iparban dolgoznak cipő viselése után, napközben a lábak duzzanatot éreznek, így ez a cipő megfelelő puha érzetet kölcsönöz. Ezek a csizmák boka magasságban és hosszú csizma formátumban is kaphatók.

17. Latex biztonsági cipő nőknek:

Latex biztonsági cipő nőknek

Ezek a biztonsági csizmák latex gumiból készültek, amelyek nagyobb rugalmasságot biztosítanak, miközben nem veszélyeztetik a kényelmet. Segít megelőzni a lábsérüléseket munka közben. Az iparban vagy bármely gépi munkaállomáson bekövetkezett elektromos baleset miatt ez segít elkerülni az ilyen típusú sérüléseket vagy baleseteket. Jó csúszásállóságot és védelmet nyújtanak a statikus kisülések ellen.

18. Hidegálló női biztonsági cipő:

Hidegálló női biztonsági cipő

A hideg környezetben dolgozó nők számára ezek a cipők jó védelmet nyújtanak a hideg ellen, valamint a biztonsági cipők által kínált szokásos védelmet. Segít az olyan iparágakban, ahol vegyszerek vagy fémfröccsenések miatt égnek. A kemény vagy veszélyes anyagok némelyike, amelyek károsítják a láb bőrét, ezért a munkahelyen az ilyen típusú pár a legfontosabb.

19. Nitril talpú biztonsági cipő férfiaknak:

Nitril talpú biztonsági cipő férfiaknak

Ezek a nitril talpú cipők kiváló védelmet nyújtanak a forró felületeken, és akár 300 Celsius fokos hőállóságot is biztosíthatnak. Jó csúszásállóságot is kínálnak, így ideálisak olyan körülmények között, mint a bányászat, petrolkémiai anyagok stb.

20. Hivatalos biztonsági cipő férfiaknak:

Hivatalos biztonsági cipő férfiaknak

Ez a munkahelyi és biztonsági típusú cipő és tiszta bőr. A minta szilárd. Az őszi szezonban ez a pár kényelmes a biztonság érdekében. Ezek a cipők nem csak a férfiak hivatalos ruházatához illenek, hanem egy hagyományos, acélból megerősített biztonsági cipő védelméhez is. Segít minden évszakban, főleg őszi szezonban a munkafelületén; ez a fajta cipő bármilyen ruhán viselhető irodai viselet helyett. A lábak biztonsága érdekében ilyen típusú cipőkre is szükség van.

A biztonsági cipők napjainkban az ígért biztonsággal együtt gyorsan felzárkóznak az egyre növekvő és gyorsan változó lábbeli divatirányzatokhoz. Nemcsak a hardvergyártók, hanem a bevált lábbeligyártók is meglehetősen jó megjelenésű biztonsági cipőket kínálnak, amelyeket a divattudatos vásárlók tárt karokkal ölelnek át.