30 legújabb és stílusos Adidas cipő férfiaknak és nőknek a divatban

Az Adidas 1949 -ben alapított cégét az alapító Adolf Dasslerről nevezték el. A legjobb sportcipőnek tekintett Adidas minden sportágat lefedett, amelyhez a legjobb lábbeli szükséges. Labdarúgás, rögbi, krikett, kosárlabda, baseball, strandröplabda vagy egyéb játékok, például futás, kocogás és magasugrás. A tornaterem és a jógacipő valóban a különleges. A nyomkövető cipő és a vászoncipő elgondolkodtató. Az alábbiakban felsoroljuk az Adidas cipők néhány exkluzív formatervezését, a legjobb kollekciókat férfiak és nők számára.

A legnépszerűbb és legnépszerűbb Adidas cipők férfiaknak és hölgyeknek képekkel:

Nézze meg 30 legjobb Adidas cipőnket különböző formákban. Válassza ki kedvesét az alábbi listából.

1. Adidas ZX-flux tornacipő:

Adidas Cipő

Az Adidas férfi cipőknek, a Zx fluxnak sokféle tervezői sportos cipője van a mellgyűjteményben. A speciálisan kialakított tornacipők rugalmasak, gyönyörű textúrájúak és puha, nyugtató anyagból készülnek, amelyek zokni nélkül is viselhetők. A szürke-fekete szíj és a fehér talpú cipő félelmetesen néz ki.

2. Adidas futócipő:

Adidas futócipő -2

Az Adidas cipő férfiaknak, nagyszerű, ugráló tulajdonságokkal a lélekben, megjelenésében fantasztikusan néz ki, és különlegességeivel együtt pompás. A fehér ezüst pántos designer cipők ugráló gumikat kaptak a lélekben, amelyek segítenek szembenézni a súrlódásokkal futás vagy kocogás közben, és ezáltal kevésbé terhelik a lábujjakat hosszú út során.

3. Piros -fehér Adidas szegecses magas cipő:

Piros fehér Adidas szegecses magas cipő

A piros és fehér női Adidas cipő hihetetlenül néz ki a lábujjakon, a fehér fantasztikus határaival, amelyek kiemelik. A magas szegecs is különleges benyomást kelt az öltözködésben. A félelmetes cipők pompásan néznek ki egy sportos ruhával egy pikniken vagy egy útvonalon.

4. Szürke rózsaszín női Adidas cipő:

Szürke rózsaszín női Adidas cipő -4

A szürke-rózsaszín kombináció manapság nagyon felforrósodik a női lábbelik között. A szürkés árnyalatú női adidas cipők és a rózsaszín kiemelések látványos megjelenést kölcsönöznek hölgyképének. A sportos cipő viselhető sportnadrággal és pólóval.

5. Adidas cipők rugós pengékkel:

Adidas cipő rugós pengével -5

Vonzó és lélegzetelállító lenyűgöző, lenyűgöző, tavaszi pengéjű, talpú sportcipő, szemet gyönyörködtető színekkel. A rugós pengék a legjobb Adidas cipőket is készítik a többi lenyűgöző kollekció között. A fekete és a fúziós narancs kiemelhető a lábunkon.

6. Core Black Lush Blue Adidas cipő:

Core fekete buja kék Adidas cipő -6

A mag fekete és buja kék kombinációjú színes Adidas cipői lenyűgözőnek tűnnek, magas boka rugalmassággal, és a biztonsági vastag lélek az egyik legjobb Adidas fekete cipőkollekció. A cipő kialakítása kifejezetten kocogáshoz és gyalogláshoz készült, és valóban nagyon jó utazáshoz.

7. Jeremy Coat cipő rózsaszínben:

Jeremy kabát rózsaszín -7

A rózsaszín árnyalatú Jeremy kabátcipő fantasztikusan néz ki a rocksztár képével rendelkező lányok számára. Nemcsak a fiúk pompásan néznek ki a sziklás stílus mellett, hanem a lányok is a dinamikus szárnyas új Adidas cipőkollekciót választják sportos megjelenésük miatt. A szabálytalan színek, mint a sötét rózsaszín vagy a neon színek, inkább a trendben vannak.

8. Piros Helvetica Adidas cipő:

Piros Helvetica Adidas cipő -8

Az új Adidas cipőkollekció magában foglalja a csodálatos magas sarkú Helvetica dizájnt is. A magas sarkú cipő teljesen megtámasztja a lábujjakat a teljesen letakart lábakkal és a pántos felsőtesttel. A talp is a sarok és a méret szerint van kialakítva.

9. Adidas Y-3 cipő:

Adidas Y -3 Cipő -9

A dizájnjukkal jól mutató Adidas sportcipők jelentősen megváltoztatják a képet, és segítenek a sportolás legjobb módjaiban. A rugalmas talp és a tartósság elképesztő, lehetővé téve a lábak zökkenőmentes szerepét. Az Adidas Y-3 cipő kék színű, fantasztikus megjelenésű.

10. Adidas Eqt Elevation:

Adidas eqt elevation -10

Az Eqt Elevation kollekció Adidas sportcipői azok a lenyűgöző dizájnok, amelyek dinamikusnak tűnnek a sportolás során. Egy gyorsasági kerékpáros versenyző vagy futballista, vagy a pálya durva játékai meghívják a legizgalmasabb, sportosan tervezett, fekete -fehér Adidas cipőt, a férfi öltözék pedig kiáramlik belőle.

11. Adidas futballcipő:

Adidas futballcipő -11

A kifejezetten futballjátékokhoz készült Adidas sportcipőket olyan különleges tulajdonságokkal tervezték, mint a tüskés lélek, amely könnyen kitalálja a sáros mezőket. A talajnak, ha nedves vagy akár érdes felületű, szüksége van cipőkre, amelyekben tövis talpú sportcipő van. Az Adidas arany oroszlán rendetlen csizmájára van szükség a megfelelő időben.

12. Adidas bokszcipő:

Adidas bokszcipő -12

A legjobb Adidas cipők a bokszpálya fő céljaira meghívják azokat az Adidas iparmágnás rivális csizmákat, amelyek a legjobbak a harcok során az ökölvívó csata gyűrűiben. A magas boka lábú kialakítás és a lapos talp sokat segít birkózás közben. Az éles szélű lábujj formája is hűvösnek tűnik.

13. Superstar Golden Adidas alkalmi cipő:

Adidas szupersztár arany cipő -13

Az Adidas alkalmi cipőgyűjtemény semmi, ha a kiemelkedő arany cipőkről beszélünk. Az arany szín a szokásos fehér talppal és fekete húrokkal lenyűgözőnek tűnik. Az énekesek és táncosok vagy a színpadi előadók kétségkívül a Richie gazdag arany Adidas cipőjét választják a stílusos megjelenés és a kiemelkedő megjelenés érdekében. A fekete -fehér vagy a szokásos színekkel ellentétben az arany szín különleges gyűjteményt alkot.

14. Ezüst Adidas cipő:

Ezüst Adidas cipő -14

Az Adidas alkalmi cipők csodálatos kollekciói csillogást kölcsönöznek megjelenésünknek az Adidas cipő ezüst párjával. A teljesen ezüstből készült cipők pompásnak és szemet gyönyörködtetőnek tűnnek, ha színpadi előadásokon viselik őket, és végül a legjobb Adidas cipők a táncosok és énekesek, valamint a kreativitás területén tevékenykedők számára. Az ezüst test és a fehér cipőtalp, valamint a hevederek is tökéletesen keverednek a dizájnnal. Az emberek szeretik a szupersztár stílusú, ragyogó Adidas cipők kollekcióit is.

15. ZX Flux női virágmintás cipő:

ZX flux női virágmintás cipő -15

Az Adidas női alkalmi cipők gyönyörű nyomtatott kivitelben is kaphatók, amelyek csodálatosak a női lábakon. A lányok különösen szeretik a délelőtti sétákat és a kocogási időt, dinamikus megjelenést kölcsönöznek a nőies tapintású virágos, nyomtatott Adidas cipővel. Az ilyen gyűjteményekben fiúktól és lányoktól függetlenül különféle nyomatok találhatók, különböző színekkel és mintákkal, valamint a fiúkhoz és lányokhoz illő nyomatokkal.

16. Adidas Bounce futócipő:

Az Adidas ugráló futócipő

Az Adidas futócipő csodálatos lélekugrókkal a legjobb Adidas cipő a versenyzők sportolóinak. A talphoz rögzített rugós jumper simábbá és kényelmesebbé teszi a futást. A cipők tágas belseje is szellős, és a futót izzadtságtól érzi, és elkerüli a meleget. A felszínen lévő pontok segítenek az akupunktúrás funkciókban is. A férfiak sárga -fehér futócipőjét manapság sok sportember szereti.

17. Adidas Moore Ave földalatti cipő:

Adidas Moore Ave földalatti cipő -17

A legjobb Adidas cipőkollekció az adi Pure trainer lábujjzseb lábujj alakú cipőt tartalmazza. A hihetetlen új Adidas cipők manapság divatosak, és nagyon kényelmesek és könnyűek a lábujjakon. Az unisex használatra készült, és látszólag félelmetesen néz ki mind a férfiak, mind a nők számára. A lábujjas zseb mezítlábas cipők feltűnően különbözőek és kiemelkedőek. Ezek a furcsa kinézetű lábformájú cipők félelmetesek a jóga idejére vagy egyszerűen a sávokon vagy a fűben való sétára.

18. Aláírt Adidas kosárlabda cipő:

Aláírott Adidas kosárlabda cipő -18

Az egyedi márkájú kosárlabda sportcipők egyszerűen kiemelkedőek a funkciókkal. Tökéletes a lábmozgáshoz az alsó bokán, és a lábak borítása a cipő legjobb része. A talp olyan vágásokkal és formákkal van kialakítva, amelyek simán esnek a kosárlabdapályára, és tökéletesen érintik a talajt súrlódás nélkül, amikor ugrunk. A sarkakat is szem előtt tartják, miközben kényelmesen lehet kosárlabdázni. A fehér színű cipő hihetetlenül néz ki olyan földi játékok során, mint a röplabda, a kosárlabda vagy a tenisz.

19. Félelmetes Adidas tánccipők:

Félelmetes Adidas tánccipő -19

A fantasztikus Adidas tánccipők jól ismertek a táncos hip-hoppjárásáról a táncparketten. A földelt talp és a cipő testének rugalmas szerkezete miatt a táncosok úgy érzik, hogy velük együtt folynak a lábukon. Az új Adidas cipőkollekció színes lehetőségei szintén pompásak, és jól illeszkednek a színpadi táncosokhoz.

20. Adidas utazócipő:

Adidas utazócipő -20

Az Adidas utazócipők olyan kényelmesek és megjelenésűek, hogy kétségkívül a legjobbak a lábakon. A vászon Adidas női cipők a legjobbak a lábukon mind megjelenésükben, mind a kényelemben. A szellős tér és a könnyű súly mezítláb érzi az embert utazás közben vagy a közelben sétálva. A vászoncipő -kollekcióban megtalálhatók azok a férfi minták is a cipőikben, amelyek hihetetlenül tetszenek a férfi öltözéknek.

21. Adidas csúszós cipő:

Adidas csúszik -21

Az unisex formatervezésű Adidas felcsúsztatható cipő hihetetlenül megfelel minden embernek. A cipők felső felületén lévő övek rugalmas tulajdonságai kényelmet nyújtanak a viselőnek járás közben. Könnyen viselhető és kényelmes mérete illeszkedik a lábujjakhoz, hogy az ember szerelmesnek érezze magát a cipőjébe. A lábak méretének megfelelően rugalmas, az övek maguk állítják be. Az időskorúak szeretik ezeket a kollekciókat, hogy kényelmesen érezzék magukat a lábujjakon, anélkül, hogy extra súlyuk lenne az anyagnak, és nincs magas funky stílusuk. A gazdag, józan és egyszerű megjelenés minden ruhához illik.

22. Piros Adidas cipő:

Piros Adidas cipő -22

A piros színű, mindenféle Adidas cipő kiemelkedik szépségéből. Különösen az Adidas női cipők pirosban pompásan néznek ki. A piros talppal és a piros pántokkal a teljesen vörös színű cipő imádnivalónak tűnik, és megfelel a viselt ruhának. A piros sportcipő is jól néz ki játék közben, mivel a cipő messziről észrevehető a szín miatt.

23. Pirate Black és Quot Adidas cipők:

Kalóz fekete és quot Adidas cipő -23

A kalózfekete Adidas cipő magas bokaréteggel és vastag talppal vadász stílusú cipő azoknak, akik szeretik a merész mintákat. A vastag rácsos talp félelmetes, miközben durva utakon sétál. A földön, például homokban, hegyvidéken vagy sziklás helyeken dolgozó emberek viselhetik ezeket a fekete és “Adidas” cipőket a kényelmes lábviselet érdekében. Az anyag elég vastag ahhoz, hogy a bokát és a lábujjakat megtámassza a külső részecskékről.

24. Unisex Adidas fehér cipők:

Unisex Adidas fehér cipők -24

A férfiaknak és nőknek egyaránt kifejlesztett fehér Adidas cipők látványosan mutatnak bármilyen ruhán és mindkettőn. Az Adidas fehér és sötétkék stan smith cipőkollekciója sportos megjelenést kölcsönöz, és az egyik legjobb Adidas futócipőnek számít. A fehér cipő zokni nélkül is viselhető, mivel az anyag puha és sima a bőrön.

25. Női dagály szabadidős sportcipő:

2016 női dagály szabadidős sportcipő -25

A legújabb Adidas cipő nőknek és fiatal lányoknak a sportos fehér talpú és fekete felsőrész, arany flitterekkel, fantasztikus kilátást nyújt. A szabadidős sportcipők jól mutatnak a fiatalok számára, hogy funky megjelenést és stílusos megjelenést kapjanak. Egy ilyen kialakítás jól néz ki minden olyan ruhával, mint például a farmer. Az Adidas cipőkollekció csodálatos kollekciót adott a cipő szerelmeseinek.

26. Adidas Leopard Print cipő:

Adidas Leopard mintás cipő -26

Az állatmintás extra árnyalatú, alkalmi cipők szintén sok tekintetet ragadnak meg körülötted. A fehér és fekete tapintású cipők, mint a fehér talp és a fekete összeillesztés, tökéletesen illeszkednek a leopárdmintás kombinációhoz. A fiatal hölgyek szeretik ezeket a kollekciókat, hogy egyedi megjelenésük legyen funky megjelenésük miatt. Az ilyen cipő viselése farmeron vagy rövidnadrágon vagy akár a hadsereg nyomtatott kollekciójában hihetetlenül néz ki.

27. Adidas Blauvelt túracipő:

Adidas Blauvelt túrabakancs -27

Az Adidas Blauvelt túracipők az Adidas sportcipők legkiválóbb kollekciói közé tartoznak, különösen férfiaknak és nőknek, akik a dzsungelben és a hegyekben járnak. A hatalmas csizma és a gyilkos talp csodálatosnak tűnik, és merész és merész képet alkot. A vékony fűzők és a kontrasztos talp is fantasztikus dizájnt kölcsönöz a cipőknek.

28. Neighborhood Adidas Shell Toe csizma:

Szomszédsági Adidas kagylócsizma -28

A nőknek szánt Adidas cipők a Neighborhood kagylócsizmában gyűjtötték össze a fantasztikus mintákat. Az ezekben a mintákban használt kiemelkedő színek eltérnek a többi sportcipőtől. Utazáshoz vagy reggeli sétákhoz és rendszeres alkalmi viseletű csizmákhoz készült cipő vastag anyagból készült a talpán és a felső részén. A csipkék kontrasztos fekete színűek a cipő krémszínű testén.

29. Adidas futócipő:

Adidas futócipő -29

Az Adidas futócipők hihetetlenek a cipők rugalmas talpával és rugalmasságával. Teljesen új színek gyűjteményét használják a speciális kocogócipőkben, mint például a szürke és az előforduló, valamint a kék és a zöld árnyalatai. A világosszürke és fehér kombináció klasszikus és gazdag, amely szinte mindenféle ruhához illik. A fehér talp és csipkék ragyogóan néznek ki a cipők szürke testével kombinálva.

30. A legújabb Porsche által tervezett Adidas cipők:

A legújabb Porsche által tervezett Adidas cipő -30

A legújabb Adidas cipők a Porsche sport kollekciójával hihetetlenül nagyszerű megjelenést kölcsönöznek. A cipők fehér és fekete felülete dinamikus és lenyűgöző. A talp extra rögzítőelemeket kapott, amelyek megkönnyítik a futást. Az ugráló húrok egyedi és extravagáns kialakításúak. Az oldalról kissé kimozduló pattogósávok sportosak és nagyok. Futás céljára a legjobb, a cipő a sportolók kedvence.

Akár a legegyszerűbb, akár a legfelháborítóbb formatervezésről van szó, az Adidas kollekció első látásra megnyeri a szívet. Az exkluzív dizájn és a három párhuzamos sáv, mint a cég logója az Adidas minden termékén látható. Az emberek megőrülnek az Adidas gyártásáért.