9 legjobb és legmodernebb fekete brogues férfiaknak és nőknek

A Brogues tökéletes választás stílusos öltözékben hordható cipőkhöz. Minden típusú ruhadarabhoz alkalmas. Kiemelkedhet mások közül, ha Bourges -t visel, és divatossá teszik a megjelenését. A brogues sokféle kivitelben és színben kapható fekete, barna és sárgásbarna színben. Sok fajta minták is megtalálhatók a fekete brogues. Mielőtt egyet választana, ismernie kell a legjobb terveket.

A legjobb Black Brogues férfiaknak és nőknek:

Tehát itt vagyunk, hogy segítsünk. Az alábbiakban bemutatjuk a 9 legjobb fekete brogue mintát,

1. Black Denim Brogues:

Fekete farmer Brogues

Ez a fekete brogue a hagyományos Oxford új változata. Ez a cipő fekete farmer felsőrésszel és vastag talppal rendelkezik, amely kényelmet és maximális tartósságot biztosít. Ez a kialakítás könnyű középtalppal és rongyos külső talppal rendelkezik, amely növeli a tapadást. Mivel a lábágy levehető. Alkalmi viseletként a legjobb választás.

2. Fekete borjúbőr:

Fekete borjúbőr

Ezek az elegáns férfi fekete brogue cipők tiszta bőrből készültek. Kiváló kialakítású, és ünnepi viseletként is viselheti. Maximális kényelmet és tartósságot biztosít. Próbálja ki ezeket a férfi fekete velúrbrodákat a napi irodai viseletével.

3. Lace Ups Black Brogue:

Lace Ups Black Brogue

A csipkés férfi fekete bőr broguék kézzel készített cipők. Ez a legkiválóbb minőségű borjúbőrből készült. A talp bőrből készült, és puha borjúbőrrel van bélelve, hogy maximális kényelmet nyújtson. E cipő viselése klassz megjelenést kölcsönöz. Tökéletes választás a hivatalos öltözékhez.

4. Black Brogue Cleat Boot:

Fekete Brogue Cleat Boot

Ez egy gyönyörű férfi fekete brogue csizma. Ez bőrből készült, ezért különösen óvatosnak kell lennie a kezelés során. A talp gumiból készült a maximális tapadás érdekében. Alkalmi öltözékével viselheti.

5. Black Suede Woman’s Bourges:

Fekete Suede Woman's Bourges

Tom fekete velúr broguai női cipők. Alkalmasak arra, hogy elmenjenek alkalmi vendégeikkel. A design páratlan és rendkívül kényelmes. Fűzős rendszerrel rendelkezik, amely biztosítja az előnyös illeszkedést. A puha textil lábágy párnázott a kényelem érdekében, és kezelt, hogy megszabaduljon a baktériumoktól. A talp gumiból készült, hogy jó fogást biztosítson.

6. Navy Black Brogue csizma:

Navy Black Brogue csizma

Ez a női fekete brogue csizma sárga talppal rendelkezik. A talp halmozott fából és hosszú gumitalpból készül, hogy extra tapadást biztosítson. Fűzött típusú, sárgaréz szemhéjakkal. Ez a cipő bőrből készült, és tökéletes alkalmi viselet.

7. Férfi fekete Oxford Brogues:

Férfi fekete Oxford Brogues

Ezek a fekete Oxford brogue cipők kiváló minőségű bőrből készültek. Ezenkívül ez egy tartós cipő. Hivatalos viseletként viselheti. Ez egy kényelmes cipő, amelyet egész nap viselhet. A fűzőrendszer tökéletes illeszkedést biztosít.

8. Női fekete alkalmi brogue:

Női fekete alkalmi brogue

Ez a fekete női bross finom bőrből készült. Ez egy sima típus, benne hűvös párnával. Ez a hűvös párna maximális kényelmet biztosít az Ön számára. Ez egy sima fűzős típusú brogue cipő. Ez a kialakítás egyszerű, és alkalmas azoknak, akik nem szeretik a dekoratív cipőket. Alkalmi viseletként és alkalmi viseletként is használható.

9. Márkás férfi fekete brogues:

Márkás Black Brogue

Ez a férfi fekete bőr bróga bőrből készült. Ez az intelligens fűzős cipő bőr talppal és bőr béléssel rendelkezik. Használhatja hivatalos viseletként, és puha, száraz ruhával tisztíthatja. Ez egy tartós cipő.

Ezek a piacon elérhető 9 legjobb fekete brogulyok. A cipők kiválasztásakor próbálja meg kiválasztani a legjobb márkát, amely tartós. Mindenki figyelmét jó megjelenéssel ragadhatja meg, így ne legyen olyan, mint mások; a legjobbnak lenni.