9 legújabb fürdőszobai csaptelep képekkel 2021 -ben

A csapok többé nem csupán a fürdőszoba kiegészítői, amelyek befejező érintést biztosítanak. A modern időkben különféle fürdőszobai csaptelepek állnak rendelkezésre a piacon, és mindegyik különleges kialakítással és funkcionális jellemzőkkel rendelkezik, hogy megfeleljen a felhasználó igényeinek. A csapokat mindig a fürdőszoba hangulatának és a telepítési helynek megfelelően kell kiválasztani.

A legjobb fürdőszobai csaptelepek Indiában:

Íme 9 egyszerű és modern fürdőszobai csaptelep, képekkel. Vessünk egy pillantást rájuk.

1. Fedélzetre szerelt fürdőszoba csaptelep kialakítása:

fürdőszobai csapok

Ez a kialakítás a fedélzeti tartó egyik legújabb verziója, ahol a csap a platform aljáról jön ki, ahelyett, hogy a mosdóból fúrná. A csap csapja a víz áramlását a 90 fokos esés helyett, amit a legtöbb csap ad. Az egyedi kifolyócső ennek a kialakításnak az egyik vonzó pontja.

2. Keverő fürdőszoba csaptelep kialakítása:

Egy keverő csaptelep

A melegvízellátás a mosdóban nem tartozik az alapvető követelmények közé napjainkban. Ez az elegáns acél kivitelű csaptelep ideális bármilyen fürdőszobába. A dizájn egyedi és több év után is trendben marad. Ez a legjobb fürdőszobai csaptelep ötlet.

3. Automatikus fürdőszoba csaptelep kialakítás:

Az automatikus csap

Az érzékelő csapok nagyon hűvösek és elegánsak. Ennek a fedélzetre szerelhető érzékelőcsapnak a felszerelése az egyik legbölcsebb döntés lehet az előkelő megjelenés érdekében. Azonban gyakran fennáll annak az esélye, hogy a szükségesnél több vizet használnak fel, ami csendes vízpazarláshoz vezet ebben a rendszerben. Tehát ellenőrizze a beállításokat, hogy minimálisra csökkentse a vízpazarlást, miközben ezt a modern technológiai csaptelepet tervezi.

4. Két fogantyús keverő fürdőszoba csaptelep kialakítása:

Kétfogantyús keverőcsap

Az egyik legkeresettebb dizájn a csapok iparában ez a fedélzetre szerelhető csap ikerfogantyúval. Ennek a keverőcsapnak három lyukra van szüksége, egy a csaptelepre és kettő a fogantyúkra. Ezek a csapok forró és hideg vizet kevernek össze közvetlenül a kifolyó elhagyása előtt, és csökkentik a túl forró vagy hideg hőmérsékletű mosás kockázatát.

5. Egykaros fürdőszoba csaptelep kialakítás:

Egykaros keverőcsap

Ez a kialakítás a leggyakoribb és legegyszerűbb csaptelep, amely minden otthonban megtalálható. A fogantyú forró vagy hideg oldal felé történő elforgatásával itt állíthatja be a víz hőmérsékletét. Könnyen kezelhető és telepíthető. Azonban a megfelelő szög beállítása az egyetlen tehetség, amire szüksége van ennek a csapnak a kényelmes működtetéséhez.

6. Arany fürdőszoba csaptelep:

Sima arany csaptelep

A lekerekített és tálszerű mosdószerkezetekhez ez a csap ideális ahhoz, hogy a kívánt magasságból vizet kapjon. Az arany kivitel nagyon stílusos és divatos megjelenést kölcsönöz. Ez a darab is érzékelő működésű, ami növeli vonzerejét és megszereti első látásra.

7. LED fürdőszoba csaptelepek:

Csapok LED -es lámpával

A LED -es lámpák új szenzációt keltettek a piacon, vonzó dizájnnal és teljesítménnyel. Itt van egy csap, amelybe LED -es lámpák vannak felszerelve. Az érzékelő nem csak a víz áramlását szabályozza, de mosás közben a lámpák hajlamosak izzani a kezekről, és kiváló élményt nyújtanak a felhasználónak.

8. Falra szerelhető fürdőszoba csaptelep kialakítása:

Falra szerelhető csap

Ha valami újat szeretne keresni, próbálja ki ezt a falra szerelhető csaptelepet a mosdókhoz. Keverő opcióval rendelkezik, és rendkívül könnyen kezelhető. Az egyetlen probléma itt az, hogy a csővezetékek a fal alatt fekszenek, amelyek hibás vezeték esetén komoly károkon mennek keresztül.

9. Magas fürdőszoba csaptelep:

Magas keverőcsap

Ez a csap egyedülálló karcsú kialakítású, és a hideg és meleg csatlakozásokat a fogantyú mérete választja el a folyamatos piros és kék színjelzések helyett. A könnyű használat és karbantartás vonzó választássá teszi minden fürdőszobában.

A választástól függetlenül mindig egyedi stílusú fürdőszobai csaptelepeket válasszon, amelyek örökké újak és vonzóak maradnak.