15 legújabb fürdőszobai padlóburkolat mintával

Tudta, hogy a fürdőszobai padlólapok kiválasztásakor sok tényezőt kell figyelembe venni? A megjelenés, a költség, az erő, a vízállóság mellett tipikusan padlólapokat helyeznek el, mivel könnyen karbantarthatók és csúszásgátlóak. De nem kell megelégednie a sima és unalmas dolgokkal. Ebben a cikkben bemutatjuk Önnek a legjobb fürdőszobai padlóburkolatok terveit, hogy tökéletes választás legyen a fürdőszobája számára.

A legjobb fürdőszobai padlólapok

A legjobb fürdőszobai padlólapok Indiában:

Íme a 15 egyszerű és modern fürdőszobai padlóburkolat, képekkel. Vessünk egy pillantást rájuk.

1. Durva csempe a fürdőszobai padlóhoz:

Durva csempe a fürdőszoba padlójához

A durva csempe a fürdőszobához tökéletes megoldás, ha rusztikus érzést szeretne mosni. Ezeknek a burkolólapoknak a porózus jellege segít fenntartani a helyszínt a kiömlések és elszíneződések ellen. A csempe sötétszürke bevonata együtt jár a káddal és a tér falszínével, ami nyers érzést kölcsönöz.

2. Texturált WC -padlólapok:

Texturált fürdőszoba padlólap

Ha elegáns, biztonságos és tartós megoldást keres fürdőszobája padlójára, akkor a texturált csempe a tökéletes megoldás. Ezek a csempék általában porcelánból vagy kerámiából készülnek, és hagyományos vagy modern fürdőszobákhoz egyaránt alkalmasak. A csúszásállóság az egyik legjobb előnye ezeknek a texturált csempéknek, amelyek vizuális érdeklődést keltenek az emberekben.

3. Fürdőszoba vinil padlólapok:

Fürdőszoba vinil padlólapok

Ha a tartósság az, amit keres, akkor a vinil padlólap tökéletes választás a fürdőszobában. Ez egy olyan anyag, amelyet a megfizethető és praktikus burkolat szendvicselésével alakítanak ki, és tovább tart. Ennek az anyagnak a vízállósága miatt tökéletes választás a fürdőszobákba. Ellenáll a karcolásoknak is, és vonzó színválasztékban kapható.

4. Klasszikus fürdőszobai padlólapok:

Klasszikus fürdőszoba padlólap

A klasszikus fürdőszobai padlólap tökéletes választás lehet, ha vizuális hatást szeretne elérni. A nagy fehér és fekete hatszögletű és nyolcszögletű csempe néhány átgondolt dizájn részét képezi, amely puha felületet kölcsönöz a mosási területnek. Jellemzően a fehér vagy a szürke az a szín, amelyet a tér vintage hangulatának növelésére és elegáns dizájn létrehozására használnak.

5. Kő fürdőszoba padlólapok:

Kő fürdőszobai padlólapok

A fürdőszobában található kőlapok hozzáadják a hely nyers hangulatát, rusztikus kivitelben. Ezek a csempék megkülönböztető vonást kölcsönöznek fürdőszobájának, mivel a színváltozatok meleg hatást keltenek. Ezeknek a sziklás csempéknek a természetes megjelenése rendkívül tartós. A tisztítási folyamat is meglehetősen egyszerű ezeknél a csempepadlóknál.

6. Dekoratív WC -padlólapok:

Dekoratív fürdőszoba padlólap

A dekoratív fürdőszobai padlólap egy alternatíva, ha kijelentést szeretne tenni. A fehér padlólapok egyedi fekete mintái gyönyörű kontrasztot teremtenek a szoba teljesen fehér piperecikkekkel és színpalettájával. Ez egyedi és személyre szabott megjelenést kölcsönözhet intim területének, bepillantást adva ízlésébe.

7. Marokkói fürdőszobai padlólapok:

Marokkói fürdőszoba padlólapok

A Kajaria egyike azoknak a cégeknek, amelyek fürdőszobai padlólapokat gyártanak, mór művészi felirattal, gyakran a marokkói építészetben. A marokkói fürdőszobai padlólapok bonyolult mintákat képviselnek, amelyek csodálatosan magukba foglalják a kivételes csempemunkát. Ezek a lapok többféle színkombinációban kaphatók, és tetszés szerint választhat.

8. Geometriai fürdőszoba padlólapok:

Geometriai fürdőszoba padlólapok

Ha ízlik a kreatív hangulat, akkor a geometriai WC padlólapok a legjobb választás. A bonyolult formák, minták és felületek rendkívüli hatást keltenek a padlón. Egyedülálló színkombinációkban kapható, amely kiemelkedő padlót eredményez a fürdőszobában. Ez az oka annak, hogy a geometriai lapok egyre nagyobb hangsúlyt kapnak.

9. Hagyományos fürdőszobai padlólapok:

Hagyományos fürdőszoba padlólap

Ha módot keres arra, hogy a történelmileg híres elemeket beépítse a mosási területébe, a hagyományos fürdőszobai padlólapok a tökéletes választás. A padlólapok szimmetrikus mintái általában márványból készülnek, és klasszikus felületet eredményeznek. Nem csak kényelmes, hanem ellenáll a foltoknak és foltoknak, segít a padló könnyű karbantartásában.

10. Fa csempe fürdőszoba padló:

Fa csempe fürdőszoba padló

Ha fapadlót szeretne beépíteni a mellékhelyiségébe, akkor fa viasz keverékével nézzen bele a padlólapokba. Ezek a fapadlók fürdőszobai padlóhoz biztonságérzetet adnak a mosási területhez, amely csúszásmentes. Tökéletes lehetőség egy megfoghatatlan mellékhelyiség kialakítására, különösen a nedves lábakra, gyakori a fürdőszobákban.

11. Rusztikus fürdőszobai padlólapok:

Rusztikus fürdőszoba padlólap

A rusztikus fürdőszobai padlólap az egyik legjobb lehetőség arra, hogy nyers érzetet adjon a mosási területhez. Ezek a burkolólapok a fényes és a matt felület között helyezkednek el, és egyedi dekorációt adnak a helyiségnek. Innovatív kialakításának köszönhetően hatalmas igény mutatkozik a rusztikus csempe iránt a piacon. Nem köt kompromisszumokat a fényes funkcióban, miközben hagyományos megjelenést kölcsönöz.

12. Funkcionális fürdőszoba padlólapok:

Funkcionális fürdőszoba padlólapok

Az elegáns fürdőszobai padlólapok tökéletes módja az élénk színek megjelenítésének. Kalandérzetet kelt a fürdőszoba belsejében. Az össze nem illő padlólapok színeket árasztanak, amelyek nemcsak frissek, de stílusosak is, vidám hangulatot keltve fürdőszobájában. Ezek a lapok ellentétben állnak a falak és piperecikkek egyszerű színpalettájával.

13. Fürdőszoba padlóburkolatok:

Mester fürdőszoba padlólap

A tágas, tágas fürdőszobai padlólapok általában szürke, porózus kőből készülnek, más néven pala. Ezek tökéletesen kiegészítik a fürdőszoba nedves felületét és könnyen kezelhetők. Tartós, mivel ellenáll a foltoknak, így vonzó lehetőség, különösen a fürdőhelyen. Annak érdekében, hogy jobban átjárhatatlan legyen, használjon áthatoló tömítőanyagokat.

14. Spanyol stílusú fürdőszobai padlólapok:

Spanyol stílusú fürdőszobai padlólapok

A Johnson fürdőszobai padlóburkolatok tökéletes példája a spanyol stílusnak a mosóterület padlóján. A tejfehér máz ezen padlólapok egyik megkülönböztető jellemzője. Az egyedi darabokat ötvöző, zökkenőmentes kialakítás esztétikus megjelenést kölcsönöz. A sokoldalúság és a tartósság tökéletes környezetet teremt a békés fürdéshez.

15. Modern fürdőszobai padlólapok:

Modern fürdőszoba padlólap

A lekerekített vonalak, amelyek elsősorban a formára és a formára összpontosítanak, a korszerű WC -padlólapok kiemelkedő jellemzői. Az elegáns szín és a józan dizájn kombinálva esztétikai eleganciát kölcsönöz fürdőszobájának. A modern rendszerekkel ellentétben a modern padlólapok lágy, lekerekített vonalat kölcsönöznek Önnek, amely egyedi fényben mutatja be a teret.

A fürdőszobai padlóburkolatok dekoratív és funkcionális tulajdonságai gyönyörű textúrát kölcsönöznek a mosási területnek. A cikkben szereplő 15 legjobb fürdőszobai padlóburkolat kialakítással egyszerű fürdőszobáját fiatalítóvá alakíthatja. Az általunk bemutatott döntésekkel reméljük, hogy a választás könnyebbé vált! Ne felejtse el tudatni velünk, hogyan segített ez a cikk!