15 modern konyhai padlólap képekkel 2021 -ben

Ha mindig is arra vágyott, hogy konyhájában fapadló dekoráció legyen, és úgy gondolta, hogy ez nem kivitelezhető, akkor ne aggódjon. Vannak új konyhai padlólapok porcelánból és kerámiából, amelyek könnyen ugyanazt a régi varázst, melegséget és otthonosságot kölcsönözhetik Önnek. A konyhai padlólapokat nemcsak otthonainkban használják, hanem kereskedelmi forgalomban is használják az iparban és az éttermekben. Görgessen lefelé ebben a kiterjedt cikkben, és találjon inspiráló és felkapott lehetőségeket a konyhai padlólapok kialakításában, amelyek új, frissítő megjelenést kölcsönöznek a konyhának!

Legújabb konyhai padlólapok

A legújabb konyhai padlóburkolatok:

Itt van a 15 egyszerű és legjobb konyhai padlólapunk, fényképekkel. Vessünk egy pillantást rájuk.

1. Viktoriánus konyhai padlólapok:

Viktoriánus konyhai padlólapok

Ez egy hagyományos mintás, viktoriánus stílusú csempe szőnyeg a konyha padlójához, amely tökéletesen illeszkedik a konyha fényes, fehér színű szekrényeihez. Ezek a mintás konyhai padlólapok sokoldalúak és testreszabhatók. Számos variáció valósítható meg a minta szegélyeiben és szögeiben, amelyek varázslatot varázsolnak a konyhába a megfelelő backsplash segítségével. Ezek a dekoratív csempék karcállóak és tartósak, így ideálisak konyhai padlókhoz.

2. Rusztikus konyhai padlólapok:

Rusztikus konyhai padlólapok

Itt egyedi konyhai padlólapokat látunk földes színekben, amelyek hasonlítanak a természetes kőhöz, és különböző bézs árnyalatokat tartalmaznak a világos és a sötét között. Gyönyörűen illeszkedik a konyha színvilágához, amely szürke -fehér sémából áll. A csempézett padló nem egyenletes, hanem egyenetlen négyzetek és téglalapok kombinációja, amely vonzóvá teszi és kreatív tervezési koncepciójával ideálisnak tartja.

3. Spanyol csempepadlós konyha:

Spanyol csempepadlós konyha

Itt egy spanyol témájú konyhát látunk, amely kifinomult és ízléses. A dekoratív konyhai padlólap barátságosan néz ki és melegséget áraszt, praktikus belső kialakítással a konyha elrendezésében. A konyhai csempe itt páratlan minőségű, kék nyolcszögletű terrakotta padlólap. A csempe rendkívül tartós, könnyen karbantartható, és hiteles, régi világ varázsát hordozza magában.

4. Vintage konyhai padlólapok:

Vintage konyhai padlólapok

Itt láthatjuk, hogy a fekete -fehér kockás padló vinil csempe vintage elemet ad a dekorációhoz, és retro megjelenést kölcsönöz neki. A fekete-fehér csempe padlókonyha kombinációja népszerű választás klasszikus, semleges megjelenéssel ebben a teljesen fehér konyhában, fehér szekrényekkel és hozzáillő fekete-fehér készülékekkel, amelyek tovább növelik ennek a csempézésnek a szépségét. A konyha vidámnak tűnik, foltos, tiszta és világos megjelenéssel.

5. Kortárs konyhai padlólapok:

Modern konyhai padlólapok

Ebben a konyhában a bézs színű konyhai csempe vonalfa kialakítását látjuk, amelyek mélységet adnak a padlónak. A sima, téglalap alakú burkolólapok természetes felülettel rendelkeznek, világos és sötét árnyalatokkal, egyszerűséggel és eleganciával. Ezek a csempék nem csak csodásan néznek ki, de könnyen karbantarthatók és tisztíthatók. A világos bézs színű konyhai padlólapok fehér szekrényekkel divatos megjelenést kölcsönöznek a konyha padlójának, csúcsminőségű luxusérzetet kölcsönözve.

6. Olasz konyhai padlólapok:

Olasz konyhai padlólapok

Itt ez a konyha cement színű kőfúziós olasz burkolattal rendelkezik, szürke és fehér erezettel, ami időtlen monokróm megjelenést eredményez. A csempe kopásálló és könnyen karbantartható, és sokoldalúan illeszkedik bármilyen helyiséghez. A szekrény fehér és barna kombinációjával gyönyörűen illeszkedik a kőből készült konyhai padlólapokhoz. A backsplash és a bútorok keverednek az egész konyha dekorációjának színvilágával, és teljessé teszik a konyha megjelenését.

7. 3D konyhai padlólapok:

3D konyhai padlólapok

Itt egy elképesztő 3D padlóburkolatot látunk, amely fantasztikus padlóművészettel kelti életre konyháját. Ez a lenyűgöző művészet csempe segítségével átalakíthatja és megújíthatja konyhájának dekorációját. Ezek csúszásmentes és vízálló burkolólapok, amelyek rendkívül funkcionálisvá teszik, és olyanná teszik a természetet, ami kellemes élményt nyújt a konyhában való munkában. A 3D Kajaria konyhai padlólapok azon cégek közé tartoznak, amelyek ilyen típusú csempékkel foglalkoznak, és minden igényt kielégítenek.

8. Tervező konyhai padlólapok:

Tervező konyhai padlólapok

Itt egy gálya típusú konyhát látunk, ahol szövött modern konyhai padlólapokat látunk cikk-cakkos mintával lágy szürke csempéken, amelyek utánozzák a retro dizájnt. A szekrények, tűzhelyek és a sütő elrendezésében a hely okosan kihasználható a helytakarékosság érdekében. A csempeválaszték és az üvegajtóból nyíló kilátás lenyűgöző, és az elrendezés kiválóan illeszkedik ehhez a dizájner konyhához. Ezek a lapok tartósak és könnyen karbantarthatók.

9. Fekete -fehér csempe padlókonyha:

Fekete -fehér csempe padló konyha

A konyha padlójának egyes színei és mintái klasszikusak és időtlenek, és ez a merész kockás csempe az egyik. Ez a fekete -fehér szekrényekkel és munkalapokkal összeillő csempe kombinációja növeli ennek a népszerű konyhai padlólapnak a vizuális megjelenését. Az itt található csempék éles ellentétben állnak a konyha hátoldalával és dekorációjával. Mindezek együtt ötvözik az eleganciát a praktikus funkciókkal ebben az elegáns konyhában.

10. Elefántcsont konyhai padlólapok:

Elefántcsont konyhai padlólapok

Ebben a konyhában látjuk, hogy az elefántcsont színű csempe mennyire varázslatos megjelenést és a tér illúzióját kelti. A dekoráció modern stílust sugároz, és kiemeli a minimalista körvonalat. Fényes, frissítő hangulatot áraszt ez a konyha csiszolt fényes csempével. A szekrény színe és a készülékek tökéletesen illeszkednek a konyha színvilágához. Ezek a porcelán konyhai padlólapok rendkívül tartósak és könnyen karbantarthatók.

11. Barna konyhai padlólapok:

Barna konyhai padlólapok

Ezek az egyedülálló, nagyszerű megjelenésű csempék meleg és hangulatos megjelenést kölcsönöznek, és a konyhát stílusosnak, valamint kényelmes személyes szentélynek teszik. Ezek a terrakotta négyzet alakú konyhai padlólapok a konyhákhoz illeszkednek, rusztikus esztétikai vonzerőt kölcsönöznek nekik, és a szoba dekorációja tökéletesen illeszkedik a kiválasztott fa szekrényekhez és szekrényekhez. Mindezek, a rozsdamentes acél konyhai eszközökkel együtt tökéletes együttest teremtenek ehhez az otthonos, mégis elegáns konyhához.

12. Zöld konyhai padlólapok:

Zöld konyha padlólapok

Ebben a konyhában francia stílusú visszaemlékezéseket látunk, és az elegancia és az otthonosság gyönyörű kombinációja van, ami lenyűgöző hangulatot kölcsönöz ennek a kedves konyhának. Olyan sok szín látható itt, ami ellentétben áll a fényes fehér konyhaszekrényekkel. A gyönyörű függő cserepes növények azt a benyomást keltik, mintha a természetet kívülről a konyhába hoznák. A gyönyörű konyhai padlólapok, amelyek az ablakokon átáramló erős fényben fürdenek, tovább növelik ennek a gyönyörű konyhának a varázsát.

13. Fa csempe konyhai padló:

Fa csempe konyhai padló

Itt egy konyhát látunk a legújabb konyhai padlólapokkal, amelyek fához hasonlítanak és sok karakterrel rendelkeznek. Gyönyörűen tükrözi a tulajdonos személyiségét, és egyszerű, mégis elegáns megjelenésű. A finom színek gyönyörűen illeszkednek a konyha színvilágához, és világos színűek. Az ablakon keresztül érkező természetes fény ragyogó megjelenést kölcsönöz a konyhának, és jól illeszkedik a fa szekrényekhez. A központ közepén lévő sziget márványpulttal varázsolja ezt a már szép konyhát.

14. PVC padlólapok konyha:

Pvc padlólapok konyha

Ebben a konyhában kis konyhai padlólapokat látunk PVC -ből, amelyek régi egyszerű varázsát hordozzák. A csempe meleg és földes színű, és tökéletesen illeszkedik ennek a furcsa konyhának a dekorációjához. A fehér és krémszínű fa szekrények természetes fényt árasztanak a fehér ablakokból, így ez a szoba nagyon otthonos és hangulatos. Az ilyen típusú burkolólapok népszerűek, mivel gyorsan és egyszerűen felszerelhetők.

15. Kő konyhai padlólapok:

Kő konyhai padlólapok

Ebben a konyhában elegáns szürke és fehér színű természetes követ látunk, amely jól illeszkedik az otthon dekorációjához, és az egyik legjobb csempe a konyhai padlóhoz. Ez a csempézés finoman világosítja a konyhát anélkül, hogy túlzásokba esne világos bézs színű szekrényeivel és felső lámpáival. Annak ellenére, hogy az elrendezés kicsi, ízlésesen elrendezett készülékek helyet takarítanak meg, és otthonosnak, otthonosnak és drámaian gyönyörűnek tűnnek.

Ha a konyhájának új megjelenés előtt áll, akkor ezen a cikken keresztül beléphet a gyönyörű és színes csempe lenyűgöző világába, színek, stílusok és minták széles skálájával. Ezek a színes konyhai padlólapok különböző anyagokból készülnek, és sokféle textúrát kínálnak. A választás során ügyeljen arra, hogy az otthoni hangulathoz való illeszkedésen kívül a mindennapi használat nehézségeinek is ellenálljon. Reméljük, hogy ez a kiterjedt cikk segít kiválasztani a megfelelő csempét, és örömet és melegséget kölcsönöz otthonának!