20 legújabb konyhai csempe, képekkel 2021 -ben

A konyha a ház létfontosságú helyisége, ahonnan minden higiénikus ételt megkap. Ismerve a konyha szükségességét, ezt úgy kell megtervezni, hogy a benne dolgozó személy nagyon kényelmes és elégedett legyen. Manapság a moduláris konyha nagyon népszerűvé vált a nagyszerűség miatt. A konyhai csempék kialakítása kulcsfontosságú szerepet játszik a konyhája kinézetében. Ezeket nagyon óvatosan kell kiválasztani, mert egy kis eltérés tönkreteheti a konyha szépségét.

A legújabb konyhai csempék

A konyhák különböző méretűek és formájúak lesznek, és minden konyha egyedi, az ember különböző elképzelései miatt. Ezért számos olyan csempe van, amely megfelel a konyhájának és a fantáziájának. Legtöbbjük elérhető a piacon, böngéssze át a katalógust, mielőtt bármit vásárolna. Az alábbiakban bemutatunk néhány nagy és modern konyhai csempét képekkel, amelyek elérhetők az indiai piacon.

Hogyan válasszuk ki a legjobb konyhai csempéket:

Az otthoni csempéket nagyon óvatosan kell kiválasztani, mert egy kis hiba elronthatja az egész dizájnt.

  • Először is értékelje a konyha méretét és azokat a helyeket, ahol fel kell szerelni a csempéket.
  • Válassza ki a csempe méretét. A csempe általában különböző méretű és formájú. Négyszögletes csempe, kör alakú csempe, hatszög alakú csempe stb..
  • Ezután el kell döntenie, hogy milyen színű csempe illeszkedik a ház többi helyiségéhez.
  • Mivel a konyha az a hely, ahol a főzés és a mosás folyik, válassza ki a tartós csempéket, és ami a legfontosabb, a csempe legyen hőálló és könnyen mosható.
  • A márka az egyik kritikus tényező, amelyet figyelembe kell venni a csempe felszerelése előtt. Sok kiváló márka létezik, mint a Kajaria, Somany, stb. Ügyeljen arra, hogy vigyázzon a költségvetésre is.

A legjobb konyhai csempék Indiában:

Itt 20 egyszerű és modern konyhai csempe mintát vettünk fel képekkel. Vessünk egy pillantást rájuk.

1. 3D technológia konyhai csempe minták:

3D technológia konyhai csempe

Ez az egyik kreatív tervezési koncepció, amelyet a konyhai padlóhoz lehet alkalmazni. A 3D padlóburkolatok világszerte korszerű és folyamatos koncepció. Ez elbűvölő megjelenést kölcsönöz, és a gyerekek biztosan szeretnek játszani ezen a 3D -s padlón. Ön lehet az első személy a helyéről, aki bemutatja ezt a formatervezést másoknak, mert nagyon kevesen tudnak erről.

2. Kis konyhai csempe:

Kis konyhai csempék

Ez a kialakítású konyhai csempe tökéletesen illik a kis konyhákhoz. Azok, akik szeretik a zöld színt, választhatnak ilyen típusú csempéket konyhájukban. Ezek a csempék kerámiák és tűzállóak is, és a rajtuk lévő foltok könnyen tisztíthatók. A kicsi és egyszerű csempe nem tűnik olyan gazdagnak, de előkelő és kiegészíti a konyha megjelenését.

3. Fapadlós konyhai csempe:

Fapadlós konyhai csempe

A fa burkolás a konyhai padlóburkolatok jelenlegi koncepciója, és ez a koncepció eltér a többi burkolólaptól a csempe textúrája, tapintása és megjelenése miatt. Valóban kiváló és stílusos koncepció, amelyet a konyhájában is el lehet fogadni. Ez a kialakítás királyi megjelenést kölcsönöz a konyhának.

4. Fehér és fekete konyhai csempe:

Fehér és fekete konyhai csempe

A fehéret és a feketét halálos kombinációnak tekintik, és ellentétben állnak egymással. Ez a kialakítás alul fehér csempével és felül fekete csempével egyaránt elegánsnak és teljesen mesésnek tűnik. Az alsó szekrényajtók fehér színűek, illeszkednek a csempékhez, amelyek a konyha dekorációjának részét képezik. Az egyetlen trükkös dolog ezekkel a fehér csempékkel az, hogy rendszeresen tisztítani kell őket, hogy a foltok ne látszódjanak.

5. Glory Gold Design konyhai csempe:

Glory Gold Design konyhai csempe

Ez a konyhai csempe ötlet tökéletesen illik minden konyhához. A legtöbb csempe sima, míg néhány csempe vízforraló mintával és teáscsészével arany színű. Ez a koncepció félelmetesnek tűnik a fából készült színes bútorokkal. A konyha fala masszív, hogy a csempe esztétikus megjelenését biztosítsa. A csempe alsó burkolata ragyogó megjelenést kölcsönöz a konyhának.

6. Zöld konyhai csempe:

Zöld konyhai csempe

Ez a kialakítás az egyik egyszerű és aranyos, amely a konyhában is elfogadható. A szín földes és gazdag, és egyszerűséget és eleganciát sugároz. Kombinálhatja konyhai eszközeit a szürke, fekete és világos színek különböző árnyalataival, hogy méltóságteljes és komor hatást érjen el konyhájában.

7. Kék konyhai csempe:

Kék konyhai csempe

Ez az azúrkék rendkívül élénk és szemet gyönyörködtető szín. Ez a szín állítólag béke és nyugalom hatása, mivel illeszkedik az ég és az óceán színéhez. Ezek a kék színű csempék olyan sokoldalúak, hogy jól illeszkednek számos színhez, például fehérhez, piroshoz, feketehez stb..

8. Üveglapok a konyhához:

Üveg csempe a konyhához

Az üveglapok vékony üvegdarabokból készülnek, áttetsző mázzal a csempe hátoldalán. Az üveglapok áttetsző tulajdonsága a legszebbé teszi őket, és modern megjelenést kölcsönöz a konyhának. Ezek a csempék tükrözik a fényt, amely világosabb megjelenést kölcsönöz a konyhának.

9. Elefántcsont konyhai csempe:

Elefántcsont konyhai csempe

Az elefántcsont kemény és fehér anyag, valamint tartós anyag, amelyet nem lehet könnyen megrongálni. Az elefántcsont csempe tűzálló, és ezeket kevésbé érinti vízbe merítés. Az elefántcsont csempe természetes hatást kelt és tágas megjelenést kölcsönöz. Ezek a burkolólapok jó választás háztartási vagy kereskedelmi konyhai célokra.

10. Dekoratív csempe a konyhához:

Dekoratív csempe a konyhához

Ez a kialakítás kivételesen modernnek tűnik, hatszög alakú csempe keresztező vonalakkal. A sárga okkerszín meleg és földes, és ősi érzést kölcsönöz. Ez a szín ragyogást, energiát és gazdagságot kölcsönöz a konyhának.

11. Konyha szegélylapok:

Konyhai szegélylapok

Ezek a szegélydizájn csempék tökéletesek a személyiség és a karakter beivására a konyhába. Az elegáns geometriai kialakítás kontrasztos színárnyalatokkal lenyűgözően néz ki a krémszínű csempe egyszerű hátterében. Ezek a csempék lehetővé teszik, hogy vintage foltos megjelenést hozzon létre a konyhapulton, és varázst kölcsönöz.

12. Kortárs konyhai csempék:

Kortárs konyhai csempe

Ez a kialakítás geometriai mintákat tartalmaz monokróm, merész és bonyolult mintákkal, amelyek a konyhát megújítják. Ez a minta emberi tapintást kölcsönöz a splashback -nek, köszönhetően a design illusztrációjának. A fal közepén található idegpánt lehetővé teszi, hogy merész színekkel menjen a konyhaszekrénybe.

13. Mintás konyhai csempe:

Mintás konyhai csempe

Ez a csábító dizájn ötvözi a geometrikus virágmintákat a bonyolult grafikákkal. Élénknek és stílusosnak tűnik, és királyi érzést kölcsönöz a konyha falának. Kombinálja ezt a megjelenést néhány jazzes és élénk színű konyhai készülékkel, hogy előkelő tényező legyen, és készüljön fel az utat övező számos bókra!!

14. Gyöngy fehér csempe konyhához:

Gyöngy fehér csempe a konyhához

Valószínűleg a leggyakoribb, mégis egyedi koncepció. Ezek a csempék minden lakberendezéshez jól illeszkednek, ezért nagyon sokoldalú burkolókoncepció a konyhában. A fehér gyöngycsempe szép díszként és praktikus visszapillantásként működik, és minden konyhában tökéletesnek tűnik.

15. Faux kitett téglalapok konyhához:

Faux kitett téglalapok konyhához

A modern világ egyik legkifinomultabb burkolólapja. Ez a csempézett kialakítás remekül meghatározza a hangulatot a város egyik legjobb konyhájában. Hozzáférhet néhány megfelelő konyhai eszközzel és cserepes növényekkel, és karbantarthatja, hogy sokáig az egyik legjobb konyha legyen..

16. Konyhacsempék keverése és illesztése:

Keverje össze és illessze össze a konyhai csempéket

A konyhai csempékkel az egyik legbonyolultabb dolog az, hogy kiválassza a szemet gyönyörködtető dizájnt. Ebben az esetben különböző típusú csempéket illesztenek össze, hogy kellemes dekoratív mintát hozzanak létre. A csempék keverése egy tonális palettán belül intelligens és modern.

17. Márvány konyhai csempe:

Márvány konyhai csempe

A márvány nem éppen üveges vagy kerámia csempe, de a piacon kapható természetes kő. Ha kíváncsi a tiszta fehér márvány megjelenésére, akkor ezt a formatervezést a konyhája padlójára és falaira is fel lehet használni. Egy teljes márványkövet lézerrel vágnak le a konyha padlójának vagy falának méretétől függően, és gondosan telepítik.

18. Patchwork konyhai csempe minták:

Patchwork konyhai csempék

Ez a konyhai csempe dizájn ragyogó, patchwork kialakítással. Sokféle formájú és színű modellel rendelkezik fehér alaplapon. A konyha fala biztosan kiemelkedik ezzel a csempe mintával, és feltűnőnek tűnik. Ha érdekli a hagyományos megjelenésű vidéki konyhák, akkor feltétlenül használja ezt a kialakítást. A konyhai alapokon lévő edények homokból készülnek, ami ismét hagyományos koncepció.

19. Réteges stílusú konyhai csempe kialakítása:

Réteges stílusú konyhai csempe tervezés

Ez a csempézési koncepció meglehetősen egyedi, amely a konyhájában is alkalmazható. A falakon lévő mikrokockák úgy néznek ki, mint egy fénykép képpontjai, ha tökéletesre vannak nagyítva. A falon jól látható egy fénykép egy dombos, elhagyatott helyről, amikor a nagyítás kis képpontokra tör. A barna moduláris felépítésű fehér platform tökéletesen illeszkedik ezekhez a lapokhoz.

20. Kreatív konyhai csempe minták:

Kreatív konyhai csempék

Ez a konyhai csempe design nagy kreativitással készült. Geometriai alakzatokat használnak ezeknek a lapoknak a vágásához. A középső részen lenyelt csempe van rögzítve, amely úgy tűnik, mintha a golyók félbe vannak vágva és rögzítve. Ez a félgömb minta karizmatikusnak tűnik egyedi kialakításával. Izgalmas és fantasztikus ötlet ilyen csempe használatával ragyogást varázsolni a konyhába.

A szekrényeket, a munkalapokat és a padlót választotta, de van még egy létfontosságú elem, amely megteremtheti vagy megtörheti álmai tervét. A konyhai fali csempék védik és személyre szabják a ház legkeményebb dolgozószobáját. Mindenféle színben és mintás, texturált vagy sima kivitel széles választékában kaphatók ezek a kerámia csodák. A merész visszaverődéstől a modern formákig, geometriáig és mozaikokig ezek a szuper stílusos ötletek biztosan inspirálnak.