25 legújabb fali csempe, képekkel 2021 -ben

A lakberendezés a barlangok falfestményeiből a gravírozott falfestményekbe fejlődött a közelmúltban. A modern művészet, a technológia és a kreatív ötletek a házakat gyönyörű otthonokká alakítják, és a benne élő ház tagjainak személyiségét és életmódját ábrázolják. Ez az oka annak, hogy a fali csempék tervei hatalmas felfordulást tapasztaltak a modern időkben. Amikor a lakóhelyiségben vagy az irodában falburkolatot készít, megfelelően és divatosan kell terveznie, mert egy kis eltérés tönkreteheti a gyönyörű dizájnt. Ebben a cikkben a kreativitásnak megfelelő stílusos fali csempe mintákat fogjuk látni, amelyeket álmai otthonában lehet kivitelezni.

Legújabb falcsempék

Hogyan válasszuk ki a legjobb fali csempéket??

Gondolkodik azon, hogy hogyan kell kinéznie a falburkolatnak, de nem tudja eldönteni, hogyan kezdje el. Íme néhány tipp a legjobb fali csempék kiválasztásához.

  • Először döntse el, hogy milyen típusú burkolólapokat kell használni a különböző helyiségekben. A üvegezett/kerámia csempe a piacon elérhető legjobb termékek, amelyek hatékonyan ötvözik az otthonok szépségét és rendeltetését.
  • Ezután következik az a terület, ahová a lapokat kell elhelyezni. A belső burkolatok eltérnek a külső burkolólapokétól. A külső falakon általában kemény és beton burkolólapokat kell használni, hogy minden időjárási körülménynek ellenálljanak.
  • A költségvetés szintén alapvető tényező, amelyet nem szabad figyelmen kívül hagyni. A burkolás általában általában a projekt befejezése (a ház építése) előtt kezdődik. A költségvetés az utolsó szakaszban kissé szűkössé válhat. Válassza okosan a lapokat, hogy költségei ne lépjék túl a várt költségvetést.

A legjobb fali csempe minták Indiában:

Vessen egy pillantást a 25 egyszerű és modern fali csempe mintára, amelyeket érdemes megfontolni álmai otthonában.

1. Külső fal csempe:

Külső fal csempe

A fenti burkolólapokat legjobban a külső falakon lehet használni. A különböző színű alternatív formák egyedi megjelenést kölcsönöznek a külső falaknak. A csempe textúrája annyira kiegészíti egymást, hogy ellenáll minden időjárási körülménynek. A por, foltok és karcolások nem olyan könnyen láthatók ezeken a lapokon, így tökéletes választás a külső falakhoz.

2. Belső fal csempe kialakítása:

Belső fal csempe

Ezek a csempe tökéletes választás a nappaliba. A rozsdás vas megjelenés extravagáns megjelenést kölcsönöz a nappalinak. Nappal az ablakokból érkező napfény fokozza a csempék szépségét, éjszaka pedig a mennyezetről érkező világítás fényessé teszi a rozsdás vascsempéket.

3. Buddha fallapok:

Buddha fal csempe

Buddha urat a béke hírnökének tekintik, és a Nirvánáról tanítják. Ezek a csempék a házban az emberek természetét ábrázolják, milyen nyugodtan és békésen szeretnek élni. A képen az arany színű Buddha látható, aki a fa alatti sziklán ül. Ezek a csempék a ház bejáratánál elhelyezve kellemes megjelenést kölcsönöznek a házba érkező személyeknek.

4. Ganesha fallapok:

Ganesha fal csempe

Lord Ganesha -t széles körben az élet minden akadályának eltávolítójának tekintik. A hinduk a kezdetek istenének tartják, és minden szertartás és szertartás elején tisztelik. Ezeket a csempéket leginkább a ház bejáratánál vagy a pooja szobában használják. Ezeknek a csempéknek a ház nyílásánál való elhelyezése jó előjel. Nagyon sokféle Ganesha csempe választható, de ez élénknek és merésznek tűnik a hátul lévő fafaragásokkal.

5. Radha Krishna falcsempék kialakítása:

Radha Krishna fal csempe

A hinduk Radhát és Krisnát tekintik a világ örök szerelmeseinek. Az ősi könyvekben sok romantikus történet található erről a párról. Azt mondják, hogy Krisna elvarázsolja Radhát a fuvola zenéjével. Ennek a párnak a képei különböző formákban kaphatók, mint például festmény, képkeret és még a csempe is. Ezeket a csempéket a nappaliban vagy a bejáratnál, vagy a hálószobában vagy a pooja szobában lehet elhelyezni.

6. Falburkolatok:

Fal burkolólapok

Ezek a falburkolati csempék könnyedén használhatók kint, hogy javítsák a külső megjelenést. Ezek a csempék vízállóak, tűzállóak, és bármilyen időjárási körülmények között is ellenállnak. Ezért ezeknek a burkolólapoknak a használata lehetővé teszi számunkra, hogy még sok év után is élvezhessük színét és felületét. A korszerű kőből készült megjelenésnek köszönhetően elegánsnak tűnik az összetett falon vagy a kert falain.

7. Nyomtatott csempe falra:

Nyomtatott csempe falra

A korábbi csempéket csak a konyhában vagy a mosdókban használták. Azok a napok elmúltak, most ez a tendencia a digitálisan nyomtatott fali csempék tervezésében. Ezek a falakon lévő nyomtatott csempék a dobozból kinézetet kölcsönöznek, és a falakat lenyűgöző műalkotássá alakítják. Ezek a csempék könnyen tisztíthatók, hosszú élettartamúak, sőt gyönyörű megjelenést kölcsönöznek nekünk. A bálnák a türkizkék vízben a fenti képen úgy néznek ki, mintha bármelyik pillanatban megelevenednének, és szórakoznának velünk.

8. Virágos fali csempe kialakítása:

Virágos fal csempe

Ezek a csempék a természet szemet gyönyörködtető és gyönyörű megjelenését hozzák a házba. Ezekkel a csempékkel életet adhat a designnak. A tervek és méretek ilyen változatos keverékével garantált a tökéletes megjelenés otthonában. Ezek a burkolólapok használhatók a belső vagy külső falakhoz. Ha szereti a virágokat és nagyon vonzódik hozzájuk, ezek a csempe tökéletes választás álmai otthonához.

9. Konyhai falburkolatok:

Konyhai fal csempe

A konyha az a hely, ahol kísérletezhet a csempékkel és sokoldalú kialakításukkal. A konyha hátulütője az első és legfontosabb hely az átalakításra. A konyha az a hely, ahol főzünk és eszünk. Ezért ennek a helynek tisztának és higiénikusnak kell lennie. A fehér az univerzális szín, amely fényűző megjelenést kölcsönöz nekünk. Ha a konyhai edényeket a képen látható csempékkel egészíti ki, akkor kiegészíti a konyha megjelenését.

10. Fali csempe a nappaliban:

Fali csempe a nappaliban

A nappali a ház fő szobája. A nappaliban lévő csempéket gondosan kell kiválasztani. Ez a kifinomult nappali burkolás. A gyémánt alakú szatén csempék és a tükrös csempék között lenyűgöző megjelenést kölcsönöz. A tükrözött csempe világítása vonzóvá teszi a nappaliban áthaladókat.

11. Fallapok a csarnokhoz:

Fali csempe a csarnokhoz

A csarnok a ház nélkülözhetetlen helyisége, akárcsak a nappali. Itt, ebben a szobában rendszeres találkozókat tart a családtagjaival vagy a kívülállókkal. Ezért ennek a szobának elegánsnak kell lennie. A fenti képen látható csempe szatén textúrájú csempe, arany színnel, a királyi megjelenést ábrázolja. Az ablakokon beáramló napfény csillogó megjelenést kölcsönöz a csempéknek.

12. Irodai falcsempék kialakítása:

Irodai falcsempék

Az iroda az a hely, ahol időnk nagy részét otthonunktól távol töltjük. Ezért biztosítani kell, hogy az iroda kellemes és tisztességes megjelenéssel biztosítsa a munkavállalók számára a megfelelő légkört. Az iroda lapjait okosan kell megválasztani. A fenti minta egy homogén alternatív fekete és fehéresbarna sáv, amely kiegészíti az irodai megjelenést.

13. Erkélyes falcsempék:

Erkélyes falburkolatok

Az erkély az a hely, ahol ülhet, pihenhet és jól érezheti magát családjával és barátaival. Tehát ennek a helynek pihentető megjelenést kell adnia nekünk. A fenti képen a természetes kő megjelenésű csempe verhetetlen a finom rusztikus tónusokkal. Ezek a csempék a falra fektetve könnyedén adják hozzá a textúrát, színt és meleget. Mivel ezek a burkolólapok természetes kőből készülnek, rendkívül ellenállnak a durva időjárási körülményeknek. A természetes szemminták szépek és egyediek. Így nincs két egyforma lap.

14. Pooja szoba falcsempéi:

Pooja szoba fali csempe

Pooja szoba az istentiszteleti hely a házban. Ezért vallásos festményeknek vagy képkeretnek, sőt vallási csempéknek is jelen kell lenniük ebben a szobában. Az omot szent hangnak és spirituális szimbólumnak tekintik a hinduizmusban. A háztartásban élő egyének gyakran használják ezeket a csempéket a szobájukban. Más lapokat is használnak, például isteneket és istennő csempéket. Az alján használt diya csempe kiegészíti a pooja szoba megjelenését.

15. Fürdőszoba fal csempe kialakítása:

Fürdőszoba fal csempe

Mára a fürdőszobák is otthonunk egyik alapvető szobájává váltak, amelyek nagy figyelmet és összpontosítást igényelnek a tökéletes hangulathoz. A szürke vagy galambszürke kerámialapok sötétebb árnyalatának kiválasztása finom karaktert adhat ehhez a térhez. Gyönyörűen kiegészítheti a csillogó fehér fürdőszobai berendezéseket. A kerámia burkolólapok széles szín-, forma-, minta- és méretválasztékban állnak rendelkezésre, és számos választási lehetőséget kínálnak.

16. Hálószoba fal csempe:

Fali csempe tervezés hálószobához

A hálószoba egy olyan hely, ahol tökéletes légkört kell teremtenie ahhoz, hogy jól aludjon. Ezért a hálószoba kialakítása nagyon fontos a ház tervezése során. Ez egy példa a hálószoba extravagáns, pazar megjelenésére. A texturált, természetes kőből készült falcsempék az első dolog, amit ezen a képen látunk.

17. Parkolófal csempék:

Parkoló fal csempe

A ház parkolólapjait nagyon óvatosan kell megválasztani, mert a falra helyezhető szokásos csempék nem mennek a padlóra. Ezeknek a burkolólapoknak keménynek kell lenniük, lehetőleg betonból, hogy ellenálljanak a jármű mozgásának, és ezeknek tartósnak is kell lenniük. A fenti kép a parkolólapok klasszikus példája. A fekete és szürke gyémánt alakú csempe alternatív elhelyezése tökéletes papírmunkának tűnik.

18. Kerti falcsempék:

Kerti fal csempe

A kert az a hely, ahol jelentős időt tölt. Egy tökéletes, szép kert a bejáratnál vagy a hátsó udvaron mutatja be a ház szépségét. Az ember el tudja képzelni, hogyan néz ki a ház belülről, ha csak a gyönyörű kertet nézi, és ehhez elengedhetetlen a csempe elhelyezése és a használt csempe típusa. Ezen a képen természetes kő burkolólapokat és a faburkolatú csempéket használnak, ami mesés megjelenést kölcsönöz a kertnek. Ha luxus megjelenést szeretne megfizethető áron, akkor ez a fajta kialakítás a legjobban megfelel Önnek.

19. Összetett fallapok:

Összetett fallapok

A külső fal, amely áthalad a ház kerületén, összetett fal. Ez az a fal, amely minden (gyalogos) számára észrevehető, aki áthalad a házon. Ezért ezeket a falakat a lehető legjobb módon kell megtervezni. A texturált téglalap alakú köveket az összetett fal címeiként használják, ami stílusosnak és egyszerűnek tűnik. Az ilyen típusú csempe kemény, porálló és minden időjárási körülménynek ellenáll.

20. Magassági falcsempék kialakítása:

Magasság fal csempe

Ezek fényes csempék, a kiváló falfelületek, amelyek csillognak és tökéletesek minden emelkedéshez. Ezek a csempék tükrözik a fényt és ragyogóbb megjelenést kölcsönöznek, ami minden tekintetben valóban csodálatos, és feltűnő megjelenést kölcsönöz a magasságának.

21. Csempe a lépcsőfalon:

Csempe a lépcső falán

Ezek a lépcsőfalak fafalai. A fa mindig előkelő megjelenést kölcsönzött. Mivel a fa nehezen karbantartható, fa kinézetű csempéket használnak. Általában kerámialapokat használnak. Ezek a csempék a falon mesés megjelenést kölcsönöztek a lépcsőnek, tökéletesen illeszkedve a felszállókhoz, a lépcsőkhöz és az oszlophoz.

22. Fából készült csempe:

fa fal csempe

Ezek a csempék sokkal intenzívebbek, mint a piacon kapható legtöbb fali csempe. Nagyszerű dekorációt kölcsönöznek otthonának, és képesek beilleszkedni a házban található legtöbb kiegészítőbe. Ezek a csempék újrahasznosított fából is készülhetnek, így Ön környezetvédelmi ember. Az ilyen típusú csempe költségkímélő.

23. Kortárs fürdőszobai falburkolatok:

Modern fürdőszobai falburkolatok

Ezek azok a szokásos csempék, amelyek nagyon gyakran láthatók sok ház mosdójában. A porcelán csempe tökéletes szépség, ha megfelelően karbantartják. Ezek a csempék vízállóak, ezért nagyon gyakran használják a fürdőszobákban.

24. Kőfal csempék kialakítása:

Kultúrált kőfal burkolólap

Ez a kialakítás egy újabb egyszerű, ízléses és kemény megjelenésű csempe az otthona számára. Az ilyen típusú csempézést általában a külső falak, például kerti falak vagy összetett falak esetében végzik. A nem homogén mintájú törött köveket úgy fogadták el, hogy tökéletes és kiemelkedő megjelenést kapjanak. Az ilyen típusú falak képesek ellenállni minden időjárási körülménynek.

25. Fehér fallapok:

Fehér fal csempe

A fehér némi eleganciát kölcsönöz a háznak. Bár a szín fenntartása hosszú távon nehéz lehet, különösen, ha a gyerekek sietve költöznek a házba, mégis ideális választás a luxus modern otthonokba. Hozzáadja a hangulatot, és kiemelkedőbbé teszi házát.

A falburkolatok jelentősen befolyásolják az otthon belső és külső megjelenését. A csempe rendkívül rugalmas anyag, amelyet rendezett sorokban fektetnek le különböző felületekre. A fényes csempe az egyik legkedveltebb választás a nappaliban vagy a konyhában. Ne feledje egy dolgot, hogy ezek a csempék rendszeres karbantartást igényelnek, azaz rendszeres tisztításuk fényessé teszi őket. Rendkívül tartós és minden körülményeknek ellenálló burkolólapokat kell választani, mivel a falcsempék a ház állandó szerelvényei. Végül, de nem utolsósorban a költségvetésről kell gondoskodni, mert a csempe felszerelése egyszeri befektetés.