25 minden idők híres telugu vígjátéka, amelyet meg kell nézni

Legyen az egy stresszes munkanapból való kilépés, vagy könnyebb pillanatok az életben; vígjátékok és filmek mindig jó nézni. Soha nincs olyan nap, amely ne lenne alkalmas szórakoztató vígjátékok megtekintésére. Ezek a telugu vígjátékok nagyon jól működtek, hogy lenyűgözzék a közönséget, és könnyedén és könnyedén zuhanyozhassanak. Vasárnap vagy hétköznap nézze meg ezt a vígjátékot telugu filmekben, és fogadhatunk, hogy megnyugodhat.

Összeállításunk a legjobb telugu vígjátékok listájáról itt található, és alig várjuk, hogy elkezdhessük!

Telugu viccek filmek

Vicces telugu filmek: 25 A legjobb telugu viccek filmjeinek listája:

Íme a legújabb és legjobb telugu teljes vígjátékok és filmlista, ideális mindenki számára. Próbáld ki őket, és te is szeretni fogod őket!

1. Nuvvu Naku Nachav (2001):

A Star Venkatesh Daggubati által játszott film tökéletes egyensúly a romantika, a komédia és a családi dráma között. A film arról szól, hogy a színész beleszeret egy már eljegyzett és házas nőbe. A lány szülei szintén jó barátok Színész apjával. A többi történet körül mozog, hogyan navigálnak szeretettel anélkül, hogy vicces jelenetekkel és párbeszédekkel gyónnának.

2. Manmadhudu (2002):

A sztár, maga Nagarjuna Akkineni színésze, a cselekmény körülötte forog, hogy nőgyűlölő, aki gyűlöli a nőket, és ambiciózus és karrierorientált nőkkel kell dolgoznia, Sonali Bendre. Ez egy vicces film, komoly drámával, amely a múltbeli kapcsolatát és a színésznő jelenlegi szerelmét foglalja magában. A mai napig jó családi komédia-dráma film. Ez a film mindig a telugu mindenkori vígjátékok legjobbja.

3. Shankar Dada MBBS (2004):

A Mega Star Chiranjeevi által játszott Shankar Dada MBBS film egy vidám film, remek szereplőkkel és színészi alakítással. A cselekmény körül forog a Shankar Dada nevű Gunda (Chiranjeevi), aki elrejti szülei elől, hogy nem orvos. Míg a szülei arról álmodoztak, hogy orvos lesz, és megtudják az igazságot, elválnak tőle – a cselekmény megfordul, amikor úgy dönt, hogy MBBS -t végez, orvos lesz és belép az egyetemre. Az egész cselekmény arról szól, hogy mennyire vicces más orvosokkal és oktatókkal, barátságosságával, és hogyan bánik emberséggel más betegekkel, mint a gyógyszerekkel. A szórakozás, az öröm és a szerelem könnyebb pillanataira kötelező figyelni. A tollywoodi vígjátékok műfajában kötelező nézni.

4. Malliswari (2004):

Ez az akcióorientált dráma és vígjáték a közönség szeme élvezete. Malliswari a súlyos vagyon és családi örökség örököse; azonban más családok célja, hogy elrabolják a vagyonát és megöljék. Amikor egy rendes banki alkalmazott (Venkatesh színész) beleszeret belé anélkül, hogy tudná a kilétét, a film arról szól, hogyan védi őt. A film akció- és harci jeleneteket is tartalmaz komédiával és családi drámával.

5. Dhee (2007):

Az akciódráma és vígjáték körül forog a hős, akit gonosz és dada alatt dolgoznak. A dolgok izgalmas fordulatot vesznek, amikor beleszeret a hülye húgába, és most menekülniük kell, és össze kell házasodniuk. A cselekmény körül forog, hogyan rejtik el a kapcsolatot a szülei elől, és próbál vicces módon barátkozni vele tetteivel.

6. Ashta Chemma (2008):

Az Ashta Chemma egy időtlen és örökzöld telugu vígjáték nézés mindenkinek. Legyen szó családról vagy barátokról, ez nagymértékben izgalomba hozhat szórakozással és humorral. A film a természetes sztár, Nani és a gyönyörű Swathi lány színésznője, a film a színésznő körül forog, aki rajong Mahesh Babuért, és csak úgy dönt, hogy feleségül veszi őt, és senki más. Amikor kompromisszumot kell kötnie valakivel, hogy férjhez menjen, találkozik egy színésszel, akinek a neve Mahesh, és beleszeret. A dolgok most vicces és váratlan fordulatot vesznek, amikor megtudja, hogy az igazi neve nem Mahesh. Ez egy jó hullámvasút vicces lovas film.

7. Kész (2008):

Ismét ezt az akcióvígjátékot kötelező nézni azoknak, akik szeretik a romantika, a humor és a családi dráma tökéletes keverékét. A cselekmény a színész körül forog, aki tévedésből elrabolja a hősnőt, majd később beleszeret. A színésznő azonban egy családhoz tartozik, amelyben két csoport vesz részt. Most a hősön múlik, hogyan csapja be őket, és hogyan veszi feleségül.

8. Appu Chesi Pappu Koodu (2008):

Ez a vígjáték-dráma a közelmúlt mindenkori slágerei közé tartozik. A cselekmény három barát körül forog, akiknek az az álmuk, hogy saját házat vásároljanak. Amikor találkoznak a színésszel, aki azt ígéri, hogy konkrét terveken keresztül teljesíti az álmokat, befektetnek. A film szórakoztató és könnyedebb jegyzetben forog a történet körül, és a cselekmény kanyarodik, amikor mindenkit levesz és fut a pénzzel.

9. Bendu Apparao RMP (2009):

A Bendu Apparao RMP című film egy vicces, robbanásszerű vígjáték, amelyet Allari Naresh alakított. A filmben a színész orvos, aki mindig megpróbál pénzt venni olyan betegektől, akik nem gyanakodnak rá. Jó üzletet kap, ha egy haldokló jó pénzt hagy maga után a családjának, Bendu Apparao azonban inkább más szükségleteire használja fel. A film a humor, a vígjáték és a dráma egyedülálló kombinációja.

10. Maryada Ramanna (2010):

A humorista szupersztár, Sunil színész lett ebben a filmben, és akkoriban nagy tetszést aratott a jegypénztárakban. Ez a film egy egyedi történetben készült, ahol a színésznek el kell mennie szülőhelyére, hogy eladja a földet, és találkozik fiatal nőkkel, akikbe beleszeret. Rájön, hogy a családja meg akarja ölni, és most menekülnie kell a szokatlan helyzetek elől. A film cselekménye mulatságos jegyzetekkel és furcsa körülmények között megy végbe, és a színész nagyon jól kezeli, szórakoztató módon. Népszerű a telugu romantikus vígjátékok között.

11. Ala Modalaindi (2011):

A színész Nani többi filmjéhez hasonlóan ez a film semmiben sem okoz csalódást nekünk – legyen szó szórakozásról, drámáról vagy szerelemről. Gauthamet, akit Nani alakít, elrabolják, hogy részt vegyen volt barátnője házasságában. El kell mesélnie az egész szerelmi történetet a hősnővel az emberrablónak. A cselekmény egyedi, izgalmas fordulatokkal és vicces fordulatokkal, vidám eseményekkel és az emberrablóval. A telugu vígjátékok egyik legnépszerűbb filmje.

12. Pilla Zamindar (2011):

Ez a vígjáték-dráma film a földesúr unokája körül forog, aki könnyebben viszonyul az élethez és elkényeztetett csávó. Annak érdekében, hogy örökölje a vagyonát, nagyapja kiegészít egy záradékkal, miszerint be kell fejeznie tanulmányait. Amikor útjaira indul, hogy befejezze tanulmányait, az élet szükséges és hétköznapi feltételeivel találkozik, miközben megszokta kényelmét. Most a vicces telugu filmek körül forog a vicces módja annak, hogyan kezeli élethelyzeteit, hogy örökölje a vagyont, és közben értékes tanulságokat tanuljon.

13. Gabbar Singh (2012):

A Power Star Pavan Kalyan vicces akció- és vígjátéka az iparág legnagyobb slágerei közé tartozik. A színész egy rendőr, aki magát Gabbar Singhnek nevezi, a film filmszereplője ihlette. Szembe kell néznie a faluban egy gonosszal, aki politikába akar lépni, a történet többi része pedig romantikus, akciót és drámát magában foglaló humoros szögben veszi fel. Ez egy jó óra.

14. Venkatadri Express (2013):

A film a férfi körül forog, akinek be kell szállnia a Venkatadri expresszbe, hogy elérje Tirupathit, mert részt vett testvére esküvőjén, lekéste vonatát. A vicces folytatás és a körülményei, hogy hogyan kell elérnie a célállomást, a film többi része körül forog. Ez egy egyszerű és egyszerű óra, vicces jelenetekkel és példákkal.

15. Malligadu Házassági Iroda (2014):

A színész, Malligadu, házassági irodát vezet, hogy esküvői javaslatokat dolgozzon ki. Azonban nem gondolja komolyan az üzletet, hanem csak a nyereségre és a pénzszerzésre gondol. Egy vicces emberrel a természetben a film körül forog, hogyan kezeli életének különböző körülményeit, és mi történik, ha egy bolond beleszól az üzletébe, ami bajt okoz neki.

16. Race Gurram (2014):

Ez az akció-vígjáték és dráma film egy teljes csomag egy kiváló családi órához. A cselekmény két testvér körül forog, akik nem tudják elviselni egymás jelenlétét, le kell győzniük egy gengsztert. Míg az idősebb testvér a rendőrség és hivatalosan megy, az öccsnek gondtalannak kell lennie, de humoros és könnyed hozzáállással sikerül megvalósítania tervét. A telugu slágervígjátékok és a jelenetek közé tartozik Brahmanandammal, amely valóban megkülönbözteti az egész cselekményt szórakozással és viccekkel.

17. Bhale Bhale Magadivoy (2015):

A színész Nani másik szuper slágere és vígjátéka itt van. A Bhale Bhale Magadivoy cselekménye a Színész körül forog, aki egy tudós, aki rövid távú amnéziában szenved. Több dolgot elfelejt a mindennapi életében. De a szerelem első látásra a színésznő (Lavanya Tripathi) iránt elrejti állapotát. Most a cselekmény körül forog, hogyan sikerül megcsalnia őt, és le kell nyűgöznie a családját.

18. Yevade Subramanyam (2015):

Yevade Subramanyam egy vicces és érzelmes történet arról, hogy egy barát legyőzi másik barátja halálát, és úgy dönt, hogy életváltóként elindul a Himalája felé. Ez a film egy jó szórakoztató óra, nagyon új és egyedi sztorival, apró részekkel, humoros és érzelmi részekkel.

19. Eladó Subramanyam (2015):

A Subramanyam for Sale című film fiatalos vígjáték és szórakoztató óra. A cselekmény körül forog, hogy egy fiatal férfi, aki a pénzszerzésre irányul, elmegy az Egyesült Államokba. Útközben találkozik a színésznővel, és összebarátkozik vele. A barátja megcsalja, és amikor vigasztalja és elkíséri Indiába, a lány családja félreértette őket, mint házasokat. A film többi cselekménye szórakoztató és izgalmas vicces sorokon halad.

20. Sapthagiri Express (2016):

Ez a friss kiadás egy alábecsült gyöngyszem. A film egyedi és új története a színész, Sapthagiri körül forog, akinek halála után el kell kezdenie apja munkáját. Amikor rájön, hogy meggyilkolták, most ki kell derítenie az igazságot. Ez a megfelelő akció- és vígjátékfilm érdekes és szórakoztató karakterekkel és jelenetekkel.

21. A Aa (2016):

Az A Aa film az egyik legnagyobb sláger abban az időben, amikor bemutatják. A történet arról szól, hogy a színésznő beleszeret a nagycsaládos kereszt unokatestvérébe, akit anyja helytelenít. Míg ő egy gazdag felső osztályhoz és üzleti háttérhez tartozik, a férfi egy közönséges háttérhez tartozik. A cselekmény körül forog, hogyan rejti el látogatását a szeretett férfihoz, és hogyan vezetik végig szerelmüket.

22. Pelli Choopulu (2016):

A film akkoriban nagy sikernek örvendett a jegypénztárakban, és számos színész karrierjét megalapozta, köztük az új szerelmesfiút, Vijay Devarakondát. A színész mérnökhallgató, gondatlanul hozzááll az élethez. Apja elege lett belőle, és úgy dönt, hogy feleségül veszi, hogy megtanulja a felelősséget és a modort. Hibásan találkozik egy másik lánnyal az esküvőre (Ritu Verma színésznő), és összebarátkozik. A film arról szól, hogy hogyan vezetik össze a találkozójukat egy vállalkozás létrehozásához, és hogyan kell megváltoznia a javára.

23. Jamba Lakidi Pamba (2018):

Ez a vígjáték-dráma és fantasy film az ifjú pár romantikáján alapul, amely úgy tűnik, hogy elhalványul és a válásra vonatkozik. Amikor az ügyvédhez fordulnak, szokatlan körülményeket kell leküzdenie, hogy rendbe hozzák kapcsolatukat. A cselekmény nagyon humoros módon készült egy kiváló szórakoztató órán. Ez a legújabb telugu vígjáték egy egyszeri jó nézés.

24. Nani Gang Leader (2019):

Nani színész legújabb filmje egy újabb szuper siker. A cselekmény körül forog, hogyan kell egy kis bűnügyi regényírónak látnia a rablás halálát, amikor különböző nők közelednek hozzá. A film a krimi körül forog, szórakoztató és könnyedebb pillanatokkal. Ez egy jó óra szórakozáshoz és pihenéshez. Ezt kötelező nézni a telugu új vígjátékok között.

25. Brochevarevarura (2019):

Ez a fiatalos telugu vígjáték 2019 három főiskolai barát körül forog, akik folyamatosan buknak a vizsgákon az élet könnyebb hozzáállása miatt. Találkoznak egy másik barátjukkal ugyanabban a főiskolán, és most az új barátnak segítenie kell, hogy kitaláljanak egy tervet az egyetem elvégzése során. Az események érdekes fordulata a legvidámabb és legviccesebb, ami a film cselekményét teszi.

Ezeket a tollywoodi és telugu vígjátékokat kötelező nézni azoknak, akik könnyű filmeket és kényelmes, pihentető időt szeretnének. A humor, a mulatságos és a lebilincselő jelenetek és a jó szereplőgárda megkülönbözteti ezeket a filmeket másoktól. Melyik a kedvencetek ezen a listán és miért? Ossza meg velünk gondolatait!