30 legforróbb malájálam színésznő névlista képekkel 2021

Emlékszel Priya Warrier „virális kacsintására”, amely őrületben küldte az egész országot? Amikor a dal címlapokra került a gyengéd szépségéért és a huncut mosolyáért, a hangsúly azonnal a malajálam filmipar színésznőire helyeződött át! Ekkor derült ki, hogy az M-város az ország legszebb és legjobban fizetett hősnői otthona. Ezek a talmi városi dívák világszerte férfiak millióit rabszolgává tették kifejező szemükkel és görbe testükkel. Ha annyira izgatott vagy, mint mi, hogy megnézzük ezeket a legnépszerűbb malajálam színésznők fotóit, olvasd el!

Malayalam Heroines

Malájálam színésznő listája:

Kétségtelen, hogy Kerala állam az ország egyik legszebb nőjét hozta létre. Hibátlan, üvegszerű bőrrel, feketes hajjal és éles arcvonásokkal, Mollywood (1) színésznők újradefiniálták a South Cinema szépségének színvonalát. Ezek a kiemelkedő csillagok megmutatták, mi is az igazi szépség egy rendkívül szép bőrű és nulla méretű figurákkal megszállott iparágban.

Felkapott malajálam színésznők nevei:

A Mollywood mozikra tekintve rengeteg lehetőség adódott a helyi malajálam lányok számára. Annak ellenére, hogy nem filmes háttérből érkeztek, sokan közülük lenyűgözték a közönséget szikrázó előadásaikkal. Népszerűségre tettek szert a többi moziiparban is, mint például a Tollywood vagy a Kollywood, ahol a legmagasabb rangú malajálam hősnőket szenzációs megjelenésükért és gyilkos színészi képességeikért több milliótól néhány koronáig fizetik..

Íme a legújabb malajálam színészek listája képekkel:

1. Amala Paul:

mollywoodi hősnők

2. Namitha Pramod:

Mollywood színésznő forró képek

3. Miya George:

mollywood színésznő fotók

4. Madonna Sebastian:

malajálam hősnők listája

5. Aparna Balamurali:

malayalam színésznő képek

6. Niveda Thomas:

malayalam lányok fotók

7. Malavika Mohanan:

Malavika Mohanan

8. Priyaa Lal:

Priyaa Lal

9. Parvati Nair:

Parvati Nair

10. Sheelu Ábrahám:

Sheelu Ábrahám

Népszerű színésznőlista Mollywoodban:

Más régiók, például Tamilnadu és Andhra Pradesh kezdő sztárjai kiváltságnak tartják a malájálami filmekben való fellépést. A többi iparágtól eltérően az M-town mozik lebilincselő történeteket tartalmaznak, amelyek húsos részeket tartalmaznak a nők számára. Az erővel teli szerepeken kívül néhány ilyen malajálam filmes színésznő fotója felgyújtotta az internetet!

Nézzünk meg néhány híres, nem Keralai születésű malájálami csillogó színésznői fotót:

1. Anupama Parameshwaran:

malájálam filmszínésznő

2. Sai Pallavi:

Sai Pallavi

3. Nikki Galrani:

malayalam színésznő fotók

4. Isha Talwar:

Isha Talwar

5. Bhavana:

Bhavana

6. Bhama:

Bhama malájálam színésznő

7. Meera Nandan:

Meera Nandan

8. Srinda Arhaan:

Srinda Arhaan

9. Nikhila Vimal:

Nikhila Vimal

10. Mahima Nambiar:

Mahima Nambiar

Híres malajálam -soros színésznők forró fotói:

Kerala nemcsak az ezüstös képernyős kasszasikereiről híres. A helyi televízió néhány régóta futó sorozatot ad, amelyek nagy sikert arattak. Népszerűségük egyik fő oka néhány legjobb malájálam -sorozat színésznője, akik ugyanolyan népszerűek, mint a fő sztárok. Ezeket a főműsoridős szépségeket a mallui közönség értékelte és elfogadta!

Nézze meg ezeket a káprázatos képeket a malajálam legnépszerűbb sorozathősnőkről:

1. Malavika Wales:

Malavika Wales

2. Avanthika Mohan:

Avanthika Mohan 2

3. Arya:

Arya

4. Sruthi Lakshmi:

Sruthi Lakshmi

5. Tanvi Ravindran:

Tanvi Ravindran

A Malayalam Televízió legjobb értékelésű horgonyai:

A Mallu nézők is élvezik a tévén töltött időt, amennyire imádják a filmeket. Annak érdekében, hogy a műsorok érdekesebbek és élénkebbek legyenek, a csatornák az egész felelősséget néhány vezető malájálam horgonyra helyezték. Ezek a hölgy házigazdák megölték szellemes párbeszédükkel és spontaneitásukkal, ami szinte magától értetődik.

Szeretné tudni, kik ezek a felkapott Kerala TV -horgonyok? Nézze meg a neveket és a legújabb forró állóképeket:

1. Ranjini Haridas:

Ranjini Haridas

2. Pearl Maaney:

Pearl Maaney

3. Jewel Mary:

Jewel Mary

4. Ramya Nikhil:

Ramya Nikhil

5. Sruthi Menon:

Sruthi Menon

Elveszettnek találja magát ezekben a lenyűgöző malajálam filmszínésznők fotóiban? Fogadjunk, hogy az vagy! Ezek a nők megőrjítettek minket eleganciájukkal és bájukkal. Újra bevezették a szépség témáját az iparágba, és megváltoztatták a felfogásunkat a Kerala nőkről! A hagyományos szomszéd lányoktól a fűszeres forró patakákig ezek a hősnők felfedték különböző oldalaikat!