9 kép Mahesh Babu -ról sminkkel és anélkül

Mahesh Babu Mahesh Ghattamaneni néven született Krishna színésznek a Ghattamaneni családban. A képernyőn debütált gyermekművészként, négyéves korában, az 1979 -es években. Főszereplőként 1999 -ben debütált. Hírnévre vallott az „Okkadu”, amely 2003 -ban a legnagyobb kasszasiker lett. Ez a jóképű akcióhős nyert,

  • 7 Andhra Pradesh állam Nandi Awards,
  • 3 Filmfare legjobb telugu színész díj,
  • 3 CineMAA -díj és
  • 1 Dél -indiai nemzetközi filmdíj.

Mahesh Babu smink nélkül

Dél -India leggazdagabb hírességeként emlegetik, csak Rajnikanth után. A sztárság ellenére jól megalapozott híresség és teljes családember a képernyőn. Az ember látja ennek a demi istennek az emberi oldalát a képernyőn kívüli előadásain, mert a való életnek nincs sminkje és visszavétele. Íme a válogatásunk a legjobbnak ebből a jó megjelenésű csillagból.

Jóképű Mahesh Babu sminkfotókkal és anélkül:

Ez a cikk 10 legjobb képet ad a képernyőn és azon kívül a tollywoodi szupersztárról, Mahesh Babu -ról smink nélkül, amely bizonyítja, hogy ő természetes és jóképű.

1. A csillaghatalom:

Mahesh Babu sminkkel és anélkül 1

Mahesh egy saját készítésű fickó, aki határozottan ki akarta jegyezni magát ebben az iparágban. Ugyanaz a hátránya van, mint a legtöbb sztárgyereknek. Híres családja közbeavatkozása nélkül mégis saját rést csinált, amely annyira nőtt a népszerűség szempontjából, hogy ma már nagyon keresett név az iparban. Alig visel sminket, amikor nyilvános ülésekre megy.

2. Babaarcú csomó:

Mahesh Babu smink nélkül 2

Délen akciósztárként ismert, arca tökéletes fólia a macsó avatarához. Ezen a képen látható, hogy nincs smink az arcán. Az ártatlan kinézetű arc minden korú nőt rajongóivá varázsolt. Kifejező szemei ​​minden lányt elájítanak. Filmjei gyakran ezt használják meglepetésként minden akciósorozatában, ahol a szerény gazember mindig alábecsüli erejét.

3. Mahesh Az FVM:

Mahesh Babu smink nélkül 3

Ő nem csak egy csinos arc, hanem egy ember is, aki a társadalom felelős polgára. A „Férfiak a nemi erőszak és a diszkrimináció ellen” ügyét támogatva személyiségének érzékenyebb oldalát mutatja. Egy nagycsaládos családból származik, nővérekkel és lányával, itt egy férfi, aki megfelelő példát mutat azoknak, akik felnéznek rá. Elkötelezettsége és érettsége nagyon kívánatos tulajdonság.

4. Egy promóciós eseményen:

Mahesh Babu smink nélkül 4

A különböző ikonikus márkák nagyköveteként ismert bájos arc szinte bármit eladhat smink nélkül is. A cicája ugyanolyan változatos; a szénsavas italoktól kezdve az arany ékszerekig mindezt jóváhagyta. Ez a tömeges vonzerő mellett szól, ami ennek az embernek van.

5. Stílusos apa:

Mahesh Babu smink nélkül 5

Nem csak sima kezelő a képernyőn, de azon kívül is mindig olyan stílusos apa. Látva, hogy itt ringatják fiával, Gautammal és lányával, Sitara -val, kétségkívül szeret és törődik mindkét gyermekével. Ennek a ringató stílusnak csak smink nélküli arca van.

6. Elragadó mosoly:

Mahesh Babu smink nélkül 6

A mosoly nem kerül semmibe, mondják, de ez a mosoly egymillió ér egy pillantást még a smink nélkül is. Egy ilyen lefegyverző mosoly melegséget áraszt körülötte. A mosolya a legerősebb kincse, csak a jó szív után.

7. Családember:

Mahesh Babu smink nélkül 7

Mahesh családon kívüli ember. Legyen az apja vagy a felesége oldala; gondoskodik arról, hogy szükség esetén bőségesen támogassa. Ez az oldal nagyon nyilvánvaló volt, amikor felesége, Namrata megbirkózott szülei betegségével és halálával. Nagyon mélyen gyökerező értékrendje van, ami jól látszik a jeles hátteréből. Erre a képre kattintott Mahesh családtagjaival, hogy smink nélkül is.

8. A karcukor:

Mahesh Babu smink nélkül 8

Namrata Shirodkar szerencsés lány, aki olyan finom édességgel büszkélkedhet. Házastársa a való életben, Mahesh jó 5 évig udvarolt Namratának, mielőtt azt mondta: „I Do”. Ez a romantikus pár elkülönül az iparág többi szereplőjétől, akik szenvednek a következményektől.

9. Mahesh az edzőteremben:

Mahesh Babu smink nélkül 9

Nincs egyetlen ember Indiában, akit ne varázsolt volna el ez az Adonis. Bájos és fiatalos külsejét leginkább egy herceg jellemzésére lehet használni. Ezt a pillanatot az edzőteremben egy edzővel órázták, itt Mahesh babu smink nélkül a bőrén.