A legjobb 25 telugu thrillerek listája, amelyeket meg kell nézni hiba nélkül

Ha szeretsz filmeket nézni, és nagy rajongója vagy a thriller-műfajnak, akkor ezt a regionális telugu thrillerek és a kötelezően megnézendő filmek listáját adjuk neked. Az izgalmas és lebilincselő történetsorokkal, fantasztikus szereplőkkel és színészekkel, feszültséggel a zeneszámok körül, ezek a legjobb telugu thrillerek közé tartoznak minden filmrajongó számára.

Mindezek a legjobb telugu thrillerek könnyen megtekinthetők az internetes OTT platformokon vagy online. Nézze meg őket, és később megköszöni nekünk!

Feszült thrillerek telugu

A 25 legjobb tollywoodi feszültség -thriller filmek listája:

Most összegyűjtöttük a legjobb és minden idők leghíresebb telugu és tollywoodi thrillereinek és filmjeinek listáját, amelyek csodálatosak ahhoz, hogy megnézzék.

1. Aithe (2003):

Az Aithe egy régi film, amelyet az előző évtized első felében adtak ki. Bár nem látott box office slágert, a film valóban tapsot kapott egy egyedülálló és nagyon új történetért, fantasztikus szereplőgárdával és színészi játékkal. A cselekmény egy gengszter körül forog, aki éppen négy emberével eltérít egy repülőgépet. Érdekes, hogy az a személy, aki eltéríti a gépet, nem terrorista vagy büntetett előéletű, de ezt teszi, hogy világszerte terrort keltsen. Kiváló pszichológiai thriller.

2. Aravind filmje (2005):

A 2000-es évek elején megjelent film továbbra is klasszikus és kötelező nézni való thriller a telugu filmek listájában. A cselekmény Aravind rendező és egy színész körül forog, aki útra kel, hogy ihletet merítsen a közelgő film történetéhez. Rendkívüli körülmények játszódnak le azonban, amikor a forgatókönyv diktálja az életüket, és valóságos személyekké alakítja őket. Kihagyhatatlan film mindenkinek, aki tollywoodi thriller műfajban szeretne kezdeni. Szeretjük ezt a telugu feszültség -thriller filmek között.

3. Anukokunda Oka Roju (2005):

Jagapathi Babu és Charmee Kaur főszereplésével a filmben ez egy kötelezően megnézendő és csúcsminőségű film a jelenlegi telugu ipari thrillerekben. A cselekmény egy színésznő körül forog, aki részt vesz egy buliban, ahol tudtán kívül kábítószerezik, és egy nap szünet után felébred. Nem emlékszik a napok közötti eseményekre. Hirtelen üldözni kezdték az emberek, akik meg akarják ölni, amikor rájön, hogy valami rossz, és ki kell derítenie, mi történt a nulla napon.

4. Karthikeya (2014):

Nikhil színész főszereplésével a filmben a cselekmény rejtélyes körülmények körül forog, amikor orvosi tábor céljából meglátogat egy Subramanyapuram nevű helyet. Míg a falusiak mindig félnek egy halálos kígyó jelenlététől a templomban, a színész nyomoz és megoldja a rejtélyt. Ez egy nagyon exkluzív film a történetében, és fantasztikus színészi játékkal, csodálatos forgatókönyvvel is.

5. Drushyam (2014):

A nagy sikert aratott film, a Drushyam, akkor nagy sikert aratott, és a thriller és a feszültség alapú filmek kötelező nézettsége. A sztár, Venkatesh Daggubati és Meena alakításában a cselekmény körül forog, hogy a színésznek (aki egyszerű személy, aki kábelszolgáltatóként dolgozik) meg kell védenie és védenie kell családját, mert a lánya véletlenül megölt egy férfit, aki megpróbál zsarolni és molesztálni. Most minden erőfeszítést meg kell tennie, hogy megvédje és megmentse családját, és fedezze a véletlen bűncselekményt.

6. Nenokkadine (2014):

A film Mahesh Babu szupersztárt alakítja egy pszichológiai thrillerben. Akkoriban jól fogadta a közönség. A cselekmény a színész körül forog, aki Rockstar a filmben, és szülei halálával kapcsolatos pszichológiai gátlásoktól szenved. Bár rövid emlékei vannak róluk és a halál körülményeiről, fel kell tárnia és feltárnia a titokzatos körülményeket.

7. Anaamika (2014):

Shekar Kammula és Nayanthara rendezte a főszerepben, ez egy lebilincselő és egyedi film, lenyűgöző történetekkel. A film Anaamika, a tamil brahmin körül forog, aki erősen keresi az eltűnt férjét Hyderabadban. Egy támogató rendőr segít neki a keresésben. A cselekmény azonban fordulatot vesz, amikor a férje nyomai különböző módon mennek végbe, amelyben hasonlít egy bombariadó miatt lefoglalt terroristához. A többi történet az, ha sikerül megtalálnia a férjet és az igazságot, ami mögötte eltűnik.

8. Maaya (2014):

A Maaya című film egy fiatal TV -riporter körül forog, aki rendkívüli érzékszervi szindrómás nő. A szindrómával előre láthatja és megjósolhatja a jövőt. De amikor találkozik egy olyan személlyel, aki szerelemből áll mögötte, első látásra, le kell győznie érzékszervi meglátásait, és küzdenie kell a problémákkal. A film tökéletes keveréke egy nagyon új történetnek, romantikával és feszültséggel is.

9. Bhadram (2014):

A tamil film, Thegidi telugu nyelven van szinkronizálva, a film címe: Bhadram. A cselekmény egy fiatal nyomozó körül forog, akit folyamatosan figyelemmel kell kísérnie, hogy munkája szerint információkat gyűjtsön. Ám a cselekmény fordulatos, amikor minden alanya meghal több baleset miatt, amelyek rejtélyes módon, több közös mintában zajlanak le. Most az ő dolga, hogy megértse és feltárja a csalásokat a gyilkosságok mögött. A krimi alapján a film jó nézés.

10. 16 minden részlet számít (2017):

Fogadjunk, hogy a legtöbben nem is hallottak erről a filmről. Míg a tamil nyelven Dhuruvangal Pathinaaru néven szerepel, a telugu szinkronizált verziója az adott film címe. A film cselekménye körül forog, hogyan rendelik ki az ellenőrt egy házaspár rejtélyes halálának kivizsgálására. Ez egy lebilincselő és nagyon egyedi történetű film. A film óriási sikert aratott tamil nyelven, és egy kasszasiker, amit meg kell nézni.

11. Fordulat (2018):

Az U-turn egy népszerű és kolosszális slágerfilm, amelyet Samantha játszott. Telugu és tamil nyelven is megjelenik. A film cselekményében a színésznő egy vezető újsággal dolgozik, amely a város körül bekövetkező balesetekről és eseményekről nyomoz és ír. A film fordulatot vesz, amikor egy autópályán az autósok halállal szembesülnek, miközben megsértik egy adott közlekedési szabályt. Elfogják, és azzal vádolják, hogy meggyilkolt egy autót, a film többi része pedig arról szól, hogy miért fordul elő többször incidens az adott felüljárón. Ez egy izgalmas és feszültség alapú thriller film.

12. Evaru (2018):

Az Evaru film a felkapott spanyol thriller, a Láthatatlan vendég remake -je. A Regina Cassandra és Adivi Sesh főszereplésével készült film a kihívó gyilkosság rejtélyéről szól, amelyet a színésznő vizsgál. Bár a fény a spanyol filmből származik, a telugu verzióban vannak apró változtatások és módosítások, fordulatokkal. Kötelező nézni azoknak, akik szeretik a lebilincselő thrillereket, amelyek feszültség alatt tarthatnak.

13. Félelem (2018):

Az Awe egy másik élvezetes film pszichológiai és fordulatos cselekménnyel. Ez egy olyan film, amely a film végéig titokzatos cselekménnyel tud feszültségben ragadni. A filmben olyan ismert színészek játszottak, mint Nithya Menon, Regina Cassandra, Ravi Teja és Kajal Agarwal. A film a többszörös személyiségzavarban szenvedő nők körül forog, akik több karaktert alakítanak, amelyek saját életük különféle tükröződéseit ábrázolják.

14. Sai Srinivasa Athreya ügynök (2019):

Ez a film sok kritikát és tapsot kapott, amikor megjelent. Az új közelgő sztár, Naveen Polishetty által alakított Sai Srinivasa Athreya ügynök egy krimi -thriller, amely jól keveredik humorral és szórakozással. A hős itt egy nyomozó, nagy tapasztalat nélkül, és folyamatosan arra várt, hogy magas ügyben megalapozza magát az iparban. Amikor ilyen helyzet áll elő, a film arról szól, hogyan kezeli az ügyet intelligenciával, okossággal és szórakozással. Kötelező nézni a legutóbbi telugu thrillerek között.

15. Játék vége (2019):

A Taapsee Pannu főszereplésével készült film hindi, tamil és telugu nyelven készült. A telugu pszichológiai thrillerek műfaja körül forog, és jó sikereket ért el az iparban. A film arról szól, hogy a színésznő hogyan oldja meg és győzi le a rejtélyeket egy sorozatgyilkos házába lépése körülményei között, és hogyan menti meg magát, ha intenzív és félelmetes cselekménnyel csavarja a játékot. Kötelező megtekintés mindazoknak, akik szeretik a thriller műfaját.

16. Rakshashudu (2019):

Ez egy népszerű thriller és akciófilm, amelynek krimi -alapú története van. A nyomozó tisztnek és az alellenőrnek el kell kapnia egy titokzatos sorozatgyilkost, akiről széles körben nyilvánosságra kerül, hogy tinilányokat öl és céloz meg. Az ellenőrnek azonban rendkívüli körülmények között súlyos árat kell fizetnie. A történet többi része végigvonul azon, hogyan és ha sikerül elkapnia a gyilkost.

17. Hét (2019):

Egyedülálló történettel és fantasztikus szereplőgárdával hét nem ismert a thriller filmek műfajlistáján. Egy rendőrnek ki kell fednie és ki kell vizsgálnia egy Karthik nevű férfi kilétét. A nyomozás nem megy egy vonalba, mivel a férfi személyazonosságáról szóló állításoknak több ellentmondó változata is létezik. Míg valaki kapcsolatba lép vele, egy másik férfi azt állítja, hogy több évtizeddel ezelőtt halt meg. Most a cselekmény az, hogyan kell a rendőrnek feltárni a titokzatos esetet. Az egyik legjobb feszültség -thriller film telugu nyelven.

18. Arjun Suravaram (2019):

Ismét az új kiadás, az Arjun Suravaram, amelyet az ifjúsági sztár, Nikhil alakított, jó sláger volt akkoriban a moziiparban. A film egy krimi -thriller, amely egy oknyomozó újságírón alapul, akit hamis igazolások behozatala miatt őrizetbe vesznek. Most rajta múlik, hogyan tárja fel az egész bűncselekményt és csalást a történet mögött.

19. V (2020):

Mivel a színész, Nani magas helyet foglal el a filmben, és a jól ismert Mohan Krishna Indraganti rendezte, a film egy akció-thrillerre épül. Ez körül forog, hogy mi történik, ha a rendőr és a sorozatgyilkos összejön. A tiszt kihívja utóbbit, hogy elfogja. Súlyos körülmények nélküli, de izgalmas és megragadó történetvezetéssel rendelkező könnyű óra. Ez a kötelező nézni legújabb telugu thriller filmeket.

20. Aswathama (2020):

Az új kiadású Aswathama egy izgalmas krimi. A cselekmény egy NRI férfi körül forog, aki visszatér Indiába, hogy meglátogassa húga esküvői szertartását. A cselekmény azonban megfordul, amikor rájön, hogy nincs a közelben, és szörnyű dolgok történtek vele. Most már meg kell találnia az igazságot, kibontja és előhozza a nők elleni több soros bűncselekmény történetét. Ez az új telugu bűnügyi thrillerek közé tartozik.

21. Andhakaaram (2020):

A közelmúltbeli kiadás, az Andhakaaram telugu és Andhagaaram tamil nyelven, nagy felzúdulást keltett. Egy nagyon érdekes és lenyűgöző történetet érdemes elismerni. A cselekmény három élettörténet körül forog, és azok átfedésében egymással furcsa és félelmetes körülmények között. Érdemes megnézni, és több esetben biztosan libabőrös lesz. Jelenleg a telugu legjobb és leghíresebb bűnügyi feszültség -thriller filmek közé tartozik.

22. Raahu (2020):

A Raahu egy kevésbé ismert film, amelyet néhány hónappal ezelőtt adtak ki. A történet hisztérikus vakságban szenvedő személyen alapul. Súlyos stressz hatására vakságba kerül. A történet cselekménye akkor fordul meg, amikor legyőzte a körülményeket, és harcolnia kell azzal, aki vérontást hoz az életébe. Így szokatlan körülmények között legyőzi a félelmet.

23. Gatham (2020):

A Gatham egy alkalmi thriller karóra a telugu filmek listáján. Ez egy nemrégiben megjelent film, amelynek cselekménye a színész és barátnője körül forog, akik úton vannak a férfi apjával való találkozásra. Rendkívüli körülmények fordulnak elő, amikor autójuk tönkremegy, és idegen házban kell maradniuk. Amikor a színésznek kapcsolata van egy idegennel, ez szokatlan helyzet, és ki kell lépnie belőle.

24. Nishabdham (2020):

A legendás színészek, Anushka Shetty és Madhavan főszereplésével a film alulértékelt gyöngyszem a legújabb thrillerekben. Egy nő körüli gyilkosságot vizsgáló tiszt, Sakshi, süketnéma művész és egy férfi körül forog. A férj kapcsolatban áll a gyilkossággal, és a történet cselekménye a vizsgálat lefolyása körül forog. A tollywoodi thrillerek között kötelező nézni.

25. HIT (2020):

A nemrégiben megjelent HIT egy kevésbé ismert, de kötelezően megnézendő thriller film telugu nyelvű filmekben. A film egy nagyon nagy kihívást jelentő gyilkossági ügyben egy instabil rendőr által végzett, széles körben, közvetlenül végzett vizsgálat körül forog. A nyomozási körülmények mindenkit fenyegetés és veszély fenyeget körülötte. A cselekmény most arról szól, hogyan sikerül leküzdenie a rendkívüli körülményeket. Ez az új és legújabb telugu thriller filmeket elragadó kritikák értékelték, és az iparág kötelező nézni és legjobb telugu nyelvű thrillerei közé tartozik.

Reméljük, tetszett ez a népszerű, legjobb és legjobb Tollywood- és telugu -thriller -filmek listája. Ezeket kötelező nézni azoknak, akik szeretik a thriller mozik és filmek műfaját. Melyik a kedvenc a listán, és miért. Mondja el nekünk gondolatait is; szeretünk hallani felőled!


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80