Shriya Saran Szépségtippek és fitness titkok

Úgy tűnik, Shriya Saran, a tehetséges fiatal színésznő délről hullámokat hoz létre a hindi és a dél -indiai filmiparban. Első Isugu című telugu filmjével rohant a színre, de a Santhoshamban nyújtott teljesítménye indította el a kereskedelmi siker útján. Lehetősége volt főszereplőként Rajinikanth -val a Főnök című filmben, amely egyben a legjobb tamil színésznőnek járó díjat is megszerezte.

Saran apró keretéről és földi szépségéről ugyanúgy beszélnek, mint színészi teljesítményéről. A színésznő azon kevesek közé tartozik, akiknek szépsége belülről kifelé sugárzik. Tekintettel arra, hogy ő számos üzlet márka nagykövete szerte Indiában a szépségápolási és egészségügyi termékek jóváhagyásáért, amikor a saját szépségápolási rendszeréről van szó, Shriya egyszerűnek és természetesnek tartja.

Shriya Saran Szépségtippek és fitness titkok

Shriya Saran szépségtippek és fitness titkok:

Shriya Saran elismeri édesanyját szép testalkatáért és szépségéért, bár megteszi ezt az extra lépést az alvás, az étel és a testmozgás területén, és visszatér néhány hagyományos szépségrecepthez, amelyek varázslatosak rajta. A déli csillag nem fordul a csúcskategóriás szépségápolási termékekhez, hogy bőrét lángoló legyen. A lehető legkevesebbet hordja az arcán, amikor nem dolgozik.

Bőre ragyogását a rózsavíz erejének köszönheti, amelyet szeret és a lehető leggyakrabban azonnali felfrissülésre használ. Még egy kis üveg rózsavíz ködöt is visz magával, és néha permetezi az arcára, miután sminkelte a szép ragyogást. Hidratálója rózsavíz és glicerin keveréke, amely toniként is működik. Ami az arc tisztítását illeti, esküszik az ősrégi gyógymódra, a kurkuma- vagy joghurttal kevert besanra..

Shriya Saran szépségtippek

Shriya Saran nagy harmatos szeme és hosszú csillogó haja lebilincselő szépségének egyik legmegállóbb vonása. Selymesen sima haját, amely természetesen hosszú, szinte mindig lazán hordják, vállára borítva, hogy hízelgő megjelenést kölcsönözhessen neki.

A szeme mást mond. A déli csillag szereti kiemelni a szemét szemceruzával, kajallal és szempillaspirállal, és nem mehet nélkülük, még akkor sem, ha más nélkülözhetetlen smink nélkül is.

Shriya Saran szépségtippek 2

A színésznő faragott alakja mindenképpen kívánni való. Ennek titka a napi fizikai aktivitás, amely mindennapi létének lényegét alkotja. A Kathak képzett táncosnő, Shriya szeret táncolni és úszni, ami többnyire segített jó formában maradni, de amióta a reflektorfénybe kerül, táncolni kezdett a szabálytalan időbeosztása miatt. Azóta a jóga és a meditáció gyógyító ereje felé fordult, amelyeket naponta 45 percig gyakorol. Problémás területeivel foglalkozik- a hasizmokkal és a karokkal, valamint a jóga és az Iyengar jóga keverékével hangolja testét.

Más edzései között hetente háromszor kardió gyakorlatok váltása, játék és úszás szerepel. Az egyetlen dolog, amitől távol marad, a súlyok, amelyekről úgy érzi, nem illik kicsiny testéhez.

Shriya Saran szépségtippek 3

Ami az étrendjét illeti, Shriya Sarannak nagylelkű étvágya van, amely nem titkolja, bár mérsékelten eszik. A napot egy pohár narancslével kezdi, és fontosnak tartja a nap főétkezését – a reggelit. Az alkonyatú szépség reggelije a tojásfehérjéből, a parathából és a zabkásából készített omlettből, néha pedig egy dózsából áll. Az ebéd egy indiai stílusú bhindi, sima roti és dal. Bár szeret halat enni, nem annyira őrült a vörös húsért és a csirkeért. Nem szereti a gyorsételeket, az egyetlen kivétel a Subway, és a thai konyhát részesíti előnyben.

Shriya Saran szépségápolási tippek 4

Tökéletes alakjának megőrzése érdekében korlátozza a sóbevitelt, és sok vizet és gyümölcslevet iszik. Azt is hiszi, hogy rendszeresen eszik kis ételeket, és megtalálható salátákon és csírákon. Shriya mindenképpen megkívánja, hogy este fél 7 -kor vacsorázzon, és egy pohár tejjel zárja a napját.

Shriya egyetlen kísértése a csokoládé, a kényeztetés, amitől soha nem tud megszabadulni, de a jógával kombinált egészséges táplálkozás hatékonynak bizonyult a felesleges kilók levezetésében..