Szantálfa színésznő 2021 – A legforróbb kannada hősnők fotóinak listája

A kannada filmipar mindig is a dél -indiai mozi aluljárója maradt! Az alacsony költségvetés és a „szigorúan” regionális filmek miatt sok Kannadiga sztár megfeledkezett a világ többi részéről. A dolgok azonban lassan megváltoznak néhány uber-tehetséges művésznő belépésével, akik érzéki megjelenésükkel népszerűségre tettek szert. Az olyan nők, mint Sanjana és Ramya, vihart kavartak a közösségi médiában kacér képeikkel, és leleplezték a szantálfa szépségeinek elbűvölő oldalát. Akkor miért kell várni? Vessünk egy pillantást a felkapott kannada színésznők forró fotóira, amelyek lángra lobbanthatják a szívedet!

Szantálfa színésznő képek

Kannada Heroines Fotók: Filmek, sorozatok, tévéműsorok

Lehet, hogy a kannada filmeket nem ismeri a nagyobb közönség, de hősnőit országszerte csodálják. Még Bollywood szupersztárja, Deepika Padukone is megkezdte karrierjét a szantálfaiparban. Sok más név is ismert a kannada hősnőkben lista, akik természetes szépségükről és aranyos megjelenésükről híresek. Néhányan még Tollywoodba és Kollywoodba is eljutottak színészi képességeik bizonyításával.

Olvasson végig, miközben megbeszélünk néhány regionális és nem regionális kannada filmszínésznőt, akik nagyot tehetnek!

A kannada színésznő legújabb képei:

A csillogás és a csillogás ilyen jelentősége miatt nincs hiány az új belépőkből a kannada mozi világába. Mivel a szinkronizálás lehetősége korlátozott, sok anyanyelvű, kannada nyelven beszélő lány jó lehetőségeket kínálhat. Még akkor is, ha a filmet nem sikerül bemutatni a jegypénztárban, néhány ilyen hölgy sztárnak sikerült elragadtatni a rivaldafényt csábító előadásukkal és bájos megjelenésükkel. Szó szerint lángra is tették Instagram -fogantyúikat, fűszeres szantálfa bikinis fotóikkal.

Vessünk véget a találgatásoknak, és ismerjük meg a kannada színésznők listáját, akik Karnataka államban születtek. Ezenkívül nézze meg a kannada film hősnő forró fotóit:

 Sanjana Galrani:

A legforróbb kannada hősnők képei

Rashmika Mandanna (hivatalos Karnataka Crush):

kannada hősnő képek

Haripriya:

Samyukta Hegde:

kannada lány fotók

Deepa Sannidhi:

kannada lány képek

Amulya:

szantálfa színésznő

Rachita Ram:

forró szantálfa fotók

Shraddha Srinath:

szantálfa hősnő képek

Nabha Natesh:

forró szantálfa fotók

Népszerű szantálfa színésznő képek:

A Kannada Cinema mező szépsége az, ahogy felkarolta a többi államból származó színésznőket. Az ország minden részéből, köztük északról, sőt délen is sokféle nő érkezik. Ezek a csillagok a szantálfát tették otthonukká, és nem kisebbnek bizonyultak, mint a helyi szantálfa hősnői. Kísérleteket tettek a kannada tanulására, és csábították a közönséget borsos párbeszédükkel és magával ragadó kifejezésükkel.

Szeretné megnézni a forró szantálfa színésznők fülledt galériáját? Tessék:

Anupama Parameshwaran:

kannada színésznő fotók

Asmita Sood:

kannada hősnő fotók

Shruti Goradia:

kannada színésznő lista

Aakanksha Singh:

szantálfa színésznő dögös

Parul Yadav:

kannada színésznő forró képek

Kannada sorozat színésznői:

Nem túlzás, hogy a televíziós művészek még népszerűbbek, mint az ezüst képernyős hősnők. Sok ember számára a mindennapok részét képezik, és csillogó előadásaikkal szórakoztatják őket. A puszta jelenlétük teljessé teheti a napot, és idővel érzelmi kapcsolatot létesíthet.

Íme a népszerű sorozatok legjobban értékelt kannada televíziós hősnői, amelyeket a Colours kannada sugároz:

Vaishnavi Gowda:

Kannada sorozat színésznő

Swetha Prasad:

Swetha Prasad

Neha Gowda:

Kannada sorozat színésznő

Deepthi Manne:

Kannada televíziós hősnők

Ankitha Amar:

Ankitha Amar

Kavyashree:

Kavyashree

A legjobb női horgonyok kannada nyelven:

A horgonyzás nem könnyű feladat! A házigazdának spontánnak, szellemesnek és szórakoztatónak kell lennie. A kannada kis képernyőn sok ilyen női horgony található, amelyek meglehetősen érdekessé tették a tévénézést. Tele vannak fertőző energiával, ami felemeli a lelkünket, még egy húzós nap után is. A nyelv kifogástalan fogásával és a helyi szlengek keverékével ezek a híresek

A kannada TC horgonyok több ezer embert vonzottak:

Anushree:

Női horgonyok kannada

Swetha Chengappa:

Kannada Tv Anchor

Sushma K Rao:

Sushma K Rao

Kavya Shastry:

Kavya Shastry

Nem gondolja, hogy ezek a kannada hősnők képei túl forróak a kezeléshez? Ezek a szépségek szenzációs megjelenésükkel és valódi teljesítményükkel meglehetős nevet szereztek maguknak a filmek területén. Átalakították az emberek szemléletét a szantálfaiparban, és jó adag csillogást adtak hozzá a képernyő jelenlétéhez. Szóval, ki a kedvenc szívtipró?