Trisha Krishnan Szépségtippek és fitness titkok

Trisha egy gyönyörű kollywoodi színésznő, aki több mint egy évtizeddel ezelőtt debütált filmekben. Bollywoodban próbált jelet tenni, de nem sikerült, és így visszatért a tamil és telugu filmekhez, ahol már évek óta nagy sikert aratott. Meglepő, hogy az életkor előrehaladtával is ugyanúgy megőrzi megjelenését, mint egy évtizeddel ezelőtt. Még mindig elvarázsolja rajongóit érzéki tekintetével és gyilkos arckifejezésével. Most meglátjuk, hogyan folytatja.

Trisha Krishnan Szépségtippek és fitness titkok

A legjobb Trisha Krishnan szépségtippek és fitness titkok:

Íme a legjobb 4 Trisha Krishnan szépségtipp és fitness titok.

1. Természetes maradása:

Trisha Krishnan Szépségtippek Tartsd természetesnek

Trisha elérte a harmincas éveit, és azt mondja, hogy nem nagyon feszíti az arcát és az alakját. Ő megőrzi természetes megjelenését, és hagyja, hogy az öregedés jelei előtérbe kerüljenek, mert természetesen így van. Nincs tökéletes alakja, de egészségesen táplálkozik és jól edz.

2. Smink, szem, ajak és haj:

Trisha Krishnan szépségtippek. Smink, szem, ajak és haj

Kollywood kifejlesztett egy „HD sminket”, amelyet kifejezetten HD kamerákhoz használnak, és Trisha imádja, mert mindig is szeretett öltözködni és sminkelni. Gyermekkorától kezdve nagyon szerette a sminket, és úgy véli, hogy a smink megfelelő alkalmazása olyan, mint a művészet, és így folyamatosan tökéletes lesz. Sminkjét a bőrtónusának megfelelő alapozóval alapozza meg. Rendszeres megjelenése érdekében csak szemceruzát, szempillaspirált és szájfényt ad hozzá az alapozás után. Trisha szereti nyitva tartani a haját, és oldalt szétválasztani, ez az ő stílusa. Szereti a világosbarna fényes haját, és göndör és egyenes frizurákhoz is alkalmas. Bulikon és rendezvényeken szeret nyugati és indiai ruhákat viselni. Karcsú teste miatt tökéletesen hordja őket, és továbbra is versenyt tud adni a fiatalabb színésznőknek.

3. Diéta titkai:

Trisha Krishnan Szépségtippek Diéta titkai

Trisha mentora volt minden rajongójának, aki követni akarta étrendjét. Elsősorban folyadékoknál sok vizet iszik, narancs- és gránátalma levével együtt. Szereti a zöld teát, mert antioxidánsokat tartalmaz, és kerüli a rendszeres teát és kávét. Annyira folyadékkal él, mert ez távol tartja a korai öregedést.

Trisha sok C -vitamint fogyaszt az egészséges életmód érdekében, és megeszik egy tál gyümölcsöt, amely citromot, narancsot és más citrusféléket tartalmaz. Ezek még akkor is ragyogóvá teszik a bőrét, ha már a harmincas éveiben jár, és emiatt a látása is erős marad az elkövetkező években.

Trisha a legjobban a reggelijén stresszel, és nehéz ebédet fogyaszt, tele parathákkal, omlettekkel, túróval, stb. Ezzel kezdődik a napja, ami sok energiával jár, és sokáig tartja tele a gyomrát..

4. Fitness titkok:

Trisha Krishnan Szépségtippek Fitness Titkok

Trisha sok gyakorlatot hangsúlyoz. Fitness -őrült, és egy napot sem tud elmenni rendszeres edzésprogramja nélkül. Először a szabadkézi gyakorlatok rajongója, amelyek testét és karjait felhangolják. A jóga is a kedvence, mert megnyugtatja az elméjét a heves hajtások okozta stressztől, és serkenti az anyagcserét, ami egészséges módja a zsír csökkentésének. Vannak olyan szerepek, amelyekért híznia kell, és olyan szerepek, amelyeket le kell veszítenie, a jóga a legjobb orvosság ezekre a gyakori ingadozásokra. Trisha szeret kardió gyakorlatokat végezni, amelyek megtartják felsőtestének erejét. Valahogy sikerül minden nap edzenie annak ellenére, hogy mozgalmas a menetrendje. Ettől eltekintve a színésznő szeret a vízbe merülni és úszni. Annyira élvezi a vizet, hogy órákat tölthet a medencében.