Herbalife étrend – Gyors és egyszerű fogyókúrás program

A Herbalife céget 1980-ban alapították. Többszintű marketing révén értékesíti a különböző célokra használt termékeket. A Herbalife Diet Plan a gyors és egyszerű fogyókúrás programról is ismert, a vállalat által kínált különféle fehérje turmixok használatával. Ezek a termékek a legtöbb országban kaphatók, és könnyen megrendelhetők online is.

herbalife diéta

A vállalat összes terméke növényi természetű, alacsony zsírtartalmú és kalóriatartalmú, természetesen előállított és úgy tervezték, hogy megfelelő étkezési irányelvek mellett fogyást okozzon. Fenntartja a szervezet szükségleteit, és kiegyensúlyozza a fehérje- és rostbevitelt, amely gondoskodik a szervekről és a test általános működéséről is. Így kell követni a Herbalife étrendet.

Herbalife étrend a gyors fogyáshoz:

1. lépés

Kezdje azzal, hogy a reggelit Herbal Life fehérje turmixra cseréli. Hét különböző ízben választható. Ügyeljen arra, hogy válasszon egyet a választásai közül, mert ez napi két étkezést tesz ki, amelyet nem lehet megcsalni.

Egy turmixgépben vegyen egy csésze szójatejet vagy zsíros tejet, és adjon hozzá két kanál rázóport. Adjunk hozzá egy csésze választott gyümölcsöt, például bogyókat, banánt vagy őszibarackot, és turmixoljuk össze.

2. lépés

A gyógynövény -koncentrátumot be kell vonni a reggeli rutinba. Ez a koncentrátum egy gyógytea -keverék, amely fokozza a szervezet anyagcseréjét, ezáltal növelve az energiát, ami szintén hozzájárul az extra kalóriák elégetéséhez. A készlet tartalmaz egy multivitamin komplex tablettát is, amelyet reggeli után kell bevenni.

3. lépés

Az ebédet a Herbal Life Meal Shake -ból készült shake helyettesítik. A rázáshoz két kanál turmixkeveréket kell hozzáadni egy csésze szójatejhez vagy zsíros tejhez és egy csésze friss gyümölcshöz. Ezeket turmixgépben turmixoljuk össze. Azoknak a férfiaknak, akik súlya meghaladja a 200 kilogrammot, hozzá kell adni egy újabb gombóc étkezési keveréket. Ez egy multivitamin komplex tablettát is tartalmaz, amelyet vízzel kell bevenni.

4. lépés

Mivel az étkezéseket egészséges turmixokkal helyettesítik, gyakrabban éhesnek érzi magát, és ezt az éhséget ki kell elégíteni az egészséges ételekkel. Magas fehérjetartalmú élelmiszerekben tárolja az egészséges snackeket otthon és a munkahelyen. Választhat friss zöldségsalátákat és nyers zöldségeket is.

5. lépés

A vacsorát normálisnak és egyszerűnek kell tartani. Magas fehérjetartalmúnak kell lennie, és kötelezően tartalmaznia kell a párolt zöldségeket és salátákat ecetes öntettel. A desszerthez friss gyümölcsöt részesítik előnyben, és egy másik adag multivitamin tablettát vesznek be.

6. lépés

Ahhoz, hogy a test hidratált legyen, elengedhetetlen, hogy sok vizet és egyéb folyadékot igyon. Igyon friss gyümölcsleveket, hogy elkerülje a felesleges cukorbevitelt. Alternatívaként a citrusfélék, például a narancs helyett a gyümölcslé is növeli a rostbevitelt, ami egészségesebb.

Ezzel a Herbalife étrenddel elengedhetetlen ellenállni annak a kísértésnek, hogy extra kalóriákat és zsírokat fogyasszon. A hatékony súlycsökkentéshez és a test változó szükségleteinek kielégítéséhez a testmozgást, a gyors sétát és a kalóriaégetés egyéb eszközeit kell alkalmazni..

Tájékoztasson bennünket, ha továbbra is kétségei vagy aggályai vannak a Herbalife étrenddel kapcsolatban. Szívesen segítünk a legjobb megoldásokban és válaszokban.