P90X étrendterv titkai

Sok olyan fitneszprogram áll rendelkezésre a piacon, amelyek ígérik, hogy megadják a kívánt megjelenést termékeik használatáról. Hasonlóképpen a piacon elérhető egy új fitneszprogram, amely pontosan azt mondja – a P9OX. Azt mondja, hogy 90 napon belül el fognak szakadni, és ha szigorúan betartja a programot, akkor biztosan.

P90x diéta terv titkai

A P9OX izomzavarra épül. Nem szükséges, hogy alkalmas legyen erre a fitneszprogramra, de lelkileg felkészültnek kell lennie. A fitnesz program 12 DVD -ből áll, amelyek különböző gyakorlatokat tartalmaznak. Ha rendszeresen gyakorol, a teste lassan hozzászokik hozzá, és ellenállást tanúsít az adott gyakorlattal szemben. De a P9OX munkarendje folyamatosan sejteti a testet, így soha nem tudja, mi következik. A P9OX magában foglalja a kick -boxot, a kardiovaszkuláris edzést, a rétegmérést, az ellenállóképességet, a nyújtást, stb. Ez arra kényszeríti a szívet, a tüdőt és az izmokat, hogy mindig maximális ütemben dolgozzanak minden egyes mozdulat befejezéséhez. A P9OX naptárat is tartalmaz az eredmények nyomon követésére, fitness útmutatót, táplálkozási tervet és 12 DVD -t.

A termék bevezetése óta az ügyfelektől kapott értékelések és értékelések csak pozitívak. Mielőtt elkezdené ezt a fitneszrendszert, jó, ha mindent megtud erről a fitneszprogramról, mivel ez a fitneszprogram elkötelezettséget igényel, ezért sok energiát és időt kell befektetnie a cél eléréséhez. A jobb megértés érdekében online is megnézheti a P9OX videóit és történeteit, hogy szélesebb körű képet kaphasson erről az új fitneszprogramról.

Azok, akik úgy döntenek, hogy a P9OX -ot fogyás és testformálás eszközeként használják, kihívás elé állnak. Kezdetben a felhasználó kimerültnek érezheti magát, és fájdalmat érezhet a vállában, a hátában, a karjában, a magizmokban, a fáradtságban és a mellkasban. Ebben az edzésben a megadott izmokat stabilizátorként használják a következő izom számára, így az izmok teljes kimerültséget tapasztalnak az edzés végén.

Azt is fontos megjegyezni, hogy a P9OX nagy helyet igényel az edzés lebonyolításához. A P9OX rendszerhez jógaszőnyeg, felhúzórúd, kézi pántok vagy súlyok kellenek. A deluxe P9OX rendszerhez azonban 30 napos ellátás vagy a P9OX izomregeneráló szalagok, izomregeneráló italok és felhúzó rúd tartozik. Nem számít, hogy a P9OX rendszer melyik verzióját rendeli, mert kiváló lehetőség az otthoni gyakorlásra. Ez is nagyon hasznos a forgalmas méhek számára, mivel a legtöbb DVD hossza egy óra alatt van.

A P9OX rendszerben három fázis van, és ezek:

1. A zsír aprító fázis.

Ez a fázis a testzsír csökkentésére szolgál. Ahogy csökken a testzsír, csökken az energiád is. Ezért az 1. fázist csak akkor kell meghosszabbítani, ha sok zsírt kell elveszítenie, különben ennek a fázisnak az időtartama csökkenhet.

2. Az energiafokozó fázis.

Ez egy jobban lekerekített, ésszerű étkezési és hosszú távú terv, és az ebben a fázisban felmerülő problémák viszonylag kevesebbek. Ezt a fázist addig lehet folytatni, amikor tetszik, ha jól érzi magát, és sok energiája van.

3. Az Endurance Maximizer fázis.

Ezt a fázist ki kell érdemelni. Csak ha atlétikai testületet szeretne, akkor lépjen tovább ezzel a lépéssel. Ez azért van így, mert ez a fázis a végsőkig feszíti a tested, így ha nem akarsz sportos testet, akkor kihagyhatod ezt a fázist.

A P9OX rendszer csodálatos és kihívásokkal teli módja a test formálásának és tónusának. Tehát, ha készen állsz a kihívásra, akkor hajtsd végre ezt a tervet.