Pritikin étrend a könnyű és gyors fogyáshoz!

Ha ezen a nyáron pokolian hajlandó lefogyni néhány plusz kilót, akkor a Pritikin étrend ideális az Ön számára. Ez az étrend egészséges, alacsony zsírtartalmú étrendből áll. Ha összehasonlítjuk a Pritikin étrendet a többi elérhető diétával, az emberek általában meglehetősen egyszerűnek és vonzónak találják ezt a diétát. Mivel ez az étrend gabonafélékből, gyümölcsökből és zöldségekből áll, a piacon az egyik legegészségesebb étrendnek tekintik. Ha elemezzük ennek az étrendnek a hatékonyságát, akkor megérthetjük, hogy ez az étrend technikailag a szervezet koleszterinbevitelének csökkentését célozza az egyén egészségének javítása érdekében..

Pritikin étrend az egyszerű és & amp; Gyors fogyás

A Pritikin étrendet a szakértők több éve használják különböző célok elérésére. Valójában a Pritikin étrend nagyszerű lehetőség azok számára, akik cukorbetegségben szenvednek, és hajlandóak stabilizálni cukorszintjét inzulin használata nélkül. Ha pedig olyan étrendre vágyik, amely segít egészségesen lefogyni, akkor a Pritikin étrend a megoldás az Ön számára. És pozitívum, hogy a legtöbb dietetikus is ezt az étrendet javasolja. Ezt az étrendet könnyű követni, mivel lehetővé teszi a fogyasztók számára, hogy könnyen alkalmazkodjanak ehhez, és lehetővé teszik számukra, hogy ésszerű mértékű zsírt fogyasszanak anélkül, hogy ténylegesen felmentenék magukat ettől..

Pritikin étrend a könnyű fogyáshoz:

Itt felvettük a Pritikin étrendet a gyors fogyáshoz. Vessünk egy pillantást rájuk.

1. Kalóriaszám:

A Pritikin diéta hívei szerint azoknak az egyéneknek, akik egészségesek és egészségesek akarnak lenni, olyan ételeket kell kiválasztaniuk, amelyek kevesebb kalóriát tartalmaznak. Például a zabpehely fogyasztása megengedett, mivel lehetővé teszi a fogyasztó számára, hogy kielégítse éhségét, ugyanakkor megakadályozza, hogy túl sok kalóriát fogyasszon. Joggal mondják, hogy egy alma naponta távol tartja az orvost. Ha minden nap elfogyaszt egy almát, akkor nemcsak egészséges marad, hanem kevesebb kalóriát is fogyaszt. A legjobb eredmény érdekében az emberek a brokkoli fogyasztását is választották, amely csak százharminc kalóriát ad.

2. Ételek, amelyeket lehetőleg kerülni kell:

pritikin étrend 1

Mondanom sem kell, hogy a Pritikin diéta nemcsak arról szól, hogy milyen élelmiszereket kell fogyasztani, hanem arról is, hogy mely élelmiszereket nem szabad fogyasztani. Ezzel az étrenddel az egyéneket arra ösztönzik, hogy kerüljék a több kalóriát tartalmazó ételeket. Például a csokoládé vagy a kekszes sütemények fogyasztása erősen ellenjavallt, mivel kétezer -száznegyven kalóriát tartalmaznak. Alapvetően a Pritikin -elv tudatja az emberekkel, hogy milyen ételeket kell fogyasztaniuk, és azokat az ételeket, amelyeket kerülni kell, valamint az élelmiszerek kalóriatartalmát..

3. Engedélyezett élelmiszerek ezen diéta alatt:

pritikin étrend 2

Általánosságban elmondható, hogy a Pritikin elv lehetővé teszi az egyének számára, hogy kielégítsék éhségüket, miközben segítenek néhány extra kiló leadásában. Az embereket arra ösztönzik, hogy magas szénhidráttartalmú, de feldolgozatlan ételeket fogyasszanak. És ez olyan gyümölcsökre utal, mint a banán, az alma és az eper. A zöldségeket illetően pedig a Pritikin diéta bab, tök és burgonya fogyasztására ösztönöz. Másrészt a gabonafélék, például az árpa, a zab és a barna rizs a legegészségesebb lehetőségek közé tartoznak.

Ha kíváncsi, hogy a Pritikin étrend megfelel -e Önnek vagy sem, akkor tudnia kell, hogy ez a diéta a legtöbb ember számára jó. De mindig jó döntés tanácsot kérni egy dietetikustól, orvostól vagy táplálkozási szakembertől. Tehát ha egészségesen szeretne táplálkozni, fiatalabbnak látszik, fogyni szeretne és testét is megtisztítja, akkor a Pritikin étrend nagyszerű választás az étrendhez.