30 híres divattervező Indiában uralja a divatipart

India világszerte vezető divat desztináció, amely hihetetlenül tehetséges divattervezőkkel büszkélkedhet, mint például Sabyasachi, Manish Malhotra stb. ipar. Ez nem minden! Kulcsfontosságú szerepet játszanak a helyi divatpiac növekedésének felgyorsításában is, új formatervezések innovációjával, helyi kézművesek alkalmazásával és új csatornák megnyitásával a kezdő tervezők számára. Ez a cikk felsorolja azt a 30 híres divattervezőt Indiában, akik minden esélye ellenére szembeszálltak azzal, hogy hazánkat a globális divattérképre helyezzék!

A legjobb 30 divattervező listája Indiában:

Tekintse meg az összes információt kedvenc divattervezőiről az országban.

1. Sabyasachi Mukherjee:

Sabyasachi Mukherjee

Sabyasachi Mukherjee India egyik vezető divattervezője, aki arról híres, hogy olyan kollekciót készített, amely az indiai érzékenységet ünnepli. Sabya 1974 -ben született Kolkata városában, Nyugat -Bengáliában. 1999 -ben kezdte el névadó kiadóját, miután elvégezte a NIFT -t, és az indiai divathéten bemutatta etnikai viselet -kollekcióját. Sabya ruháit nagymértékben befolyásolják a bengáli nők kulturális hagyományai és az öltözködési stílus, amelyekkel fiatalabb éveiben találkozott.

Bridal Wear kollekcióját a gazdagok és a jómódúak keresik a legkeresettebben, olyan hírességekkel együtt, mint Anushka Sharma, Priyanka Chopra, Deepika Padukone és a társadalom. Az öltözetek kidolgozott hímzéssel, természetes színezékekkel, vintage textíliákkal és kiváló kivitelezéssel rendelkeznek.

2. Manish Malhotra:

Manish Malhotra

Az elmúlt években Manish Malhotra az indiai divat szinonimájává vált. Ő egy ász divattervező, aki számos Bollywood, Tollywood és még hollywoodi filmet is tervezett. Manish 1966 -ban született, és pályáját modellként kezdte. A mumbai születésű tervező 2005-ben elindította névadó címkéjét, a „Manish Malhotra” -ot, és több üzletet is nyitott az országban.

Manish ruházati vonalán nagylelkűen csillog a kortárs színek, a modern hímzések és az élénk dizájn. Az olyan népszerű bollywoodi hírességek, mint Alia Bhatt, Jhanvi Kapoor, Kareena Kapoor stb., Manish Malhotra -t részesítik előnyben más tervezőkkel szemben, jellegzetesen modern és érzéki ruhái miatt. Többször elnyerte a „legjobb jelmeztervező díjat” is számos ikonikus filmben készített lenyűgöző alkotásaiért, mint például a „Kal Ho na Ho”, a „Kabhi Kushi Kabhi Gham” stb..

3. Tarun Tahiliani:

Tarun Tahiliani

Tarun Tahiliani India első néhány divattervezője, aki nevet szerzett magának a globális divatarénában. Tervezői karrierje 1987-ben kezdődött, miután feleségével, Shailaja Tahilianival közösen alapította az Ensemble-t, India első többtervezői butikját. Rövid időn belül Tarun az ország egyik legnagyobb tervezőjévé vált, és számos kollekciót indított, amelyek a hagyományos sziluettektől a nyugati együttesekig terjednek.

Az elmúlt néhány évben Tarun az indiai menyasszonyi viselet szegmensben is jelet hozott magának. Ruházati vonalán sok aranyozott gazdagság jellemzi a különféle hímzési technikákat és szöveteket, amelyek rezonálnak ügyfelei fejlődő ízlésével.

4. Ritu Kumar:

Ritu Kumar

Ritu Kumar egy neves indiai tervező, aki az 1960 -as években lépett be a tervezőiparba, amikor komoly űr volt a területen. 1999-re Ritu Kumar tervezőcégének fióktelepei voltak Párizsban, Londonban és New Yorkban, sőt becslések szerint 10 milliárd INR forgalmat regisztráltak, ami a legmagasabb az indiai tervezők körében. Ritu ruházati vonala bemutatja mélyen gyökerező indiai érzékenységét és szeretetét a hagyományos indiai kézművesség iránt, mint például a blokknyomatok, hímzések stb..

Gyűjteményein keresztül Ritu ötvözte az indiai eleganciát a nyugati kilátásokkal. A névadó „Ritu Kumar” címkén kívül más kiadókat is vezet, mint például a „Ri”, a „Ritu Kumar Home” és a „LABEL Ritu Kumar”. 2013 -ban elnyerte a Padma Shri -t az indiai divatiparban tett hozzájárulásáért, és 2012 -ben elnyerte a L’oreal Paris Femina Women’s Awards díjátadót is.

5. Rohit Bal:

Rohit Bal

Rohit Bal egy híres indiai divattervező, aki leginkább a hagyományos indiai motívumok, például a lótusz, a páva stb. Ruházatában való használatáról ismert. Rohit 1961 -ben született Kasmírban, és 1986 -ban kezdte karrierjét Új -Delhiben, a férfi ruházati szegmensben. Hamarosan női ruházatra és kiegészítőkre is kiterjesztette gyűjteményét, például szemüveget, táskát stb..

Nemzetközi ügyfélkörébe olyan hírességek tartoznak, mint Cindy Crawford, Pamela Anderson és Uma Thurman, akik rendszeresen sportolnak a vörös szőnyegeken. Rohit 2001 -ben és 2006 -ban több díjat is elnyert, például az „Év tervezője” címet, és 2012 -ben a Lakme Grand Finale Designer díját..

6. Abu Jani és Sandeep Khosla:

Abu Jani és Sandeep Khosla

Abu Jani és Sandeep Khosla India legnépszerűbb tervező duója, akik megalapították az „ASAL” nevű közös vállalatot. Abu és Sandeep hasonló háttérből származnak, és felfedezték, hogy az elmúlt 30 év során közös érdeklődésük és szenvedélyük a tervezés és az egymáshoz való ragaszkodás. Abu mesterrajzoló, aki lenyűgöző hímzéseket készíthet a mesterkarigárok számára, hogy rányomják őket a ruhákra.

Abu és Sandeep jól ismertek arról, hogy lenyűgöző gyűjteményeik révén felelevenítik a Chikankari hímzés haldokló művészetét. Jaya Bachchan -tól Aishwarya Rai -ig sok híresség esztétikus és kifinomult dizájnja miatt szívesebben visel e címkés ruhákat.

7. Anita Dongre:

Anita Dongre

Anita Dongre India leghíresebb női divattervezője, a vezető divatházalapító, „Anita Dongre”. Inspirációt édesanyjától merít, aki gyermekkorában ruhákat tervezett és varrt Anitának és négy testvérének. Anita divattervezői diplomát szerzett a mumbai SNDT főiskolán, jelenleg három márka – AND, Global Desi és ANITA DONGRE – tulajdonosa.

Anita Dongre, a többi tervező mellett, elkötelezett a környezet, a fenntarthatóság és a helyi művészeti formák iránt. A hagyományos mesterségek technikáit ötvözve a kortárs öltözékekkel Anita kulcsszerepet játszott az iparosok készségeinek megőrzésében, valamint a megélhetés biztosításában..

8. Neeta Lulla:

Neeta Lulla

Neeta Lulla az ország egyik legjobb divattervezője, aki kidolgozott filmvásárlóiról és esküvői ruháiról híres. Neeta 1965 -ben született Mumbaiban, és mintegy háromszáz filmben dolgozott jelmeztervezőként. Miután megkóstolta a sikert olyan filmekkel, mint a Devdas, Jodha Akbar, hum Dil De ChukeSanam stb. Neeta teljesen új szintre emelkedett hírességként.

Aishwarya Rai Bacchan esküvői együttesei nagy szenzációt keltenek abban az időben, és hatalmas népszerűségre tett szert. A Neeta erőssége abban rejlik, hogy feltalálja az indiai öltözetet, hogy megfeleljen a kortárs menyasszony ízlésének, anélkül, hogy elveszítené a hagyományos lényegét.

9. Masaba Gupta:

Masaba Gupta

Masaba Gupta Neena Gupta indiai színésznő és a híres nyugat -indiai krikettjátékos, Vivian Richards lánya. 1989 -ben született, és karrierjét nagy lendülettel kezdte azzal, hogy 19 éves korában megmutatta kollekcióját a Mumbai -i Lakme Fashion Week -en. A Masaba olyan egyedi minták és nem mindennapi nyomatok készítésére specializálódott, amelyeket korábban egyetlen tervező sem próbált ki.

Masabahas számos nagy márkával együttműködött, mint például a Tribe, a Trónok harca, a Puma India, a Nykaa, a Raga stb., Amelyek lehetővé tették számára, hogy mélyen bemerészkedjen a tervezési területre. Azt is megszerezte, hogy olyan innovatív terveket készített, mint a Hidzsáb szári. A Masaba érzékeny arra is, hogy mindennapi tárgyakat, például teheneket, tenyereket stb., Divatos nyomatokba rögzítsen.

10. Anamika Khanna:

Anamika Khanna

Anamika Khanna egy befolyásos divattervező Indiában, aki elismeri, hogy ő volt az első indiai, aki elindította az „Ana Mika” nevű nemzetközi márkát. Ez a sokoldalú tehetségű tervező 1971-ben született, és üzleteit Kolkatában üzemeltette. Anamika karrierje 1998 -ban kezdődött, ahonnan grafikonját folyamatosan magasan tartották. Részt vett számos globális divateseményen, és exkluzív tudósítást kapott nemzetközi eseményeken.

Sok híresség, mint Sonam Kapoor, Sonakshi, Karishma Kapoor stb., Elkápráztatta Anamika alkotásait a vörös szőnyegen. Jelmezeket is tervezett számos bollywoodi filmhez, mint például a Fashion, Aisha stb..

11. Manish Arora:

Manish Arora

A Manish Arora egy delhi székhelyű divattervező, amely híres a feltűnően merész színpaletták és a Kitsch motívumok használatáról, amelyek a ruhákat hordható műalkotásokká alakítják. Manish 1997 -ben kezdte tervezői karrierjét, miután elvégezte a New Delhi -i NIFT -t, és elindította a „Manish Arora” kiadót. Bővítette üzletét, elindítva zászlóshajó üzletét, a „Manish Arora Fish Fry” -t..

A divatszakértők gyakran tekintik Manish Arora-t az „Avant-Garde királyának” kifinomult és modern dizájnja miatt. Pszichedelikus lenyomatai, különös mintákkal kombinálva példázzák egyedi ízlését és érzékenységét. Az indiai hírességek öltöztetése mellett Manish ruhákat tervezett olyan nemzetközi hírességeknek is, mint Rihanna, Lady Gaga, Katy Perry stb..

12. Ritu Beri:

Ritu Beri

Ritu Beri India egyik kiemelkedő divattervezője, aki 1990 -ben dobta piacra a címkéjét. Sok szempontból ő az első, köztük az első indiai tervező, aki a PROMOSTYL stíluslapban szerepelt, az első indiai tervező, aki divatbemutatót készített. Párizsban és az első ázsiai, aki egy francia divatmárka vezetője lett.

Ritu a francia legenda, Francois Lesage védnöke is volt, kreatív tehetségét pedig a világ számos topligás divattervezője tapsolta meg. A Time Magazine a „divat első hölgyeként” is megemlítette a Time Magazine -ban, jelezve a divatiparban való termetét. Ritu híres arról, hogy indiai kifejezést adott a kortárs ruházatnak, és ügyfelei tetszetős együtteseivé alakította őket.

13. Bibhu Mohapatra:

Bibhu Mohapatra

Bibhu Mohapatra 1972 -ben született Odishában, és 1996 -ban az Egyesült Államokba költözött, hogy mesterképzést szerezzen. Miután néhány amerikai cégnél dolgozott, Bibhu elindította „Bibhu Mohapatra – Purple Label” kiadóját, és a világ legjobb városaiban mutatta be kollekcióit. Még azután is, hogy erős bázist teremtett magának az Egyesült Államokban, Bibhu nem veszítette el a kapcsolatot indiai esztétikájával, amelyek minden öltözékében elsőbbséget élveznek..

Megbecsült ügyfélkörébe tartozik Londonból, Párizsból és New Yorkból a ki kicsoda, mint például Jennifer Lopez, Lupita Nyong, Hilary swank stb. Még a First Lady, Michelle Obama is a Bibhu ügyfele volt. Ez a New York-i székhelyű indiai tervező jól ismert e kidolgozott estélyi ruháiról és fényűző szőrmeiről, amelyeket nagyra tartanak az elit közönség körében.

14. Asmita Marwa:

Asmita Marwa

Asmita Marwa India egyik legjobb nemzetközi tervezője, aki Hyderabadból származik. Elnyerte a nevét, hogy ő volt az első Hyderabadi tervező, aki számos tollywoodi film jelmezét tervezte, mint például a Manmadhudu, a Gharshana, az Arjun stb. 2003 -ban elindította első „Asmita” kiadóját, és rendszeresen bemutatta kollekcióit a Blender Pride és Lakme Fashion Week -en..

Asmita erősen hisz a fenntarthatóság koncepciójában, és gyűjteményei tükrözik ideológiáit. Ruházati vonalán olyan hagyományos műalkotások szerepelnek, mint a Kalamkari, a telugu kalligráfia stb., Amelyek esztétikailag keverednek a kortárs divatgal. Színválasztása a földes árnyalatok és a mély árnyalatok felé fordul, amelyek nagyon jól illeszkednek az olyan szövetekhez, mint a pamut és a selyem.

15. Sanjay Garg:

Sanjay Garg

Sanjay Garg a híres saree “Raw Mango” kiadó mögött álló ember. Az ország egyik legelismertebb divattervezője, aki kulcsszerepet játszik a hagyományos szövetek, például a Chanderi, a Banarasi Brocade stb. Sanjaynak van egy másik címkéje is, a „Sanjay Garg”, amelyen keresztül a nem szári viselőket látja el azzal, hogy a szőtt anyagokat hordható ruhákká alakítja..

A Garg ruházati vonalának alapja meglehetősen egyszerű és egyértelmű – az indiai kultúra és kézimunka újjáélesztése. Érdekes látni, hogy Sanjay még az iparágban eltöltött több mint 10 év után is elnyerte India egyik legnagyobb tervezőjének hírnevét, és így is épségben és nagyon életben tartja ennek a címkének a lelkét!

16. Gaurang Shah:

Gaurang Shah

Gaurang Shah egy másik figyelemre méltó indiai divattervező, aki közreműködött különböző örökségi szövések újjáélesztésében, mint Jamdani, Kanchipuram selyem stb. A díjnyertes film-Mahanati című életrajzi filmje, a nagy Savitri életének egyik vezető jelmeztervezője. . Gaurang Shah ismert arról, hogy feltalálta a régi kézi szövésű szövéseket, hogy olyan fúziós változatokat hozzon létre, mint a Kanchi-Kalamkari, Kanchi-Organza, Kanchi-Khadi és Kanchi-Tussar.

Gaurang tervei az indiai örökség iránti szeretetét és imádatát tükrözik, és hagyományos templomi motívumokat és mintákat tartalmaznak, amelyeket a kultúránk ihletett. Sok hímzési technikával is kísérletezett, mint Parsi, Kutch, Chikankari stb., És kortárs hangulatot kölcsönzött nekik.

17. Payal Singhal:

Payal Singhal

Payal Singhal egy vezető indiai divattervező, aki tizenöt éves korában kezdte tervezési útját. Tervező és vállalkozó családból származott, és ugyanazokat a géneket örökölte. A Payal 1999 -ben indította el névre szóló „Payal Singhal” címkéjét, és arra törekedett, hogy tervei megfeleljenek a jelenlegi időknek, és hozzáférhetőek legyenek az emberek különböző rétegei számára..

Payal USP -ja abban rejlik, hogy képes ötvözni a hagyományos indiai ruházatot kortárs elemekkel. Alkotásainak többsége a modern nők valódi stílusát és érzékenységét tükrözi, akik szeretik kipróbálni a divatos ruhákat anélkül, hogy sokat merítenének gyökereikből.

18. Ridhi Mehra:

Ridhi Mehra

RidhiMehra egy elismert indiai divattervező, aki újradefiniálta a hagyományos indiai öltözködést. Együttesei élesek, élénkek és jellegzetesen modernek. Ridhi Új -Delhiből származik, és 2012 -ben elindította női ruházati címkéjét, a „RidhiMehra” -t. Rövid időn belül híresség -couturierré vált, aki behozza európai hatását az indiai ruházatba.

Ridhi szívesebben használja a modern szöveteket és színpalettákat, hogy friss perspektívát és kortárs képet adjon az indiai öltözékeknek. Saree-jeiben és lehengáiban egy csipetnyi dráma és egy divat-előretörő megközelítés jellemzi őket, amelyek időtállóvá teszik őket!

19. Raghavendra Rathore:

Raghavendra Rathore

A „Raghavendra Rathore” név a luxus és az arisztokrácia szinonimájává vált. Raghavendra 1967 -ben született a korábbi Jodhpur királyi családban, és királyi nevelése nagyban befolyásolja ruházati vonalát. Raghu a New York -i Parsons School of Design -ban végzett, és Donna Karan -nal dolgozott a DKNY globális divatmárkában.

Raghavendra most a luxus férfi ruházati szegmens vezető tervezője, és kollekciói ötvözik a régi világ varázsát az újkori érzékenységgel. A Sherwanistól kezdve az Achkansig és Velvet Bandhgala aláírásáig a Rathore címkéje kielégíti a modern ember igényeit..

20. Rajesh Pratap Singh:

Rajesh Pratap Singh

Rajesh Pratap Singh az ország egyik legjobb divattervezője, aki ismerte kifinomult modern ruháit a hagyományos indiai esztétikával. Rajesh 1969 -ben született Rajasthanban, és a New Delhi NIFT -n végzett. 1997 -ben dobta piacra névadó címkéjét, hogy férfiaknak és nőknek egyaránt megfeleljen. Címkéjének sikere abban rejlik, hogy odafigyel az apró részletekre, a szövetek finom játékára és a tiszta tervekre.

Rajesh aláírási stílusában csapszegeket használ, amelyeket széles körben használnak ingekben, felsőkben stb. Szereti kísérletezni a különböző színeket is, amelyek a józan semlegesektől a szemet gyönyörködtető élénk árnyalatokig terjednek. Rajesh „Ensemble” címkéje arra összpontosít, hogy a Make in India mozgalom keretében kizárólag indiánok számára készítsen termékeket.

21. Surily Goel:

Surily Goel

Surily Goel híres divattervező és jelmezkészítő számos bollywoodi filmhez, mint Salaam Namaste, Saawariya stb. Nem más, mint az ász tervezője, Manish Malhotra képezte ki. Miután a Los Angeles-i FIDM-en divattervezést tanult, Surily 2003-ban elindította névadó „Surily G” -jét. Gyűjteményeit több márkájú üzletben mutatta be, mint például az Aza és Fiza.

Surily számos színészt és színésznőt formált meg, mint Preity Zinta, Rani Mukherjee, Genelia D’Douza, Hrithik Roshan különböző nagy költségvetésű bollywoodi filmekben. Hosszú sora van az A-listás ügyfeleknek, főleg szocialitásoknak és bulizós állatoknak, akik ragyognak az öltözékében.

22. Shilpa Reddy:

Shilpa Reddy

Shilpa Reddy, a Hyderabad-i tervező jól ismert arc a város társadalmi körében. Shilpa modellként kezdte útját, majd a Torontói Design Akadémián végzett. 2004 -ben elnyerte a Mrs India címet, és még a Kingfisher naptárban is szerepelt. A modellezési területen elért kóstolási sikerek mellett Shilpa elindította névre szóló „Shilpa Reddy” kiadóját is.

A Shilpa tervei tisztaak, kifinomultak, modernek és jól felépítettek. Inkább fenntartható, környezetbarát szövetekkel dolgozik, amelyeket a kézi szövésű csoportokból szereztek be. Shilpa lett az első indiai tervező, aki bemutatta kollekcióját Párizs ikonikus szerkezetén, az Effiel -toronyon.

23. Gauri és Nainika:

Gauri és Nainika

Gauri és Nainika nővérek, akik elindították a „Gauri &Nainika ”2002-ben. A delhi székhelyű duó szeszélyes estélyi ruhájáról, avantgárd koktélruhájáról és csillogó ruhájáról ismert. Sok hírességnek terveztek ruhákat, mint Kareena Kapoor és elit családok menyasszonyai.

Ennek a címkének a ruházati vonalát az amerikai és az európai kultúra romantikus varázsa befolyásolja, amelyet a nővérek felnőttek. A formatervezés tökéletes egyensúlyt teremt a dráma és a visszafogott elegancia között, amelyek hosszú élettartammal rendelkeznek a dinamikus divatpiacon.

24. Shantanu Nikhil:

Shantanu Nikhil

Shantanu Mehra és Nikhil Mehra a népszerű divatcímke „Shantanu & Nikhil ”, 2000 -ben indult. A márka fő ideológiája a modern Indiát ünneplő ruhák létrehozása. Az öltözékek jó adag drámát, túlzást és bonyolult részleteket kapnak, amelyek lenyűgöző vizuális történeteket hoznak létre. India hagyományos kézi szövésű technikáit erős dózisú modern pompa csavarja, amely élénk, de nem túlzásba vitt.

A márka az ország jómódú emberei által választott luxus, alkalmi viselet szegmenst szolgálja. Nevezetes ügyfeleik közé tartozik Shilpa Shetty, Shahid Kapoor, Hrithik Roshan, Ranveer Singh stb..

25. Anju Modi:

Anju Modi

Anju Modi a hölgy a lélegzetelállítóan gyönyörű jelmezek mögött olyan filmekben, mint Syra Narsimha Reddy, Bajirao Mastani és GoliyonkiRaslila – Ram Leela stb. Az indiai szövés és a kézművesség szakértője, és érdeklődését fejezte ki a történelmi filmek és korabeli drámák iránt, amelyek kihívást jelentenek képességeihez. Anju 1990 -ben lépett be az indiai divatiparba, és egyedi márkanevet hozott létre magának az indiai örökséget ünneplő kollekcióival.

Anju kulcsszerepet játszott az ősi indiai szövés- és nyomtatási technikák újjáélesztésében. Ruháin régi hímzések, növényi színezékek és hagyományos szövések jelennek meg a kortárs varázslat árnyalataival. Sok híresség, mint Sonam Kapoor, Kareena Kapoor, KanganaRanaut, Madhuri Dixit stb., Sportolt Anju ruháival a nagy eseményeken.

26. Suneet Verma:

Suneet Verma

Suneet Verma India egyik legjelentősebb divattervezője, aki 1964 -ben kezdte karrierjét. A francia luxus divatházban, Yves Saint Laurentben dolgozott, mielőtt saját vállalkozást alapított. A Suneetverma számos csúcskategóriás márkával is kapcsolatban állt, mint például a Swarvoski, Judith Leiber, stb..

A Verma ruházatában sok szeszélyes elem található, mint például finom háló, díszítés, kristály és tiszta vágás. A terveket az európai történelem ihlette és befolyásolja, amely Verma fiatalabb korában volt kitéve.

27. Prathyusha Garimella:

Prathyusha Garimella

Pratyusha Garimella Hyderabad-i divattervező, gazdag és kidolgozott indiai etnikai viseletgyűjteményeiről ismert. Pratyusha 2013 -ban kezdte el kiadóját, és azóta rést faragott magának az ország dinamikus divatiparában. Inkább az indiai sziluettekkel dolgozik, és modern megjelenést kölcsönöz nekik.

A Pratyusha kollekciói élénk színekkel, gyönyörű hímzésekkel és bonyolult részletekkel rendelkeznek, amelyek királyi és kifinomult megjelenést kölcsönöznek. A lehengákon és a sarees -en kívül a márka elegáns fúziós és western ruházati kollekciókat is kínál mindenféle közönség kiszolgálására.

28. Archana Rao:

Archana Rao

Archana Rao Hyderabad jeles divattervezője, aki kreativitásáról és tervezési tehetségéről ismert. Úgy véli, hogy gyakorlati és funkcionális ruhákat készít, nem csak a kifutóra korlátozott színházi elemeket. Ruhái ünneplik az indiai nők szépségét és nőiességét bájos organzák, nyugtató pasztell és elegáns szabások formájában.

Ez a fiatal divattervező rövid idő alatt meglehetősen nagyra sikeredett, és helyet foglalt el az ország néhány nagy szereplője mellett. Névrokon-címkéjén, az „Archana Rao” -on kívül a „FrouFrou” nevű almárka tulajdonosa is, amely kiegészítőkre és műalkotásokra szakosodott.

29. Anupama Dayal:

Anupama Dayal

Anupama Dayal az ország tehetséges divattervezője, aki 2004-ben dobta piacra a kollekcióját. Gyűjteményeit jól fogadták itthon és külföldön egyaránt, és „London új legjobb barátjának” is nevezték. Az Anupama a Boho elegáns és fúziós együttesekre specializálódott, amelyek klasszikus vágásokat, ékszertónusú szöveteket és sok régi hímzési technikát tartalmaznak.

Tevékenységét kiegészítette kiegészítőkkel, lakberendezéssel, sőt belső terekkel is. Termékei nemzetközi vonzerővel bírnak, lelke lényegében indiai!

30. Namrata Joshipura:

Namrata Joshipura

Namrata Joshipura egy elismert indiai divattervező, aki határokon átnyúló kollekciókat tervez. Őt „Pret királynőjének” tartják, és ő volt az első indiai tervezők egyike, aki bevezette az estélyi ruhák fogalmát az ország divatkörébe. Namrata végzett a NIFT -n, és 1996 -ban dobta piacra ruházati címkéjét.

2013-ban elnyerte az „Év tervezője” kitüntetést. Ruházatában számos városból származó indiai és amerikai tapasztalatai mutatkoznak be, amelyeket kortárs sziluettekre fordítanak. Namrata is rajong a dísztárgyakért, amelyeket nagylelkűen önt gyűjteményeibe.

Nem inspirálja Önt ez a 30 indiai divattervező nagyszerű történeteikkel? Felfedezheti kollekcióikat a hivatalos weboldalakon vagy több tervezőből álló márkákban, például az Aza Fashions, a Pernia’s Popup Shop stb. Tehát ki a kedvenc divattervezője és miért? Tudassa velünk!