Kövesse a Fringe stílusát, hogy divatban maradjon

A béren kívüli stílus nem csak a frizurára korlátozódik, hanem kiegészítők, ruhák és cipők miatt is büszkélkedhet velük. Légy elbűvölő és merész, miközben elhagyod a peremén. A stílus azonnal visszavezeti a 20 -as évek korszakába. Ez az egyedi és vintage trend a kényelem, a stílus, a csillogás és a csillogás legjobb keveréke. Hagyja tehát a fantáziáját a legvadabbra! Keressen lépcsőzetes rojtot a felsőjén vagy ruhát, hogy élesen hölgyies legyen. Ez a stílus minden bizonnyal váratlan, de teljesen hordható.

Az egyedülálló trend kiemeli a tömegből, és extra pillantást kap! Szerencsére a béren kívüli trendek miatt nem kell várakoznia a legjobb szezonra, amikor elkezdheti viselni. Bármelyik szezon tökéletes alkalom arra, hogy csak úgy kezdje el a peremhőmérsékletet, és működjön az Ön számára.

A legjobb követési stílus a divatban maradáshoz:

Itt felsoroltunk néhány módot a rojtos darabok stílusának kialakítására.

1. Nyilatkozat:

rojtos stílus a divatban

Választhat rojtos szoknyát vagy rojtos alsóruhát, hogy stílusos darabot készítsen. Ha néhány minimalista kiegészítőt ad hozzá semleges árnyalatokkal, például fehér, bézs, fekete, szürke, akkor a perem beszélni fog. Télen választhat rojtos szoknyát, fekete garbóval és elegáns bőrdzsekivel.

2. Fringed Jacket Works:

A rojtos kabát működik

A dzsekik egy nagyon könnyen hozzáférhető módja a trendnek. Válasszon egy jó rojtos kabátot, hogy olyan hangos és merész darabokkal viselje, mint a leopárdminták és a szegecsek. A farmercsizmákon viselt bőr rojtos dzsekivel extra stílusosan nézhet ki. Egy másik alternatíva az lenne, ha bájos, rojtos selyemkabátot birtokolna, hogy megmutassa hűvös oldalát nyaranta.

3. Szegély a tartozékhoz:

Fringe a tartozékhoz

Szeretné egy kicsit lassan hozzáadni ezt a trendet a ruhatárához? Nem kell aggódnia, miközben ezt a stílust rojtos táskával vagy akár rojtos cipővel is felkarolhatja a divatos és sokoldalú megjelenés érdekében. A nyakláncod a fókuszpont vitathatatlanul lélegzetelállító ruhával. Így adjon hozzá néhány meglepetés elemre bukkanó bojtot, és hozzon létre játékosságot.

4. Bőr szoknya:

Bőr szoknya

Viseljen ropogós, fehér bőr szoknyát, rojtos díszítéssel a rámpához hasonló megjelenéshez. A nézők biztosan beleszeretnek ebbe a stílusba, és meglepő bókokat kapnak! Ez szintén bohém hangulatot kölcsönöz, ha elegáns szellős felsővel vagy gombos, barna napszemüveggel és öszvérrel párosít. A bőr szoknya még a térd feletti csizmával is a legjobban néz ki, hogy belelásson.

5. Mini Fringe ruha:

Mini Fringe ruha

Tegye ezt a legmenőbb divatmunkát az Ön számára rojtos mini ruhákkal. Ez színes gyöngyökkel párosítva sportos és karcsú stílust kölcsönöz & csíkok.

6. Miért nem kardigán: Miért nem Cardigan

Fekete csipkéből és bonyolult mintájú kardigánból kell állnia, vékony rojtos húrokkal. Legyen ez a stílusnyilatkozata, hogy elegáns legyen.

7. Anyagok keverése:

Keverje össze az anyagokat

Ne féljen összehangolni és keverni az anyagokat. Ragaszkodhat a semleges árnyalatokhoz, és mégis hízelgőnek tűnik. A velúr rojtos teahosszú szoknyát párosíthatja rojtos bőr kuplunggal.

8. Bojt cipő: Bojt cipő

Miért csak semleges, üres és fehérek a rojtos stílushoz? Adjon hozzá furcsa, szórakoztató és színes bojtos sarkot stílusához.

9. Fringe fürdőruha:

Fringe fürdőruha

Lendüljön fel még akkor is, amikor belép a medencébe vagy a strandra. Válasszon egy melltartó felsőt, amely hosszú rojtokkal van ellátva.

10. Érezd Vintage övvel:

Érezd a szüreti szíjat

Csatlakoztassa öltözékét perem övvel, és az emberek biztosan nem tudják levenni rólad a szemüket. Válasszon pompás bőröket, velúrbőröket, nyomatokat, hogy drámát adjon az öltözéknek.

Megszállottja a peremstílusnak? Menj, szerezz magadnak igazi stílusirányzatot ebben a szezonban, és maradj divatban.