Tee halloween -sisustusideoita kurpitsista itse

halloween -sisustusideoita kurpitsan kasvot

Viileitä Halloween -sisustusideoita, jotka on tehty kurpitsista

Vaikka Halloween perinteisenä festivaalina on vasta alkanut vakiinnuttaa asemaansa syksyisessä Saksassa, myös kurpitsan myynti kasvaa tässä maassa moninkertaisesti, erityisesti lokakuussa. Useimmat ostajat eivät kuitenkaan ole kiinnostuneita vain syötävistä lajikkeista, kuten Hokkaidosta tai Butternutista, vaan myös isoista, paksuista kurpitsista, joista kammottavat kasvot voidaan veistää niin upeasti.

Halloween-kurpitsa oman ulko-oven edessä ei ainoastaan ​​luo kauheaa, kammottavaa tunnetta ja näyttää karkkimaisen näköisille lapsille, missä he voisivat menestyä, vaan on myös monipuolinen sisustusidea, joka voi sisustaa jokaisen etupihan pienellä harjoituksella ja pieni taito voi.

Halloween -festivaalin yleisen innostuksen lisääntymisen myötä myös useiden eri mallien ja ohjeiden lukumäärä, jotka nyt löytyvät lähes jokaisesta kulmasta, kasvaa. Halloween-kurpitsaa veistettiin ennen kaikkea käsin, mutta erilaiset ohjeet, kuten kuerbis-schnitzvorlagen.de-sivustolta saatavana olevat, varmistavat paitsi sen, että tulos vastaa omia vaatimuksiasi, mutta myös sitä, että luovuutta ja herättää riittävästi veistämistä.

Halloween -koriste -ideoita tee se itse

halloween -sisustusideoita veistämällä kurpitsaa

Halloween -koriste -ideoita – Kuinka veistää Halloween -kurpitsa?

Kurpitsan veistosmallin avulla kurpitsan yksittäiset osat voidaan veistää optimaalisesti. Ensinnäkin kurpitsa on kuitenkin irrotettava. Kurpitsansiemenet ja massa on poistettava suurelta osin. Tämä on ainoa tapa estää muun muassa, että kurpitsa alkaa muotoutua liian nopeasti tai että linnut hyökkäävät syksyn koristeisiin.

Sen tyhjentämiseksi kurpitsan yläosa, varren ympärillä, leikataan auki, jotta sitä voidaan myöhemmin käyttää uudelleen eräänlaisena kannena. Jos esimerkiksi haluat laittaa kynttilän onttoon kurpitsaan, kansi varmistaa, että kynttilä pysyy suojattuna tuulelta.

Halloween -koriste -ideoita – Wi -FiVeistosmalli toimii

Kaiverruskuvio koostuu yleensä silmistä, suusta ja nenästä, jotka leikataan eri tavalla valitun mallin mukaan. Tämä malli tulee ensin tulostaa ja leikata sitten katkoviivoja pitkin. Sitten ääriviivat voidaan leikata aiemmin koverretusta kurpitsasta, jolloin etäisyys voidaan määrittää itse. Kurpitsan koosta riippuen suun, nenän ja silmien tulee olla joko hieman leveämpiä tai hieman lähempänä toisiaan.

Halloween -sisustusideoita – kurpitsan veistosmalli

halloween -koriste -ideoita veistämällä malleja

Kun malli on piirretty kurpitsalle, veistäminen voi alkaa. Tätä varten tarvitaan terävä veitsi. Tämä leikataan nyt kurpitsan läpi maalattuja viivoja pitkin, kunnes reunustettu osa voidaan irrottaa kurpitsan seinästä. Tärkeää ei ole vain tahdikkuuden osoittaminen, vaan myös kärsivällisyys ja taito. Koska kurpitsan ulkoseinät osoittautuvat erittäin kestäviksi ja niiden leikkaaminen vaatii yleensä paljon vaivaa, erityisesti lasten ei pitäisi koskaan veistää kurpitsia ilman valvontaa.

Halloween -koriste -ideoita – Yksilölliset koristeet

Kun kurpitsan kasvot on veistetty, on vielä paljon tilaa muille sisustusvaihtoehdoille. Esimerkiksi kurpitsissa voi olla viikset tai peruukki, joka voidaan valmistaa vanhasta kankaasta tai villasta. Myös eri värejä tai väärennettyä verta voidaan käyttää ja tehdä jo pelottavasta kurpitsasta kasvot pelottavammaksi.

Jos kuitenkin haluat sijoittaa kynttilän kurpitsassa, sinun on oltava varovainen, ettei palavaa materiaalia pääse liekkiin. Muussa tapauksessa etenkin ne, jotka työskentelevät hiusten tai kangasjätteiden kanssa, ovat vaarassa syttyä palamaan. Muuten mielikuvituksella ei kuitenkaan ole rajoja, ja mikä on hauskaa kurpitsan veistämisessä, on sallittua. Muuten, ikoniset oranssit päät ovat hyviä paitsi etupihalla myös ikkunalaudalla. Tämä koskee kuitenkin vain niin kauan kuin kurpitsa ei haise.