9 legjobb negatív kalóriatartalmú étel

A negatív kalóriatartalmú élelmiszerek alapvetően olyan élelmiszereket érdekelnek, amelyek több energiát igényelnek az általuk biztosított mennyiséghez képest. Az ilyen típusú ételek sok energiát igényelnek az emésztéshez. A negatív kalóriatartalmú ételeket azoknak ajánljuk, akik diétáznak, hogy lehajoljanak. Nem fog éhesnek érezni magát, mivel ezeknek az ételeknek sok időre van szükségük a lebomláshoz, összehasonlítva másokkal, amelyek bizonyos mértékig zsírt is égetnek. A hűtött italok kalória -negatívak.

A legjobb negatív kalóriatartalmú ételek

A leghatékonyabb negatív kalóriatartalmú ételek a fogyáshoz:

Az alábbiakban bemutatjuk a legjobb kalóriatartalmú ételeket.

1. Zeller:

negatív kalóriatartalmú ételek

Ez az étel alacsony rosttartalmú, és nagy mennyiségű vizet tartalmaz a rost mennyiségéhez képest. Remek íze van, és az egyik legjobb zöldség, amit enni kell. Ez a zöldség biztosítja a szervezet számára a lehető legkevesebb kalóriát, és majdnem kiégeti az emésztéshez szükséges energiaszintet. A zeller hosszú ideig tartja a gyomrot, és csökkenti az étkezési vágyat. Ez végül kevesebb élelmiszerfogyasztáshoz és alacsony kalóriatartalmú részecskék kialakulásához vezet.

2. Grapefruit:

Negatív kalóriatartalmú ételek 2

A grapefruit több kalóriát éget el, mint amennyit tartalmaz. Ez a gyümölcs sokféleképpen használható az egészség és szépség területén, és kalóriákat is éget. Ennek a gyümölcsnek a nagy része víz, a többi pedig alapvetően durva takarmány. A grépfrút egyedi pektinrostot tartalmaz, amely csökkenti a fájdalmat. Ez a fajta rost tele tartja a gyomrot is. A grapefruitot a szívbetegségek leküzdésére szolgáló természetes gyógymódok többségének is hatékony részének tekintik.

3. Leveles zöldek:

Negatív kalóriatartalmú ételek 3

A leveles zöld zöldségeket be kell venni a zsírégető étrendbe, mivel kalóriaellenes ételek. Ezek az ételek nagy mennyiségű vizet tartalmaznak. A rost mennyisége a leveles zöldekben majdnem megegyezik a vízzel. A gyomrának sok időre van szüksége az élelmiszerekben található rostok megemésztéséhez, ami határozottan csökkenti az élelmiszerek bevitelét. A saláták szintén hatékony kalóriaellenes ételek.

4. citrom:

Negatív kalóriatartalmú ételek 4

A citrom vagy citromlé népszerű kalóriaellenes étel. Nem elhanyagolható a citrom jósága az egészségügy területén. A citrom forró vízzel (meleg citromvíz) keverve hatékony méregtelenítő oldatot képez. A citrom megfelelő bevitele csökkenti a szervezetben lévő kalóriák számát.

5. Görögdinnye:

Negatív kalóriatartalmú ételek 5

Ez a gyümölcs hatékonyan csökkenti a kalóriabevitelt. A görögdinnye nagyon alacsony mennyiségű kalóriát tartalmaz, és valószínűleg a legjobb kalóriaellenes gyümölcs. Ennek a gyümölcsnek rengeteg felhasználási területe van. Például – salátákban, gyümölcslevekben vagy más gyümölcsökkel keverve. A gyümölcs gazdag B -vitaminban és más alapvető ásványi anyagokban.

6. Alacsony kalóriatartalmú sovány hús:

Negatív kalóriatartalmú ételek 6

Az alacsony kalóriatartalmú húsok nagyon alacsony százalékos kalóriát tartalmaznak a szokásoshoz képest. A sovány pulyka, a sertéshús vagy a csirke jó fehérjeforrás, és nagyon alacsony zsírtartalommal növeli a testtömeget.

7. Húslevesek:

Negatív kalóriatartalmú ételek 7

Ezek az alacsony kalóriatartalmú ételek kiváló ízűek, és az egyik legfinomabb és táplálóbb ételek. Az olyan ételek, mint a húslevesek, jóllakhatnak, és csökkenthetik a többé való étvágyat. A nap végén megfelelő mennyiségű étel marad a gyomrában, káros kalóriák nélkül. A húslevesek sokkal jobbak, mint a többi mártás és leves.

8. Joghurt:

Negatív kalóriatartalmú ételek 8

Mindannyian tisztában vagyunk a joghurt számos felhasználásával. Bár magas kalóriatartalmú, mint a fenti ételek, a joghurt sikeresen le tudja égetni a felesleges zsírt a szervezetben. A fogyni vágyóknak gyakran joghurtot ajánlanak.

9. Narancs:

Negatív kalóriatartalmú ételek 9

A narancs hatékonyan csökkenti a szervezetben lévő kalóriák számát. Ez a gyümölcs nagyon hasznos, ha testzsír csökkentő diétát tart.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80