15 különböző típusú gyöngy ékszer

Az ékszerek olyan díszítő elemek, amelyeket évszázadok óta férfiak és nők viselnek. Forradalmi változás történt az ékszertípusokban. Az ókorban az emberek kagylóból és csontból készítettek dísztárgyakat. Az idő fejlődésével az arany és ezüst ékszerek létrejöttek, és soha nem hagyták abba a reflektorfényt. Mivel azonban ezeknek a nemesfémeknek az ára emelkedett, új típusú ékszereket vezettek be. Az egyik ilyen típus a gyöngy ékszerek. A gyöngyökből készült ékszerek többféle kivitelben és színben kaphatók, és olcsón helyettesítik a tipikus arany és ezüst ékszereket.

gyöngy ékszerek

A gyöngyök ékszerterveinek új kollekciója divatos nőknek:

Íme néhány a legnépszerűbb gyöngy ékszermodellek, amelyek fokozzák ékszerjátékát.

1. Tekerje körbe a gyöngy karkötőt:

Tekerje körbe a gyöngy karkötőt

Ez a karkötő viselhető indiai és nyugati öltözékeken. Divatosabb és nőiesebb megjelenést kölcsönöz a kéznek. Az egyik legfunkcionálisabb kiegészítő, a körbefogható karkötő tökéletesen helyettesíti az órákat és a több karkötőt, és soha nem megy ki a divatból.

2. Kristálygyöngy ékszerek lányoknak:

Kristálygyöngy ékszerek lányoknak

Ez a fajta ékszer a gyöngy ékszerek tervezési ötleteinek megtestesítője. Ez egy elegáns dizájn gyöngyös ékszer, amely tökéletesen fog kinézni egy estélyi ruhán. Jól illik a hagyományos és a nyugati viselethez.

3. Modern magvak gyöngy nyakláncok:

Modern magvak gyöngy nyakláncok

Ez a csinos nyaklánc viselhető egy egyszerű ruhán, és teljesen megváltoztatja az alkalmi megjelenést egy elegánsra. A magvakból készült ékszermintákban az üveggyöngyöket összevarrják, és gyönyörű mintát alkotnak. Ez elengedhetetlen darab egy ékszerkedvelő számára.

4. Aranyos Rivoli gyöngyös fülgyűrűk lányoknak:

Aranyos Rivoli gyöngyös fülgyűrűk lányoknak

A legjobb rész ezekben a fülbevalókban az, hogy szinte bármivel viselhetők, amennyiben a színkombináció megfelelő. Automatikusan királyi megjelenést kölcsönöznek a fülnek, és eltörlik a nyakrész viselésének szükségességét. A Rivoli gyöngyök hátul hegyesek, nincsenek lyukak, így korlátozottan használhatók. De a tervező gyöngyös ékszereknek köszönhetően gyönyörű módon használták.

5. Egyszerű üveggyöngy ékszerek:

Egyszerű üveggyöngy ékszerek

Ez az egyik leggyakoribb ékszertípus. Könnyű és kifinomult megjelenést kölcsönöz. Egyszerűségének köszönhetően rendszeresen viselhetik azok, akik szeretik az ékszereket minden nap viselni.

6. Peyote varrott karkötők nőknek:

Peyote varrott karkötők nőknek

Ha kényelmes, de divatos karkötőt keres, amelyet mindig viselhet, akkor ez az. A Peyote öltés egy off-szövéses technika, amelyet manapság tervezői gyöngyös ékszerekben találnak. Egyszerű és kompakt, és józan megjelenést kölcsönöz a mindennapi használatra. Ez az egyik leginnovatívabb gyöngy ékszer, és biztosan szeretni fogja.

7. Esti csillogó karkötő:

Esti csillogó karkötő

Ez a csinos karkötő derékszögben szövött gyöngyös ékszermintákkal, hálóval és kristálygyöngyökkel rendelkezik. Szépíti a kezet. Párosítható azonos fülbevalóval, és bulikra is viselhető, és biztosan felkelti a figyelmet.

8. Art Bead karkötő ékszerek:

Art Bead karkötő ékszerek

Ez az egyik legegyszerűbb gyöngy ékszertervezési ötlet. Egyszerű felsővel és farmerral párosíthatod. Színes, és tökéletes kiegészítő a nyári viselethez, vagy csak a hangulat javításához. Ez a fajta ékszer otthon is elkészíthető. A gyerekek és a tizenévesek is imádni fogják!

9. Gyöngyös gyöngy nyaklánc:

Gyöngyös gyöngy nyaklánc

Ez egy elegáns és ízléses nyakrész, és legjobb fekete ruhával/ruhával viselni. Hivatalos bulikra vagy családi összejövetelekre viselhető. Biztosítani fogja, hogy minden szem rajtad legyen. Ez elengedhetetlen az ékszerek szerelmeseinek, mivel meghatározza a klasszikus old school ékszereket.

10. Charms gyöngy ékszerek:

Charms gyöngy ékszerek

A varázsa öntött gyöngyök, amelyek nyakláncokban, karkötőkben és bokákban is használhatók. Hűvös és funky megjelenésük van, és szinte bármivel viselhetők. A tizenévesek imádják. A bájos karkötőket mindig úgy tartották, hogy szerencsét hoznak, ha hűvös megjelenése nem elég ok arra, hogy viselje!

11. Gyöngyös elefántcsont nyakék:

Gyöngyös elefántcsont nyakék

Az elefántcsont nyakláncok soha nem fogynak ki a divatból. Ez a gyönyörű darab bizonyíték erre. Nyugtató megjelenésű, és ezzel soha nem lehet hibázni. Szép ajándék egy leendő menyasszonynak.

12. Gyöngyös bokalánc nőknek:

Gyöngyös bokalánc nőknek

A gyöngyökből bokákat is lehet készíteni, amelyek nagyon divatosak. Az ilyen gyöngyös bokákat mindig ruhákkal vagy rövidnadrágokkal lehet viselni. Viselhetők strandokon vagy piknikeken. Egyszerű, mégis elegáns megjelenést kölcsönöznek a bokának.

13. Nagygyöngyös nyakdarab lányoknak:

Nagy gyöngyös nyakdarab lányoknak

Az ilyen nagy gyöngyös nyakláncok aranyosak és stílusosak. Az együtt kötött gyöngyök élénk színei és textúrája egészséges megjelenést kölcsönöz a szemnek. Viselhető sima felső vagy ruha fölött.

14. Tüskés gyöngyös nyaklánc:

Tüskés gyöngyös Choker nyakék

Igen, a chokerek visszatérnek a divatba. Funkciosak, és a tinédzserek megőrülnek utánuk. Ezt a gyöngyfűzőt szívesen látnád a ruhatáradban. A gyöngyök és a tüskék kombinációja hűvös megjelenést kölcsönöz, és nagyjából mindennel párosítható.

15. Többszálas lánc és gyöngy nyaklánc:

Többszálas lánc és gyöngy nyaklánc

Ez a nyaklánc nagyszerű megjelenést kölcsönöz, és viselhető partikra és esküvőkre. Könnyű súlya miatt úgy érzi, mintha egyáltalán nem viselne ékszert, ezért rendkívül kényelmes a hosszabb időtartamú eseményekhez.

A gyöngyös ékszerek az ékszerpiac meglehetősen nagy részét elfoglalták az elmúlt években, mivel divatosak, olcsóbbak és bárki számára alkalmasak a gyermekektől a felnőttekig. A tervek széles választéka közül lehet választani, amelyek ma a legtöbb helyen elérhetők. A magvakból készült ékszerek, az üveg- és művészeti gyöngy ékszerek és a kristálygyöngy ékszerek nagyon népszerűvé váltak. A legjobb az egészben, hogy jól mutat a nyugati és az indiai hagyományos ruhákon. Ez az új trend. Tehát menjen a legközelebbi boltba, ahol tervezői gyöngyös ékszereket vásárolhat, hogy frissítse kiegészítő ruhatárát!