25 egyszerű és modern indiai arany ékszer

A legszebb elem mind a férfiak, mind a nők számára az arany és az arany árnyalatai. Bármi, ami aranyból és aranyból áll, teljesen javítja az ember kinézetét. Az arany szó tisztaságot, kedvező alkalmakat, fesztiválokat stb..

arany ékszerek

Az aranyat kedvezőnek tekintik, ezért esküvőkön és különleges alkalmakkor használják. Bármely arany ékszerrel biztonságban lehet a színe, fénye, ragyogása és értéke. Az érték csak nő. Az arany viselése egészségügyi okokból is nagyon jó.

Legújabb arany ékszertervek:

Az arany ékszerekben számtalan innovatív dizájn létezik, és tényleg megbolondulhat az ékszerekben. Itt bepillantást nyerünk a 25 hagyományos arany ékszertervekbe.

1. Divatos aranyláncok:

Divatos aranyláncok

Az aranyláncok nagyon gyakoriak, és minden korcsoportban és nemben élnek, bármilyen eltéréstől függetlenül. Mivel az aranyat tartják a legbiztonságosabb fémnek, és mindkét nő viseli, és minden nap félelem nélkül készíti, mivel ez a legkeményebb fém. A láncok számos kivitelben és mintában megtalálhatók, és kiválaszthatja az alkalomhoz és a fesztiválhoz illőt. Az arany olyan fém, amely soha nem múlhat el, és mindig divatban marad.

2. Új divat arany nyaklánc ékszerek:

Új divat arany nyaklánc ékszerek

Az arany eleganciája és megjelenése tökéletesen megragadható egy egyszerű arany nyakláncban. A nyakláncot ebben az esetben nem kell nagyon igényesen megtervezni. Ez lehet egy egyszerű minta, például levél, virág, absztrakt kivitel stb. A lánc kissé vastag lehet az arany nyaklánc számára, ami kiemeli a mintát.

3. Egyszerű arany ékszer készletek:

Egyszerű arany ékszer készletek

Az arany szett általában egy egyszerű arany nyakláncot és egy fülbevalót tartalmaz. A medál a nyakláncban és a fülbevalókban azonos kialakítású. A készletet általában egyszerű funkciókhoz, irodákhoz viselik, vagy akár napi viselet is lehet. A medálnak és a fülbevalónak nem kell nagyon nehéznek lennie. Ezek lehetnek finomak, könnyűek, vagy gyémántokkal vagy kevés drágakővel szegélyezhetők.

4. A Kundan ékszerek aranyat készítenek:

A Kundan Jewellery aranyat állít be

A Kundan nagyon népszerű és fontos ékszer az arany mintákban esküvőkre és más hagyományos alkalmakra. A Kundan ékszerek drága, zöld, barna vagy vörös -fehér arany kövekből készülnek. A Kundan arany ékszerek kiegészítik a menyasszonyi megjelenést láncokkal, nyakláncokkal, kézi lánccal, karkötőkkel, fülgyűrűkkel, fejdíszekkel stb. Ezek egyedi, kézzel készített ékszerek, és lenyűgözően néznek ki egyszerű öltözékben, mint egy szári.

5. Királyi arany nyaklánc készlet:

Royal arany nyaklánc szett

A jogdíj és az ékszerek kéz a kézben járnak. A királyi arany ékszerek az osztályt, az örökséget tükrözik, és hatalmasak és nagyszerűek. Az aranyból készült királyi nyakláncok, a Kundan drága kövekkel, gyémántokkal stb. Készült munkái teszik őket kiemelkedővé és választják el őket a tömegtől. Ezek az arany nyakláncok nehézek és rétegesek ahhoz, hogy a nyakba essen.

6. Ékszer arany fülbevaló:

Ékszer arany fülbevaló

A legfontosabb dolog, ami eszébe jut, miközben divatos ékszerekre gondol, a fülbevaló. Viseljen egy fülbevalót, ami divatba jön, és már indulhat is. Az arany fülbevaló szinte minden viselethez passzol. Ezek lehetnek szegecsek, csecsebecsék, függönyök, hosszúak, tervezők, kövekkel díszített minták stb. Az arany fülbevalók személyre szabhatók és kialakíthatók az Ön választása szerint. Ezek az arany fülbevalók fantasztikus kollekciói egytől egyig pompázhatnak.

7. Legújabb arany Jhumkas:

Legújabb Arany Jhumkas

A Jhumkák az egyik legszebb kinézetű és elegáns arany ékszerek a fülbevalók tekintetében. Arany színű Jhumkák, munkákkal, kövekkel, mintákkal stb. Tökéletesek ehhez a hagyományos megjelenéshez. Az ékszergyűjtemény fontos részét képezik, és a Jhumkák azok az ékszerek, amelyek soha nem mennek ki a divatból.

8. Nehéz arany menyasszonyi nyakláncok:

Nehéz arany menyasszonyi nyakláncok

Ez az egyik legjobb menyasszonyi ékszer. Ha az aranyra és minden aranyra gondolunk, akkor a tiszta aranyból készült nyakláncok maradhatnak hátra? A nehéz arany nyakláncok elengedhetetlenek fesztiválokra, esküvőkre stb. Az arany ékszerek tiszta fénye és ragyogása megkülönbözteti és nagyszerű megjelenést kölcsönöz. A nyakláncok gyönyörűen díszítik a nyakat. Mivel ezek súlyosak és nagyszerűek, a menyasszony végső megjelenését is teljessé tehetik.

9. Arany Chokers ékszerek:

Arany Chokers ékszerek

Az egyik legdrágább és legnagyobb arany ékszer a Chokers. A Choker arany nyakláncok és ékszerek nagyszerűek, és ragyogóan lenyűgözően néznek ki bárkit viselnek. Ez az arany ékszer a legcsodálatosabb megjelenésű a benne lévő arany elemek, valamint a vágatlan drágakövek és féldrágakövek miatt, ha használnak ilyen extra fényességhez.

10. Queen Pearl Gold ékszerek:

Arany gyöngyház ékszer

A gyöngy gyönyörűen néz ki egy nőnél. A gyöngyházból készült ékszerek a jogdíj és a szépség szimbólumai. A gyöngyök és arany ékszerkészletek már ősidők óta ott vannak a királynők és hercegnők együttesében. Az arany ékszerek részét képezték, amelyeket ma népszerű nevén Queen Pearl Gold ékszerkészleteknek neveznek.

11. Arany bokalánc ékszerek:

Arany Anklets ékszerek

A bokalánc az egyik legdivatosabb ékszertervezés. A bokalánc szintén az arany ékszertervek része. A más fémből készült bokák népszerűek, de aranyban is nagyon divatosak manapság. A különböző mintázatú, formatervezésű, rétegű arany bokák is nagyon kerestek, mivel az emberek inkább ezeket hordják.

12. Arany ékszer ujjgyűrűk:

Arany ékszer ujjgyűrűk

Az ujjak díszítésének legfontosabb kelléke az ujjgyűrűk. Kisgyermek korunk óta ujjgyűrűket helyeztek el, és különféle módon használtuk ezt a legelegánsabb közönséges arany ékszert. Születésnapok, eljegyzések, esküvők, mindennapi használatra, divatbemutatóként stb. Az ember szinte minden alkalommal ujjgyűrűt visel. Számtalan mintában, kivitelben, változatosságban vannak, és lehet egy vagy több választása szerint.

13. Dél -indiai arany ékszertervek:

Dél -indiai arany ékszertervek

A Dél -Indiából származó arany ékszerek egyediek és nagyon különböznek a többi arany ékszertervtől. A vágások, formatervezések, gyártás és minták nagyon különböznek és látványosak, és az ember csodálkozik egy pillantással az ékszerre. Az arany minősége, a ragyogás, a csillogás és a dizájn és az ékszerek csak lélegzetelállítóak, és az ékszereket viselő személy egyszerűen gyönyörű..

14. Hagyományos arany kangán design:

Hagyományos arany kangán design

Az arany kangánok vastag arany karperecek, amelyek kettőből állnak, mindkét kezükben egy -egy kopott. Az arany ékszerek, mint a Kangansban, kedvezőek az esküvőkben és fontos funkciókban. Ezek a hagyományos karperecek gazdagabb és szebb változatai. A kangánok karperecekkel párosulnak, hogy a kezek gazdag megjelenést kapjanak.

15. Arany karkötő ékszerek:

Arany karkötő ékszerek

A kéz legfontosabb és legelegánsabb ékszere a karperec. Ez a finom és elegáns megjelenés a kezekhez csak egy karkötő. A karkötők a legfontosabbak az arany ékszerekben. Változatos választási lehetőségük van, minták, minták és ár. A karkötők lehetnek mindennapi viseletre, alkalmi viseletre, parti viseletre, ünnepi viseletre stb.

16. Arany ékszer tollas láncok:

Arany ékszer tollas láncok

A tollas aranyláncok elegánsan néznek ki a nőknél, mivel különböznek az egyszerű aranyláncoktól. Ezek a láncok hűvös megjelenést kölcsönöznek Önnek, és tetszőleges alkalomra viselhetők. A szikrázó aranyból készült két toll elegáns megjelenést kölcsönöz viselőjének, és ideális viselet partikhoz, baráti társaságokhoz..

17. Arany lábujjgyűrűk:

Arany toe gyűrűk

A lábujjak a házas nők jelentősége. A hindu kultúrában élő házas nők ezüst és arany lábujjakat viselnek. A lábujjgyűrűket ma már divatos kiegészítőként is viselik fiatalok és tinédzserek. Arany lábujjgyűrűk gyönyörűen néznek ki, szép körmökkel egy nőben. Ezekben a lábujjgyűrűkben pompázás manapság a legfontosabb.

18. Gyönyörű arany derék láncok:

Gyönyörű arany derék láncok

A divatirányzatok egyik legelterjedtebbje a deréklánc, ismertebb nevén kamarband. A nők széles körben dicsekednek a derékláncokkal esküvők, partik, ünnepségek stb. Során. Nagyon jól néznek ki, és díszítik a nők derekát, és kiemelik őket. Díszítésük drágakövekben, gyémántokban, varázslatokban, csecsebecsékben, lógó láncokban stb.

19. Arany karos ékszerek:

Arany karlánc ékszerek

A karok nagyon divatosak a hagyományos viselet mellett, valamint az ujjatlan etnikai felsők farmerral. Nagyon karcsúan néznek ki, amikor karon hordják őket, és azonnal teljesen átalakíthatják az ember kinézetét, és javíthatják az öltözék megjelenését is.

20. Divat arany karkötők:

Divat arany karkötők

A csukló és a finom kezek számára tökéletesek a különböző formájú, formájú és mintájú arany karkötők. Annyira divatosak, hogy mindennapi viseletre, parti viseletre, ünnepi viseletre, funky viseletre stb. Használhatók. Ragadjon meg néhány aranyat, és egy jó bármilyen stílusú rockhoz. Az arany karkötők soha nem mennek ki a divatból.

21. Templomrajzok az arany ékszerekben:

Templominták az arany ékszerekben

A templomtervezés arany ékszerei a legújabb és új belépők az arany ékszerek tervezésében, és ezek a mennyei megjelenésű ékszerdarabok mindenkit elviharzottak. Az emberek pompáznak templomtervezésben arany ékszerekkel karperecekben, nyakláncokban, karkötőkben, láncokban stb. Gyönyörűen, precízen készülnek, hogy az istennő minden nőben megjelenjen.

22. Arany ékszertervek táncra:

Arany ékszertervek táncra

A tánc, a kultúra, a hagyomány, az értékek és az örökség mind közös arannyal. Különböző táncformák, mint a Bharatnatyam, Odissi, Kuchipudi, Kathak stb., Széles körben használják az arany ékszereket a táncruhák mellett. Ezek sokféle arany ékszert tartalmaznak, amelyeket tetőtől talpig lehet viselni tánc közben.

23. Thali Design arany ékszerek:

Thali Design arany ékszerek

Ezt a fajta aranyláncot kifejezetten India déli részén viseli egy házas nő. Ezek a láncok különböznek a megszokottól, mivel csak házas nőknek kell viselniük, és a lánc közötti kis istennőt a szokásoknak és rituáléknak megfelelően felakasztják. Ezek a láncok számos kivitelben és mintában megtalálhatók, és a kultúra szerint választják ki. A Thali csak a sárga fémből készült, mivel kedvezőnek tekintik, és ez a tisztaság jele.

24. Arany Mangalsutra ékszerek:

Arany Mangalsutra ékszerek

A házas nők szimbóluma Indiában általában az aranyláncok, fekete gyöngyökkel és aranygyöngyökkel, amelyeket a házasság után kell viselni. Ezenkívül egy dizájner gyémánt medállal vagy egy egyszerű aranygyöngy medállal is összeállnak. A mangalsutrák általában rövidek vagy hosszúak is viselhetők. A fekete és arany gyöngyök elengedhetetlenek ebben az arany ékszerben. A fekete gyöngyök arra szolgálnak, hogy megvédjék az új menyasszonyt a gonosz szemektől, és megvédjenek minden bajtól.

25. Cubic Zircon (CZ) arany ékszerek:

Cubic Zircon (CZ) arany ékszerek

A legutóbbi belépő az arany ligába a CZ vagy cirkónium kövek. Ezek fényes megjelenésű, éles vágású kövek, amelyekben bling és káprázás van, a CZ kövek pedig fényességükről és csillogásukról ismertek. Arany ékszerek viselése CZ -vel önmagában stílusmegállapítás, mivel a kövek az ékszerekről beszélnek.

A divat szimbolikus lett mind a férfiak, mind a nők körében, és időt szakítanak arra, hogy divatnaplójukat mindig frissítsék. Manapság mindenki azzal foglalkozik, hogy új külsővel büszkélkedhet. Annyira pompázik, hogy a gyönyörű megjelenésű arany ékszerek a legjobb megoldást jelenthetik a divat számára. Kísérletezzen, és készen áll arra, hogy felfedezze az újabb lehetőségeket a soha ki nem divatos ékszermintákban, tiszta aranyból, és szikla stílusával. Csípje be az unalmas szekrényt egy teljesen új arany ékszert. Hajrá Bling!!