25 egyszerű és nehéz indiai menyasszonyi ékszer

A menyasszonyi ékszerek kizárólag a menyasszony számára készülnek, és tökéletesek az esküvőjének különleges napjára. Az esküvő a legértékesebb nap egy nő életében, és az ékszerei, amelyek a menyasszony szépségét díszítik. Az esküvő nagyon különleges dolog egy nő számára, amikor feleség lesz, és új kapcsolatokkal és kötődésekkel új útra indul az élet felé. Tehát a menyasszonyi ékszerek tökéletesek ahhoz, hogy különlegesnek érezze magát, és ezen a napon minden figyelem csak rá irányul.

egyszerű és nehéz-indiai-menyasszonyi ékszer-tervek

A különleges, válogatott menyasszonyi ékszerek olyan ragyogást és ragyogást kölcsönöznek az arcának, ami nagyon szimbolikus a menyasszony számára. Az esküvők hatalmasak, ezért az ékszerek nagy részét képezik. Az esküvői ékszervásárlás nagy dolog.

Népszerű és legújabb menyasszonyi esküvői ékszertervek:

A menyasszonyi ékszerek különböző ékszerekből és kiegészítőkből állnak, hogy a menyasszony befejezze a megjelenést. Vessünk egy pillantást a 25 legjobb menyasszonyi ékszertervre.

1. Tervező menyasszonyi arany nyakláncok:

Az arany nagyon fontos szerepet játszik a menyasszonyi ékszerekben. Az arany nagyon kedvező, ezért széles körben használják a menyasszonyi ékszerekben. Az arany nyakláncok nagyszerűek és nehézek, gyönyörűen esnek a nyakra, és így a menyasszony ragyogóan néz ki, amikor arany nyakláncokat és arany ékszereket visel.

menyasszonyi arany-nyakláncok

Arany nyakláncok hozzáillő fülbevalóval és más arany ékszerekkel, mint például karperecek, láncok, hosszú láncok, rövid nyakláncok stb. Teszik teljessé a menyasszonyi megjelenést. Az arany ékszerek a menyasszonyi ékszer kollekció részét képezték, minden tartozékkal arany színben, hogy a különleges napon gyönyörű megjelenést kapjanak.

2. Polki menyasszonyi ékszer készletek:

Polki menyasszonyi ékszer készletek

A Polki alapvetően bányászott, csiszolatlan gyémánt, amelyet kizárólag menyasszonyi ékszerek készítésére használnak. A Polki menyasszonyi ékszerkészlet nehéz, és ezért tökéletes ahhoz a gazdag megjelenéshez, amelyet egy menyasszony az esküvőjén. A polki kövek nyers kinézetűek, és ezért drága oldalon vannak, ami az értéket illeti. A Polki tiszta antik felülete tökéletes az etnikai megjelenéshez, a hagyományos esküvői viselethez.

3. Menyasszonyi arany és Kundan készletek esküvőre:

Menyasszonyi arany és Kundan készletek esküvőre

A Kundan rendkívül népszerű és nagyon fontos az ékszerek tervezésében és az esküvők gyűjtésében. A menyasszony teljesen elragadó és izzónak tűnik bármilyen Kundan ékszerben. Ez a hagyományos radzsasztáni esküvői ékszerek egyik formája. A Kundan ékszerek drága, zöld, barna vagy vörös színű kövekből és arany gyémántból készülnek. Tehát a Kundan menyasszonyi szettek lehetnek Kundan és arany nyakláncok, hosszú rétegű láncok, kamarband, karfák, karperecek, maang tikka, chokers stb..

A Kundan arany ékszerek kiegészítik egy nő menyasszonyi megjelenését, és esküvője napján lánynak tűnik. A menyasszonyi arany és a Kundan ékszerek készítése sok kemény munkával és kivitelezéssel jár.

4. Temple Wedding Jewellery Design:

Templomi esküvői ékszerek tervezése

Az esküvő az a különleges alkalom, amely egy életre szóló élmény. Ezért az ékszerek a menyasszony fontos elemei. A templom tervezésű menyasszonyi arany ékszerek a menyasszonyi minták legújabb és új belépői, és ezek a mennyei megjelenésű ékszerek elképesztően gyönyörűek. Isten képeik vannak, mint az Úr Krisna; Lakshmi, Devi stb. Istennők bonyolult tervekkel készültek a templomépítészetben. Gyönyörűen, precízen vannak megtervezve ahhoz az istennőhöz, mint a menyasszonyi megjelenés minden nőben.

5. Rubin esküvői ékszer készlet:

Rubin esküvői ékszer készlet

A rubin köveket hosszú évek óta használják menyasszonyi ékszerek készítéséhez. A világos rubin kövek gazdag megjelenést kölcsönöznek egy dél -indiai menyasszonynak, hagyományos Kanjivaram arany szárikkal és más ékszerekkel. Még a hagyományos jhumkas antik rubin ékszereket is viselheti a menyasszony különleges napján. A rubinból és aranyból készült nyakláncok és jhumka szettek antik megjelenéssel tökéletesek lehetnek a hagyományos esküvői megjelenéshez. Ezek a menyasszonyi rubin készletek nehéz nyaklánccal, hosszú illeszkedő nehéz fülbevalóval, lánccal stb. Teszik teljessé a menyasszonyi megjelenést.

6. Hagyományos esküvői ékszerkészlet Laxmi dizájnnal:

Hagyományos esküvői ékszerkészlet Laxmi dizájnnal

A menyasszony nem kevesebb, mint egy istennő az esküvője napján. Tehát mi lehet jobb módja, mint Laxmi istennő terveivel díszíteni magát! Laxmit a gazdagság istennőjeként ismerik. Ezekkel a gyönyörűen megmunkált esküvői ékszerekkel Laxmi mintákban biztosan mennyien gyönyörű és csinos lesz. Ezek a hagyományos ékszerminták gyönyörű mintákat tartalmaznak, amelyeket bonyolultan hosszú láncokba, rövid láncokba és nyakláncokba véstek.

7. Menyasszonyi gyöngy etnikai Jhumkas:

Esküvői gyöngy etnikai Jhumkas

A jhumkák az egyik legszembetűnőbb és legelegánsabb menyasszonyi ékszerek, amikor a menyasszony fülbevalóját viseli. Ezek a csodálatos kinézetű gyöngy etnikai jhumkák nagyon jól illeszkednek más menyasszonyi ékszerekhez. Az arany gyöngyök és azok a finom megjelenésű lógó láncok menyasszonyi jhumkákkal egyszerűen gyönyörűek egy menyasszonyon. A dzsumkák a menyasszonyok legkedveltebb menyasszonyi fülbevalói az ország számos részén.

8. Hagyományos menyasszonyi arany és kő Jhumkas:

Hagyományos menyasszonyi arany és kő Jhumkas

A Jhumkas a legelegánsabb ékszer a fülbevalóban egy indiai menyasszony számára. Jhumkák biztosan megtalálják a helyüket az ékszertartóban. Ezeket akár önállóan is viselheti bármilyen funkcióra az esküvő után. Az aranyból készült Jhumkák, bonyolult munkákkal, drága kövekkel, mintákkal stb. Tökéletesek ehhez a hagyományos, mégis antik megjelenéshez. A gyémántokkal, rubinokkal, smaragdokkal és drágakövekkel díszített arany dzsumkák nagyon népszerűek a menyasszonyi ékszerekben.

9. Nehéz fülbevaló menyasszonyi:

Nehéz csepp fülbevaló menyasszonyi

Csepp fülbevaló más néven indiai balis vagy Chaandbalis. Ezek az egyedi kialakítású fülbevalók egyszerűen gyönyörűek, és a menyasszony egyszerűen gyönyörű lesz ezekben a nehéz balisokban. Ezek nehézkesek, és dizájner elemeket tartalmaznak. Ezek a fülbevalók nehéz kőmunkával rendelkeznek, és hosszúak, bonyolult mintákkal. Ezeket később önállóan is viselheti.

10. Menyasszonyi gyémánt ékszer készletek:

Menyasszonyi gyémánt ékszer készletek

A menyasszonyról és a gyémántról beszélni kell a menyasszonyi ékszerekben. Végül is ez a különleges napja, az esküvője. A gyémántok tökéletesek minden menyasszony számára, bármilyen menyasszonyi ruhával. Ezek a tökéletes fényes kövek bármilyen bőrszínhez, színhez stb. Illeszkednek. Ez kétségtelenül drága, de a boldogság az arcán páratlan. Ezek a lélegzetelállítóan gyönyörű gyémántkészletek lehetnek maangtikka, kézi láncok, kamarband, karperecek, orrcsapok, nehéz nyakláncok/csuklók, hosszú rétegű lánc nehéz medállal, fülbevalók stb..

11. Menyasszonyi érme ékszerkészletek:

Menyasszonyi érme ékszer készletek

A Kerala esküvőkön rendkívül fontosak ezek a hagyományos érme nyaklánc/hosszú lánc szett fülbevalóval. Érme -nyaklánc, más néven „kaasumaala”: a Kaasu érméket/pénzt, a Maala pedig láncot/nyakláncot jelent. Ezek antik értékkel bírnak, és ezért fontosak az esküvők során, mint ajándék és áldás az idősebbektől. Ezek az érme nyakláncok kis kerek érmékkel rendelkeznek, elöl Laxmi istennő (a gazdagság istennője) képével. Elképesztően néznek ki a hagyományos Kerala kasavusaree -vel (törtfehér szári arany szegéllyel).

12. Menyasszonyi gyöngy ékszer készlet:

Menyasszonyi gyöngy ékszer szett

A gyöngyök gyönyörűek minden nőnél, bőrszíntől, kortól stb. Függetlenül. A menyasszonyi gyöngy ékszerek tökéletesek lehetnek az esti fogadtatáshoz. A gyöngyök gyémánttal és a hozzá illő fülbevalóval csodálatosnak tűnnek az esti ragyogással. A gyöngyök és a gyémántok vagy a drága kövekkel ellátott gyöngyök szimbolikusak az osztály számára; nagyszerűség és jogdíj, amely tükröződik, amikor ezeket a készleteket viseli.

13. Menyasszonyi gyémántgyújtó készlet:

Menyasszonyi gyémántgyújtó szett

A Chokers mennyei kinézetű nyakláncok drága- és féldrágakövekben, exkluzív csiszolású gyémántokkal a menyasszony elbűvölő megjelenéséhez. A rubin, smaragd, zafír stb. A fehér gyémántok ragyogása, ragyogása és osztálya, valamint a drágakövek királyi, királyi megjelenése illeszkedik egy nehéz menyasszonyi ékszergyújtó készletbe.

14. Örökség menyasszonyi Kundan nyakék:

Örökség menyasszonyi Kundan nyaklánc

Az egyik legdrágább menyasszonyi ékszer a Kundan ékszer. A Kundan ékszerek kézzel, vagy inkább kézzel készültek, precízen és tökéletesen, ahhoz a gyönyörű megjelenésű ékszerhez. A nehéz Kundan nyakláncok részét képezik az indiai menyasszonyi viseletnek, amelyhez hozzátartozik a nehéz szári vagy az esküvői öltözék. A menyasszony természetesen ragyog, miután ez a gyönyörű ékszer kerül a középpontba.

15. Dél -indiai antik menyasszonyi ékszerek:

Dél -indiai antik menyasszonyi ékszerek

A Dél -Indiából származó ékszertervek egyedülállóak és nagyon különböznek a többi menyasszonyi ékszertervtől. A vágások, formatervezések, gyártás és minták nagyon különállóak és látványosak, és az ember az ékszerdarabot nézve egy másik világba kerül. A gyémántok, rubinok és arany minősége; a dizájn és az ékszerek ragyogása, csillogása és megjelenése lélegzetelállító, és az ezeket az ékszereket viselő hagyományos menyasszony gyönyörűen néz ki. Ezek örökség, gyémántok és rubin szegecsek lehetnek gazdag, mégis antik értékért. Ezeket a menyasszonyi ékszereket nagyon sokat használják esküvők és házasságkötések során a házasság alatt vagy után..

16. Menyasszonyi arany karperecek ékszerek:

Menyasszonyi arany karkötő ékszerek

A menyasszony számára a legfontosabb a nyakláncok és a karkötők után. A karperecek a legfontosabbak, ha a menyasszony a menyasszonyi ékszerekre gondol, mivel a kezek nagyon fontos szerepet játszanak az esküvőn. A menyasszonyi arany karperecek nehézek és nagyon egyedi tervezésűek. A bonyolult tervezési munka, a drága kőmunka, a tiszta arany használata a karperecben azt bizonyítja, hogy a karperecet érdemes fontos menyasszonyi viseletnek minősíteni.

17. Örökség menyasszonyi karperecek:

Örökség menyasszonyi karperecek

Egy szó sem elég ahhoz, hogy gyöngyökkel és arannyal leírják az antik vagy örökségi ékszereket. A fehér/törtfehér gyöngyök, az arany antik felületével gyönyörű megjelenést kölcsönöznek a menyasszony kezének. Ezeket a nehéz karkötőket egyszerűbb antikokkal össze tudja kapcsolni, hogy teljesebb legyen a kezében.

18. Menyasszonyi gyémántgyűrű ékszerek:

Menyasszonyi gyémántgyűrű ékszerek

A legfontosabb ékszer egy nő számára az eljegyzés és a házasságkötés napján a gyűrűk. A drága ujjgyűrűk gyémántokkal és arany drágakövekkel nagyon fontosak egy menyasszony számára. Ez a nőiesség szimbóluma, és jelzi a családi életbe vezető útját férjével vagy élettársával. A menyasszonyok különböző gyűrűk közül választhatnak, hogy lenyűgözően nézzenek ki a kezébe az esküvői fényképeken egy életen át.

19. Derék láncok a menyasszonyi ékszerekben:

Derék láncok a menyasszonyi ékszerekben

A menyasszonyi ékszerekben az egyik legfontosabb a deréklánc, ismertebb nevén kamarbandh. A derékláncok rendkívül gyönyörűek és csodálatosak a menyasszonyon. Gyönyörű kivitelben vannak, akasztások, kövek, rétegek stb. A ragyogó deréklánc kiegészíti a menyasszonyi megjelenést. Lehetnek tiszta aranyból, drága kőmunkával a derékvonalat kiemelő rétegekben.

20. Menyasszonyi karok:

Menyasszonyi karfák

A karfák vagy a Bajuband nagyon divatosak a hagyományos viseletben, az etnikai viseletben és a száriban, valamint az ujjatlan etnikai felsőkben, farmerben, és ugyanolyan fontosak a menyasszonyi ékszerekben. A menyasszonyi karfák azonban a menyasszony hagyományos megjelenésének kiegészítésére szolgálnak. Egy gyönyörű menyasszonynak, akinek antik ékszerei vannak, csak egy antik karfára van szüksége, hogy tökéletes legyen a menyasszonyi megjelenés. Rendkívül lenyűgözően néznek ki, és nem lehet ellenállni ezeknek az egyedi antik karoknak a pompázásához kundan munkával, kőmunkával vagy polki munkával.

21. Nászutas kézi láncok:

Menyasszonyi kézláncok

A kézi láncok vagy a haath phool a menyasszony legfontosabb kézi tartozéka. Ezek alapvetően láncok kundan munkában, vagy arany vagy gyémánt fut az ujjgyűrűtől a csuklóig. Gyönyörű megjelenést kölcsönöznek a kezeknek, mivel a kezek megjelenése nagyon fontos a menyasszony számára.

22. Menyasszonyi Chura a kezében:

Menyasszonyi Chura a kezében

A Chura olyan karkötőkészlet, amelyek általában vörös és fehér színűek, négy készletként kettő egy kézben, négy fehér kadasból és pihenő vékony piros -fehér karperecekből állnak. A kultúra szimbóluma, nagyon fontos része az indiai esküvőnek, különösen Észak -Indiában. A menyasszonynak ezt az esküvő után legalább 40 napig viselnie kell.

23. Ékszer Kadas egy menyasszonynak:

Ékszer Kadas menyasszonynak

A kádák nagy vastag karperecek, amelyeket egyedül vagy kettes készletként viselnek. A menyasszonyoknak kadát kell viselniük a családban és az esküvőkön elterjedt szokások és hagyományok részeként. A kádák nemzedékeken keresztül is öröklődnek, amikor új menyasszonyt fogadnak a házba. Valójában azok a karperecek, amelyek generációk óta a családban vannak. Ezért a kadák nagyon fontos ékszerek, amelyekhez érzelmi érték kapcsolódik.

24. Tervező Anklets ékszerek menyasszonynak:

Tervező Anklets ékszerek menyasszonynak

A lábak kiemelésének legfontosabb kiegészítője a bokája és a torna. A toering szimbólum, hogy házas, és a menyasszonynak mindig a második lábujján kell viselnie. A bokaláncok szépítik és kiemelik a menyasszony lábát. Lehetnek kundan, arany vagy ezüst színben.

25. Menyasszonyi Maang Tikka:

Nászutas Maang Tikka

Amikor a menyasszony félénk tekintettel lép be, az emberek elsőként a maang tikkáját veszik észre. A maang tikkák vagy fejláncok a menyasszonyi megjelenés elengedhetetlen részét képezik. Ezek a gyémántból készült maangtikák, kundan munkák, rubinok, smaragdok stb. Nagyon nagyszerűnek és gyönyörűnek tűnnek a menyasszonyon, aki viseli őket. A földangtikák vagy fejláncok egyedi ékszerek, és amikor gyémántban vagy kundánban az érték csak megsokszorozódik.

Mivel a menyasszony nagyon fontos az esküvőn, a menyasszonyi ékszerek is fontosak számára. Tehát a menyasszonyi ékszerek kiválasztása nagyon fontos az esküvő tökéletes megjelenéséhez. Manapság az ékszerek széles választékával választhatja és testreszabhatja esküvői megjelenését, fogadó megjelenését és minden egyéb funkciót. Arany, gyémánt, kundan és polki a legelőnyösebb menyasszonyi ékszerek.