9 hagyományos Temple Gold ékszerminta felkapott

Az ékszerek a női divat fontos részei. Különféle ékszerek, például arany, ezüst, antik, gyöngy, gyémánt stb. Mindig megragadták a szépségek szívét. Közülük a Gold Temple Jewellery Designs egyre népszerűbb napjainkban. A templomtervezés arany ékszerei a kezdeti szakaszban híresek voltak India déli részén, de ma már egész Indiában és külföldön is elfogadják.

arany templom ékszerek

Gyönyörű templomi ékszertervek aranyban, csodálatos kollekcióval:

A templomtervezés arany ékszereit leginkább az indiai kultúra Istene és istennője ihlette. Vessünk egy pillantást néhány csodálatos arany templomi ékszermodellre képekkel.

1. Kundan Gold Lakshmi nyaklánc:

Kundan Gold Lakshmi nyaklánc

Ez az egyik remekmű a templomi ékszertervezés arany listájában. A nyaklánc gyönyörűen készült Kundan és tengeri gyöngyökkel. A medál gyönyörűen készült Lakshmi istennő, a gazdagság istennőjének képével. Ezt a remekművet leginkább déli luxus esküvőkön viselik.

2. Radha Krishna függő nyaklánc:

Radha Krishna függő nyaklánc

Ez a gyönyörű nyaklánc lapos gyémánt, rubin, smaragd és tengeri gyöngy felhasználásával készült. A medál egy pillantást vet Radha Krishnára, aki élvezi a fuvolazenét, mellettük pedig két páva. Ez a medál a szeretet és a tisztaság jele. Ez az arany templomi ékszerdivat a Banaras, Goulding és Vrindavan lakóinak kedvence.

3. Egyszerű templomi ékszertervezés:

Egyszerű templomi ékszertervezés

Ez a legegyszerűbb arany templom ékszer. Egyszerű aranylánc -készlet elképesztő nehéz fülbevalóval. A medált egy álló Lord Krisna bálvány díszíti. Ez az egyszerű nyaklánc önmagában is hordható mindennapi használatra, miközben fülbevalóval viselve szemet gyönyörködtető esküvőkön és vallási rendezvényeken.

4. Pearl Lakshmi nyakék:

arany-templom-ékszer-tervek-gyöngy-lakshmi-nyaklánc

Ez egy egyedülálló templomi ékszer, aranyból és gyöngyből. Ez egy 22 karátos arany pachi nyaklánc, gyönyörű fehér gyémántokkal és tengeri gyöngyökkel tűzdelve. Középen Lakshmi istennő medál árasztja áldásait és gazdagságát. Ez a remekmű leginkább vallási funkciókban látható, különösen Diwaliban.

5. Ősi Nakshi Haram nyaklánc:

arany-templom-ékszer-tervek-ősi-nashi-haram-nyaklánc

Egy csodálatos nyaklánc, amely kegyelmet ad, a legjobban viselhető a fesztiválokon. Gyönyörűen domborítja az Úr Vishnu bálványát rendkívül lenyűgöző pózában Lakshmi istennővel. Mellettük a vastag haramlánc két elefánttal és néhány golyóval függ a medál alatt.

6. Lakshmi Kasu nyaklánc:

lakshmi-kasu-templom-nyaklánc

Ez a vonzó arany templomi ékszer három nyakláncot tartalmaz. A nyaklánc rubinokkal, smaragddal, gyöngyökkel és lapos fehér gyémántokkal van kirakva. Az utolsó hosszú nyaklánc Lakshmi Kasu istennőből készült.

7. Polki templom nyaklánc:

polki-templom-nyaklánc

Ez egy csodálatos arany templom ékszer. A design annyira szép, hogy bármilyen babarózsaszín nehéz Saree -hez illik. Stílusos és vonzó megjelenést kölcsönöz a vallási és esküvői funkcióknak. Szép rubinokkal és sertéshúsokkal van kirakva. A medál dicsőíti azt a képet, hogy Lord Vishnu pózol Shesh Naag alatt.

8. Menyasszonyi templom nyaklánc:

arany-menyasszonyi-templom-nyaklánc

A dél -indiai menyasszonyokat nagyon gyakran arany templomi ékszerek viselik. Ez egy ilyen gyönyörű nyaklánc. Nakshi páva és Lakshmi istennő díszíti. A Lakshmi Haram, a Lakshmi banking és a Lakshmi Vaddanam kombinációja. Csodálatos kegyelmet ad a menyasszonynak.

9. Motívum nyaklánc istennővel:

arany-templom-ékszer-tervek-motívum-nyaklánc-istennővel

Ez a templomi tervezésű arany ékszer 22 karátos aranyból készült nyakláncból készült, páva motívumokkal és Lakshmi istennő medálával díszítve. Fesztiválokon és esküvőkön hordják.

A nőket leginkább a szép ékszerek, különösen az arany ékszerek vonzzák. Azt is megszerezheti kedvenc Isten medálját, amelyik nyakláncot kedveli. Tehát készítsen vagy válasszon csodálatos arany templomi ékszereket, és vonzza a szemet és a szívet ebben a szezonban.