9 népszerű indiai antik arany ékszer

Az arany az egyik legritkább és így a legdrágább fém. A kitermelt arany mintegy 50% -át ékszerek formájában használják fel. Fémekkel ötvözve, ékszerekben való használatra.

Az antik arany ékszereket örök idők óta használják. Íme néhány a legújabb antik arany ékszertervekből.

Antik arany ékszerek:

1. Antik arany csokor:

Antik arany pofa

A chokerek visszatérnek a divatba. Napjainkban az aranypofák is népszerűvé váltak. Ez az antik aranyfojtó egyszerűen hibátlan. Tökéletesen megy a nyakad körül, és jól néz ki a sarees -en. A megfelelő karperecek kiegészítik a megjelenést. Nem túl nehéz, így fiatal nőknek is jól fog kinézni.

2. Antik arany indiai karperecek ékszerek:

Antik arany indiai karperecek ékszerek

Ezek az arany karperecek, más néven kadas, nagyon népszerűek az indiánok körében. Ha tökéletesen illeszkednek a kezedhez, mesésen néznek ki. A karkötők bonyolult kialakítása stílusos megjelenést kölcsönöz. Ezek az egyik legjobb indiai antik arany ékszer.

3. Antik arany orrgyűrűs lánc:

Antik arany orrgyűrűs lánc

Az orrgyűrűs láncot, amelyet az indiánok „natha” néven ismernek, a menyasszony viseli esküvője napján. Ez a natha könnyű és kényelmes, ugyanakkor nehéz megjelenést kölcsönöz a hozzá kapcsolt három láncnak köszönhetően. Gyönyörűen megtervezett, és a legújabb antik arany ékszertervezés.

4. Antik Jhumka nőknek:

Antik Jhumka nőknek

A jhumka egy speciális indiai fülbevaló, amely kerek, és lelóg a füléről. Nagyon klassznak tűnnek, mert fokozzák a fülek szépségét. Ezek arany antik ékszer jhumkák, amelyek nagyobbak, mint a normál fülbevalók, és rendkívül csinosak, ha sarees -en vagy ghagrán viselik őket.

5. Hagyományos antik páva medál:

Hagyományos antik páva medál

Ez az egyik legszebb arany ékszer antik dizájn. A kifelé néző két páva gyönyörűen néz ki, különböző láncokban rögzítve a kövekhez. A középen lógó medál teszi teljessé a megjelenést. Az egész medál gazdag és nehéz megjelenésű. Aranylánchoz rögzíthető, és hagyományos öltözéken viselhető.

6. Arany és gyöngy fülbevaló ékszerek:

Arany és gyöngy fülbevaló ékszerek

Ezek a csillogó fülbevalók egyedülállóak. Aranyfüzérekhez gyöngyöt tartó ménes tartozik. Az alján lévő nagy gyöngyök befejezik a megjelenést, és stílusossá teszik a készletet. Ezek a fülbevalók párosíthatók nyugati viselethez is, mint egy estélyi ruha. Ezek az indiai antik arany ékszerek.

7. Antik arany karkötő:

Antik arany karkötő

Ez a többszálas arany és türkiz gyöngy karkötő az egyik legújabb antik arany ékszer. Ez valami más, mint a megszokott, hiszen teljesen új értelmet ad az aranynak. A karkötő több aranyszállal rendelkezik, időközönként türkiz gyöngyökkel. Ez a csodálatos arany antik ékszer viselhető nyugati és indiai viseleten.

8. Antik arany Maang Tikka:

Antik arany Maang Tikka

A maang tikka egy indiai antik ékszer, amelyet a menyasszonyok a homlokukon viselnek az esküvőjükön. Ez a maang tikka egyszerű és hibátlan. Könnyű, amely az ékszerek legfontosabb kritériuma, és továbbra is nehéz megjelenést kölcsönöz.

9. Antik arany ékszer készlet:

Antik arany ékszer készlet

Ez a nyaklánc és egy fülbevaló egyszerűen gyönyörű. Arany medál van rajta, rubinnal a közepén. Viselhető hozzá illő piros szárikkal, és teljes buli megjelenést kölcsönöz.

Manapság sokféle lehetőség van az arany ékszerek antik formatervezésére. Aki szereti az ékszereket, annak hiányos szekrénye lesz arany nélkül. Ráadásul szép befektetés.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80