A 9 legjobb kőből és gyöngyből készült kristály ékszertervek Indiában

Az ékszerek mindig minden nem vonzerejének középpontjában álltak, és amikor kristályékszerekről van szó, az a divatodra, ízlésedre és még a hitedre is hasonlít. Napjaink emberei egyre inkább vonzódnak a kristályékszerekhez, mivel ez más megjelenést kölcsönöz megjelenésének, és vonzóbbá teszi. A fehér kristály ékszerek vonzzák a figyelmet, mivel isteni és tisztaságot kölcsönöznek.

kristály-ékszer-tervek

Kristály ékszerek:

Itt elmagyarázzuk a legjobb kristály ékszertervezést különböző fajtákkal és mintákkal.

1. Egyedi kristály esküvői ékszer készlet:

Egyedi kristály esküvői ékszer készlet

Az esküvők mindig különlegesek voltak mindannyiunk számára, ezért miért ne lennének különlegesek a menyasszony ékszerei is. Ez az egyedülálló kristály nyaklánc mindenkit elvarázsol a nagy napon, és emellett szépségét is fokozza. Mivel az esküvő a szeretetet és a tisztaságot szimbolizálja a párkapcsolatban, a fehér kristályok is a tisztaságot tükrözik. Ezeket a kristály divatékszereket bonyolult módon tervezték, így gyönyörű káprázatos hatást kölcsönöz a nyakkivágásának.

2. Vintage kristály pillangó ékszerek lányoknak:

Vintage kristály pillangó ékszerek lányoknak

A szüreti ékszereket mindig nagyra értékelték, mivel formatervezése és színkombinációi minden nőt elbűvölnek a földön. Ha apró rovar pillangót ad hozzá az ékszerekhez, más megjelenést kölcsönözhet ennek a vintage kristályszettnek. Mivel a pillangót imádják a kinézete miatt, e rovarok hozzáadásával imádnivaló megjelenést kölcsönöz magának és ékszereinek is. Az ilyen típusú ékszerekhez akár színes kristályokat is használhat.

3. Színes kristálygyöngy ékszerek:

Színes kristálygyöngy ékszerek

Napjainkban az emberek kristálygyöngyöket viselnek ékszerként, mivel különböző hiedelmek és meggyőződések kapcsolódnak hozzá. Hatalmas gyöngyök állnak rendelkezésre, és minden színes gyöngy saját hasonlósága. Különböző színekben kapható, például fekete, szürke, kék, rózsaszín és még sok más. Mint a vörös kő, gránát néven ismert, és az a hit, hogy ha a vállalkozás nem működik jól, ennek a kőnek a használatával sikeressé teheti vállalkozását. A szürke kristálygyöngy hematit néven ismert, és a kapcsolat javítására szolgál.

4. Lenyűgöző kristálykő ékszerek:

Lenyűgöző kristálykő ékszerek

A Crystal Stone ékszereket mindig nagyra értékelik, mivel lenyűgöző és stílusos megjelenésűek. Ezek a kő kristályokkal vésett, más néven gyógyító kristályok. Mint ez a kristálykő, jól ismert „Lapis” néven, és azt mondják, hogy megvéd minden károsodástól, mivel minden negatív energiát kitisztít az energiamezőből, és megtisztítja az elmét.

5. Gyönyörű kristály karkötő:

Gyönyörű kristály karkötő

A kezében lévő kristály karkötők gyönyörűek. Segít, hogy stílusos és divatos megjelenést kölcsönözzön személyének. A kristály karkötők tetszőleges formájúak és kialakításúak lehetnek. Egy gyönyörű karkötő sok mindent elárul rólad, mivel a kéz a legszembetűnőbb testrész. A kristály karkötőt akár kővel vagy különböző gyöngyökkel is formázhatja.

6. Spirituális kristály medál nőknek:

Spirituális kristály medál nőknek

Vannak, akik spirituális hozzáállással rendelkeznek, ezért még ékszereiket is spirituális módon formálják, és új megjelenést kölcsönöznek ékszereiknek. Hozzáadhat bármilyen medált vagy egy kis miniatűröt hitének és meggyőződésének megfelelően. Ez a fajta ékszer a hitet és a szellemi beállítottságot mutatja.

7. Kristály névlemez nyakék szívvel:

Kristály névtábla nyaklánc szívvel

Neved kristályokkal való gravírozása az egyedülálló módja annak, hogy a világ tudjon rólad. Még egy kis szívet is hozzáadhat, amely még több varázst kölcsönöz a nyakláncnak. Ez a stílusú ékszer jó ötlet lehet arra, hogy egyedi ajándékot ajándékozzon szeretteinek, amelynek megvan a neve.

8. Káprázatos kristály fülbevaló:

Káprázatos kristály fülbevaló

Ha egyszerűnek, de másnak akar látszani, akkor a kristály fülbevalók teszik egyszerűbbé, de elegánsabbá másokét. A kristály fülbevalókat saját stílusában formázhatja, ha ruhájához és személyiségéhez illeszkedő színű kővel egészíti ki.

9. Kristálygyöngy medál ékszerek:

Kristálygyöngy medál ékszerek

A kristály medál beszerzése minden korú nők számára olyan, mint egy valóra vált álom, és ha gyöngyöket adunk hozzá, mi marad még, hogy szépséget adjon ehhez az ékszerhez. Bár ez a kombináció nehéz lenne a zsebében, de a kristálygyöngy nagyszerű kombináció, és bármikor viselheti őket.

A kristályékszerek a modern időkben mindig divatosak voltak, mivel káprázatos megjelenést kölcsönöznek személyiségének. Választása és stílusa szerint megtervezheti a választott ékszereket, és akár saját meggyőződéseihez és hitéhez is igazíthatja. A kristály ékszereket mind a férfiak, mind a nők mindig értékelik.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80